- 4 Ekim 2023
- 2.355
- 1.654
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.601
Ay ne güzel baya belirgin bir çizgi inşallah hamilesindir canımBilmiyorum ki kafam karıştı ultrasonla da bakmıştı doktorum birşey de demi gebelikle alakalı ama. Bak bu fotoğrafta daha net görünüyor pembeliği test yanıltıyor mu acaba beni
Tam olarak öyle değil aslında uzunluğuna göre değişiyor ben en son 13 ekimde oldum adet 28 29 da bir oluyordum ama o da şaştı artık, 7 kasımda olacaktım ama dediğim gibi yumurtladım çok düzenliydi adetim şimdi karman çorman olduBugun yumurtladıysan 14 gün sonra regl olmucan mı böyle değil mi reglin matematiği
Kuzucum hiç bilemiyorum ki ilk kez böyle akıntım oluyor sarı kokusuz ve yoğun. Yarın sabah doktor kontrolüm var bakalım ne dicek doktor merakla bekliyorumMerveeee57 kuzucum sen bosuna pik pesinde kosuyorsun. Birincisi zaten pik yakalanmana ihtiyacin yok senin. Yumoslar yeterince buyuyunce catlatma ignesini verecek doktor ve olanlar olacak kendini strese sokma bebisim. Ayrica akinti da klomene bagli olmus olabilir mi acaba?
Enfeksiyon olma ihtimali var bir doktora git benceKızlar sarı akıntı ve kasık ağrısı gebelik belirtisi mi enfeksiyon oldu galiba
Amin canım inşallah başka testle tekrarlicam bakalımAy ne güzel baya belirgin bir çizgi inşallah hamilesindir canım
Benim de 4-5 gün kaldı canım biraz önce yaptım negatif çıktı 1 saat idrarla yaptm ama daha belli olmaz. Bence Bat günü yapmak en sağlamıKızlar reglime 5 gün var yarın 4 gün kalmış olacak yapmalı mıyım sizce yoksa bekliyim mi
Foto atsana canım belki görürüz bizde
Evet aynısıydı benimde. Bugun de sağ kasığımda ayağa kalkarken yanma oluyor sanırım çatlama zamanı tam emin değilimBenimde bugün 4. Gün dün benimde öyle su gibi akıntım vardı. Sanki adet oluyorum gibi hissiyatı vardı. Bugün daha az
Ay sabırsız geliyorum biraz insan duramıyor inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsinBenim de 4-5 gün kaldı canım biraz önce yaptım negatif çıktı 1 saat idrarla yaptm ama daha belli olmaz. Bence Bat günü yapmak en sağlamı
Atsana bakalim hemen
Hangi markaydi test
Yapılan araştırmalara göre; sarı akıntısı olan kadınların, sarı akıntısı olmayan kadınlara göre hamile olma ihtimali daha yüksekmiş. Umarım bu bilgi işine yarar. Benim hep sarı akıntım gelir ama henüz hamişlik yok.Kızlar sarı akıntı ve kasık ağrısı gebelik belirtisi mi enfeksiyon oldu galiba
Kızlar merhaba bir şey soracağım. Geçen hafta klomen kullandım cuma bitti aşırı derece kasık ağrısı oldu ilişki sırasında da aynı şekilde bir kasık bel ağrısı oldu ilk defa bu şekilde klomenin etkisi olabilir mi acaba kullanıp bu şekilde yaşayan oldumu
Yarın sabah yaparsan daha garanti olur kuzum.Kızlar reglime 5 gün var yarın 4 gün kalmış olacak yapmalı mıyım sizce yoksa bekliyim mi
Hadi ya, başıma ne gelirse ondan bileceğim ozamanEvet klomen etkisi canım. Klomende bu tarz şeyleri görmezden gelmeye çalış. Aşırı derecede hamişlik belirtisi de göstertiyor kendisibaşına ne gelirse klomenden diyebilirim. Aşırı akıntı, sıcak basması, baş ağrısı, gerginlik, beyaz akıntı, sarı akıntı, halsizlik, mide bulantısı, şişkinlik, kasık ağrısı vs.
Kız yok klomenden hepsi Allah aşkına canını sıkma. Ben varım bana sor. Klomenden sorumlu bakanım benKuzucum ne bileyim valla o kadar moralim bozzuldu ki hala çok aşırı sarı akıntım da var bunu da anlamıyorum enfeksiyon falan kapmış olablir miym acabayarın doktor inşallah enfeksiyon falan görmez ilk kez böyle oluyorum ben anlam veremiyorum