💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hadi ya, başıma ne gelirse ondan bileceğim ozaman ilk defa kullanıyorum da cumartesi kontrolüm var bu kadar ağrı yapınca bir sorayım dedim aklıma direk klomen geldi
İlişki esnasında falan ağrı yapar kendisi, daha çok hissedersin yumoşunu hareket ettikçe, çatlayınca kasık ağrın bitecek ama çatlatma iğnesi verirse doktorun bu seferde çatlatma iğnesi sebebi ile kasık ağrın olacak. Hatta belli noktadan sonra kendini hamiş sanacaksın o kadar etkiliyor bu ilaçlar kuzum. Hiç stres yapma. Herşey yolunda inşallah

Evet aynısıydı benimde. Bugun de sağ kasığımda ayağa kalkarken yanma oluyor sanırım çatlama zamanı tam emin değilim
Benim çatlama zamanı değil ben ovulasyon testi ile takip ettim çatlama bitti hatta öyle bir akıntım olunca dedim n’oluyo bi ovülasyon testi yaptım hiç bişey çıkmadı nerdeyse

Bilmiyorum ki kafam karıştı ultrasonla da bakmıştı doktorum birşey de demi gebelikle alakalı ama. Bak bu fotoğrafta daha net görünüyor pembeliği test yanıltıyor mu acaba beni
Kıııızzz sen aşılama yaptırmayacak mıydın? Yanlış mı hatırlıyorum? Aşılama öncesi bebeğin süpriz mi yapıyor yoksa

Ayy inşallah teşekkür ederim içimi rahatlattınız ne kadar sonra belli olur acaba. Klomen biteli 3 gün oldu. Cumartesi randevum vardı 3 yumurta var dedi ikisi 11 mm biri 13 mm. Çarşambaya kadar gün aşırı çarşamba perşembe cuma her gün ilişki önerdi. Cumartesi de kontrol hiç iğne falan demedi ama belki de o gün önerir değil mi?

Yumoşlar günde 1-2 mm arası büyüyor. Bence cumartesi çatladı mı diye bakacak. Çatlamadıysa belki iğne verebilir kuzum. Ama bence çarşamba perşembe cuma çatlayacağını varsaymış. Bana da o günlerde çatlayacak gibi geldi. Boyutları da çok güzel. Arka arkaya yakın boyut olması demek üç tane olgun yumoşunn olacak demek. Bazen bir yumoş önden giderken diğerleri geriden gelebiliyor örnek: 9-14-21mm yumoş olduğunda 9-14mm olan 21e yetişemediği için sayılmıyor. Doktor tek yumoşun varmış gibi bir yol izliyor. Sen şanslısın hepsi yakın boyutta hepsi de çatlayacak inşallah

Rica ederim kuzum hiç endişe etme. Herşey olağan seyrinde. Akışta kal. Anın tadını çıkar. İnşallah çoğul gebelik bile yaşayabilirsin bu yumoşlarla

Sadece hayırlısını diliyorum bende olacağını hissediyorum zaten olması ile ilgili bir problem yaşamadık ama 5 ay önce falan boş gebelik geçirip zorunlu kürtaj oldum. O yüzden bu sefer süreci doktorla ilerletelim dedik. Ya tekrar aynı şey olursa diye çok korkuyorum

İnşallah tekrar etmeyecek canım herşey yolunda gidecek. İyi düşün bebişine odaklan hakkında hayırlısı olsun

Ay gene ben sormuşum kuzum bana cevap vermişsin aklım sen de kaldı. Ondan sorup duruyorum kusura bakma kuzum. Sen cevap verme benim soruma artık tam da bıraktığın bu noktada mucizen seni bulsun inşallah. Bir sürü arkadaşımız bunu yaşadı ve bebişlerine kavuştular sen de kavuşacaksın inşallah kuzummm

Canım merhaba ben de bu ay klomen kullandım dün bitti hatta ve ilk günler çok kasık ağrım oldu ve sürekli sarı akıntım var 2 3 gündür

maaaavi kuzum nasılsın iyi misin? Ne durumdasın?

Gul220 kuzum sen nasılsın? Son durumun ne? Nasıl bi yol izliyorsun?

Sizi merak ediyorum kızlar
içime doğmuş yazdığın galba canım bir gireyim dedim. Canım valla ben artık ne düşüneceğimi bilmiyorum, ortada kanama olduğu halde çatlamanın 16. gününde baya adet oldum.. biraz salmayı düşünüyorum olmuyor yani cidden olmuyor artık belkide kabullenmem gerekiyor, adetim bitti ovülasyon testi bile almadım kafam karışık biraz .. sen nasılsın asıl tedaviye başladın mı nasıl geçiyor

Kız yok klomenden hepsi Allah aşkına canını sıkma. Ben varım bana sor. Klomenden sorumlu bakanım ben
Yaa evet onu unuttum ya ben tamam kuzucum rahatladım o zaman yaşadığım her şey klomenden peki şey sorcam klomen dün bitti ama ovü testi bugün silik, yarın sabah doktor kontrolüm var normal mi sence ?

Kızlar Selam nasılsınız
2 gündür küçük kramplar giriyor karnıma
Döllenme zamanı ile de uyumlu dua edin bu ay güzel haber vereyim
Şuan kasık ağrısından duramıyorum bende hayır olsun. Normalde salmıştım ama karnım belim kopuyor 5. 6. Gün adete daha 8 gün var güzel haberler verelim kuzucummm aminn

Kızlarrrr olmuyor demek yok zamanı şimdi değill diyelim. Güzel düşünelim güzel olsun

Of ya o tükenmişlik ve çaresizlik duygusunu çok iyi biliyorum. Bir kaç ay kafandan ayabiliyorsan ay dicem ama biz beceremiyoruz ya. Ben 19 ayda hiç kafamdan atamadım her ay aynı titizlikle çalıştım üstünde. Bu ay tüp bebek yapcam salcam dememe rağmen ovulasyonla yumurta takibi yaptım pik günlerini değerlendirdim. Ben ya bebiş ya adet bekliyorum kuzum. Adet gelirse tüp bebek serüvenim bsşlayacak. Pazara kadar adetim gelir diye tahmin ediyorum. Bebek süpriz yaparsa ne mutlu ama hiç ümidim yok. Yalancı pozitif bile görmedim ya ondan hiç ümit edemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum. Vardır bi hayır diyelim. Sen bir kaç ay salıp sonra ciddi bir takım hamlelerde mi bulunsan acaba? Aşılama vs. Gibi

Yaa evet onu unuttum ya ben tamam kuzucum rahatladım o zaman yaşadığım her şey klomenden peki şey sorcam klomen dün bitti ama ovü testi bugün silik, yarın sabah doktor kontrolüm var normal mi sence ?
Tabiki çok normal kuzucum örneğin Ben çok erken çatlıyorum. Klomenle de adetim 10. Günü çatlamam oluyor. Ama normal insanlarda 14. Güne kadar yolu var. Şimdi Silik olması çok normal. Bir günde koyulaşacaktır muhtemelen. Gayet iyi gayet normal. Bir günde koyulaşmaz zaten 10. Günden sonra koyulaşma bekle ama dediğim gibi 14. Gün bile aniden koyulaşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…