💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Dediğin gibi belki stresten dolayı bile olmuyor olabilir canım sen betana batırdın mı

Ay kuzum ne güzel çok sevindim senin adına inşallah bizimde öyle olur ben de çok kafaya takıyorum bütün arkadaşlarım hamile öyle olunca ister istemez üzerinde bir baskı hissediyorsun üzülüyorsun
Ay bende öyle oluyorum çevredikelrin nerdeyse hepsi hamile onları her gördüğümde daha çok içime kapanıp stres oluyorum

Arkadaşlar nolur bana yardım edin. Kafayı yemek üzereyim ben de pcos var regl çok düzensiz. Testte hep T çizgim silik çıkıyordu ilk kez 5 gün önce pozitif çıktı. 5 gündür T ve C çizgileri aynı koyulukta. İlk üç günü değerlendirdik. Bebek istiyoruz. Hamile kalamaz mıyım ?

Kalabilirsin tabiki de burda biri vardı 9 gün pik kalmış testi o ay hamile kalmış inşallah senin de oyle olur

Canım kalabilirsin tabiki neden kalmayasın ama Bi doktora danış eksik değerlerin vs varsa onlar düzeltirsin sonra folikasit desteği alırsın ve çalışmalara başlarsın ne derece bir pcosun var

Ay kuzum ne güzel çok sevindim senin adına inşallah bizimde öyle olur ben de çok kafaya takıyorum bütün arkadaşlarım hamile öyle olunca ister istemez üzerinde bir baskı hissediyorsun üzülüyorsun
İnşallah sağlıkla nasip etsin isteyen herkese de sana da kuzum , evet bende çevremdeki herkes hamile niye ben değilim vs diye çok üzülüyordum kuzum anlıyorum seni

Canım hayırlısı olsun, inşallah önümüzdeki ay bebişine kavuşursun

Oyy kuzum hayırlsıyla inşallah kaç haftalık oldun

Canım kalabilirsin tabiki neden kalmayasın ama Bi doktora danış eksik değerlerin vs varsa onlar düzeltirsin sonra folikasit desteği alırsın ve çalışmalara başlarsın ne derece bir pcosun var
Doktora geçen ay gittim adet söktürücü verdi adet oldum hormonlara baktı sadece lh yüksek geldi ama ovulasyon testlerinde hep silik oluyordu. İbrahim saraçoğlunun pcos için kürünü yaptım 3 aydır ilk defa piki gördüm. O da işte beş gündür gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…