💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bugun yumurtladıysan 14 gün sonra regl olmucan mı böyle değil mi reglin matematiği
Tam olarak öyle değil aslında uzunluğuna göre değişiyor ben en son 13 ekimde oldum adet 28 29 da bir oluyordum ama o da şaştı artık, 7 kasımda olacaktım ama dediğim gibi yumurtladım çok düzenliydi adetim şimdi karman çorman oldu 😬🙈

Merveeee57 Merveeee57 kuzucum sen bosuna pik pesinde kosuyorsun. Birincisi zaten pik yakalanmana ihtiyacin yok senin. Yumoslar yeterince buyuyunce catlatma ignesini verecek doktor ve olanlar olacak💃💃 kendini strese sokma bebisim. Ayrica akinti da klomene bagli olmus olabilir mi acaba?
Kuzucum hiç bilemiyorum ki ilk kez böyle akıntım oluyor sarı kokusuz ve yoğun. Yarın sabah doktor kontrolüm var bakalım ne dicek doktor merakla bekliyorum 😍😍😍

S simurgggg canim ya evde tekim esim sehir dışında çarşamba da ben şehir dışına cikacam bu hafta ptesiye kadar gorusemicez hiç şimdi can sıkıntısından test yaptım çok aşırı silik fotoğrafta Belli olmayacak şekilde birseu gördüm Allah im doğrudur inşallah koyulasir göz yanilmasi değildir inşallah
Foto atsana canım belki görürüz bizde 🤩

S simurgggg canim ya evde tekim esim sehir dışında çarşamba da ben şehir dışına cikacam bu hafta ptesiye kadar gorusemicez hiç şimdi can sıkıntısından test yaptım çok aşırı silik fotoğrafta Belli olmayacak şekilde birseu gördüm Allah im doğrudur inşallah koyulasir göz yanilmasi değildir inşallah
Atsana bakalim hemen

Hangi markaydi test

Kızlar merhaba bir şey soracağım. Geçen hafta klomen kullandım cuma bitti aşırı derece kasık ağrısı oldu ilişki sırasında da aynı şekilde bir kasık bel ağrısı oldu ilk defa bu şekilde klomenin etkisi olabilir mi acaba kullanıp bu şekilde yaşayan oldumu

Kızlar sarı akıntı ve kasık ağrısı gebelik belirtisi mi enfeksiyon oldu galiba 😐
Yapılan araştırmalara göre; sarı akıntısı olan kadınların, sarı akıntısı olmayan kadınlara göre hamile olma ihtimali daha yüksekmiş. Umarım bu bilgi işine yarar. Benim hep sarı akıntım gelir ama henüz hamişlik yok.

Evet klomen etkisi canım. Klomende bu tarz şeyleri görmezden gelmeye çalış. Aşırı derecede hamişlik belirtisi de göstertiyor kendisi 😅 başına ne gelirse klomenden diyebilirim. Aşırı akıntı, sıcak basması, baş ağrısı, gerginlik, beyaz akıntı, sarı akıntı, halsizlik, mide bulantısı, şişkinlik, kasık ağrısı vs.
Kızlar merhaba bir şey soracağım. Geçen hafta klomen kullandım cuma bitti aşırı derece kasık ağrısı oldu ilişki sırasında da aynı şekilde bir kasık bel ağrısı oldu ilk defa bu şekilde klomenin etkisi olabilir mi acaba kullanıp bu şekilde yaşayan oldumu

Evet klomen etkisi canım. Klomende bu tarz şeyleri görmezden gelmeye çalış. Aşırı derecede hamişlik belirtisi de göstertiyor kendisi 😅 başına ne gelirse klomenden diyebilirim. Aşırı akıntı, sıcak basması, baş ağrısı, gerginlik, beyaz akıntı, sarı akıntı, halsizlik, mide bulantısı, şişkinlik, kasık ağrısı vs.
Hadi ya, başıma ne gelirse ondan bileceğim ozaman😂 ilk defa kullanıyorum da cumartesi kontrolüm var bu kadar ağrı yapınca bir sorayım dedim aklıma direk klomen geldi

Kuzucum ne bileyim valla o kadar moralim bozzuldu ki hala çok aşırı sarı akıntım da var bunu da anlamıyorum enfeksiyon falan kapmış olablir miym acaba 😢 yarın doktor inşallah enfeksiyon falan görmez ilk kez böyle oluyorum ben anlam veremiyorum 🥺
Kız yok klomenden hepsi Allah aşkına canını sıkma. Ben varım bana sor. Klomenden sorumlu bakanım ben 😅

X