- 4 Ekim 2023
- 2.355
- 1.654
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.561
Anladım bitanem valla burada o kadar değişik şeyler yaşayıp pozitif görenler varki inşallah seninde öyledir canım umudunu kaybetme bu ay olmasa bidahaki AyDoktora geçen ay gittim adet söktürücü verdi adet oldum hormonlara baktı sadece lh yüksek geldi ama ovulasyon testlerinde hep silik oluyordu. İbrahim saraçoğlunun pcos için kürünü yaptım 3 aydır ilk defa piki gördüm. O da işte beş gündür gitmedi
Test yaptın mı canımBenimde bugün 4. Gün dün benimde öyle su gibi akıntım vardı. Sanki adet oluyorum gibi hissiyatı vardı. Bugün daha az
Ah benim de öyle benim bu hafta adet haftam ben çocuk düşündüğümden beri adet döngüm değişti normalde 28 günde olurdum 25 26 27 28 da olmaya başladı çatlamaya göre bugün 14. Günüm 12. Günde test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu şimdi yapmıyorum cumaya kadar gelmezse test yapmayı düşünüyorumNasıl boşverdin canım mesela benim kasık ağrım ve akıntım var çatlama zamanım diye düşünüyorum acaba şuan neler oluyor diye içim içimi yiyor aklım hep orada bata kadar zaman geçmiyor aklım hep orada
Hayır hayır çatlamadan sonra 4. GünümTest yaptın mı canım
Merhabalar mehmet hocaya hiç gittiniz miBenim kirmizilar geldi kizlar neden olmuyor gerçekten amlamiyorum gerçekten.. 1yil iki aydır evliyiz bunkadar süredir deniyoruz fakat olmuyor. Ocakta nasip olursa tüp bebeğe başliyoruz mehmet resit hocaya
Kist falan yokmuş çok şükür. Klomen kullanıcam bu ay. Klasik Yumurta takibi ama yüksek dozdan girdi direkt. Günde 4 tane alıcam. Sabah iki akşam iki olmak üzere. Yumurtaların zayıf dedi. Onları büyütelim ayın 16 sında yine gel dedi.Ne dedi kuzum doktor
Başka tedavi denediniz mi? Daha önce yazdıysanız ve tekrar soruyorsam kusura bakmayın.Benim kirmizilar geldi kizlar neden olmuyor gerçekten amlamiyorum gerçekten.. 1yil iki aydır evliyiz bunkadar süredir deniyoruz fakat olmuyor. Ocakta nasip olursa tüp bebeğe başliyoruz mehmet resit hocaya
Doktora görünmusydunuz bir tedavi uygulanmış miydi bir sene norml bir süre herkesin bünyesi farklı oluyor hamilelik hiç de kolay elde edilmiyor bazenBenim kirmizilar geldi kizlar neden olmuyor gerçekten amlamiyorum gerçekten.. 1yil iki aydır evliyiz bunkadar süredir deniyoruz fakat olmuyor. Ocakta nasip olursa tüp bebeğe başliyoruz mehmet resit hocaya
Ay çok zor kuzum ben geçen ay 14 test yaptım şaka gibi olmayanı gösterecek sanki ama işte umutAh benim de öyle benim bu hafta adet haftam ben çocuk düşündüğümden beri adet döngüm değişti normalde 28 günde olurdum 25 26 27 28 da olmaya başladı çatlamaya göre bugün 14. Günüm 12. Günde test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu şimdi yapmıyorum cumaya kadar gelmezse test yapmayı düşünüyorumama gel gör nasıl geçecek zaman
En erken 15inde çıkar canım fakat çok nadir görünüyor genellikle bata 2-3 gün kala görüyorlarSelam kızlar. Benim 18 aylık kızım var. Bugün şüpheli ilişki oldu. Son adet günüm 21 Ekim 30 günde bir normalde döngüm. 20 Kasım BAT. En erken ne zaman test yapsam çıkar?
Merhaba bu süreçte sadece trombofili paneli, protein c ve protein s testlerini mi yaptırdınız pıhtılaşma ile alakalı? Bana verilen test listesi oldukça uzun bu sebeple hepsini yaptırmama gerek var mi merak ettim?Gebeliğin her aşamasını etkiliyor canım pıhtılaşma olayı, kimisinde hamile kalmayı engelliyor, kimisinde kimyasala sebep oluyor, kimisinde ilerleyen haftalarda kalp durmasına sebep oluyor benim tavsiyem üniversite hastanesine git ve 2 düşük yaptım de, pıhtılasma için trombofili, protein C ve protein s testlerini iste ve yaptır benim bu şekilde yaptıran arkadaşlarım oldu, ben özel bir klinikte yaptırdım 3 bin küsur tuttu, yaptırdıktan sonra öğrendim bu 2 düşük yaptım diyip yaptıran arkadaşlarımı şansını dene ve eğer varsa böyle birşey önlemini al, yoksa da düşünme aklından çıkmış olur
Hamilelik testi mi bu kuzum ovülasyon değil demi yani şuannn hamilesinKızlar bata 4 gün var daha koyu olması gerekmez miydi 4 gün kalaya göre geçen haftadan sonra ilk defa test yaptım testin bir oyunu mu bu acaba bana
Zumruduanka96 B bernaad ve diğer kızçeler
Kuzum sen adet olmamış mıydın klomen başlayacaktın sankii geçen hafta doktora gitmiştin sankiiKızlar bata 4 gün var daha koyu olması gerekmez miydi 4 gün kalaya göre geçen haftadan sonra ilk defa test yaptım testin bir oyunu mu bu acaba bana
Evet canım hamilelik testi yaptım emin olamadım hamile olup olmadığından şimdiHamilelik testi mi bu kuzum ovülasyon değil demi yani şuannn hamilesin
Ay önceki testine baktım bu daha koyu geldii hamişsin galiba sennKızlar bata 4 gün var daha koyu olması gerekmez miydi 4 gün kalaya göre geçen haftadan sonra ilk defa test yaptım testin bir oyunu mu bu acaba bana
Gittim canım kontrol için hemde eşimin test sonuçlarını götürmüştük sadece adet olunca klomene başlarsin diye vermişti ayın 10 unda günümKuzum sen adet olmamış mıydın klomen başlayacaktın sankii geçen hafta doktora gitmiştin sankii
Hayır 4 gün önceden silik çizgi çıkması çok normal değil miEvet canım hamilelik testi yaptım emin olamadım hamile olup olmadığından şimdi