- 4 Ekim 2023
- 2.355
- 1.654
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.541
Dediğin gibi belki stresten dolayı bile olmuyor olabilir canım sen betana batırdın mıCanım bende 10 aydır her ay üzüldüm hep belirti aradım, beklentiye girdim ama hep adet oldum. Bu ay depresyonda gibiydim canım kalkıp yemek yemek, uyumak bile istemedi. Düşündüm sonra ve bunu kendime yapmamaya karar verdim. Boşvermek bu fikri bi süreliğine de olsa kafamdan atmak bana iyi gelecek dedim ve çok şükür dün pozitif gördüm hala şaşkınım
Ay bende öyle oluyorum çevredikelrin nerdeyse hepsi hamile onları her gördüğümde daha çok içime kapanıp stres oluyorumAy kuzum ne güzel çok sevindim senin adına inşallah bizimde öyle olurben de çok kafaya takıyorum bütün arkadaşlarım hamile öyle olunca ister istemez üzerinde bir baskı hissediyorsun üzülüyorsun
Kalabilirsin tabiki de burda biri vardı 9 gün pik kalmış testi o ay hamile kalmış inşallah senin de oyle olurArkadaşlar nolur bana yardım edin. Kafayı yemek üzereyim ben de pcos var regl çok düzensiz. Testte hep T çizgim silik çıkıyordu ilk kez 5 gün önce pozitif çıktı. 5 gündür T ve C çizgileri aynı koyulukta. İlk üç günü değerlendirdik. Bebek istiyoruz. Hamile kalamaz mıyım ?
Canım kalabilirsin tabiki neden kalmayasın ama Bi doktora danış eksik değerlerin vs varsa onlar düzeltirsin sonra folikasit desteği alırsın ve çalışmalara başlarsın ne derece bir pcosun varArkadaşlar nolur bana yardım edin. Kafayı yemek üzereyim ben de pcos var regl çok düzensiz. Testte hep T çizgim silik çıkıyordu ilk kez 5 gün önce pozitif çıktı. 5 gündür T ve C çizgileri aynı koyulukta. İlk üç günü değerlendirdik. Bebek istiyoruz. Hamile kalamaz mıyım ?
Kızzzz ne bnalımı ben varım bunalımda sözünü tutay şaka gibi akşam ki fıtı fıtı muhabbetinden sonra engel yedim herhalde dedim hahhaha sabahtan beri giremedim sayfaya
İnşallah sağlıkla nasip etsin isteyen herkese de sana da kuzumAy kuzum ne güzel çok sevindim senin adına inşallah bizimde öyle olurben de çok kafaya takıyorum bütün arkadaşlarım hamile öyle olunca ister istemez üzerinde bir baskı hissediyorsun üzülüyorsun
Canım hayırlısı olsun, inşallah önümüzdeki ay bebişine kavuşursunKızzzzlar ben sabahtan beri giremedim yaaa burayasayfa sürekli hata verdi kocaya baktırdım iş yerinden ta onda da hata veriyodu niye böyle oldu test yaptım bu arada tertemiz negatif @sacibelinde kızz Zumruduanka96 depresyona girdim hadi bakam teswlli et çabıkkkk kulak enfeksiyonı adet geciktiriyo kesin bilgi yayalım hahhahahah
Dün testim pozitif çıkınca özele gidip kan verdim 1100 küsur çıktı canım ama daha kadın doğuma gitmedim, kese görmek için falan erken galibaDediğin gibi belki stresten dolayı bile olmuyor olabilir canım sen betana batırdın mı
Adetinin kaçıncı günüydü kuzum kaç günlük bir gecikme olduDün testim pozitif çıkınca özele gidip kan verdim 1100 küsur çıktı canım ama daha kadın doğuma gitmedim, kese görmek için falan erken galiba
Yaaaa valla atayım da bakın 8. Haftada. Ama önce kalbini bir duyayım da öncelikle bir de tabi Allah sağlık versin kız erkek önemli değil . Önemli olan hayirli bir evlat olması.
Bir de şunu söyleyeyim kuzum bir ay öncesindeki değerlendirmelerimiz çok daha iyiydi mesela.Çatlamayi, ertesi günü öncesini falan hep değerlendirdik ama olmadı yani. Dediğin gibi olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor.
Canım 3 gün geciktiAdetinin kaçıncı günüydü kuzum kaç günlük bir gecikme oldu
Erken canım henüz bekle 4-5 gün garanti olsun sağlıkla kucağına al canım bize de dua et 20 kasımda göreyim bende pozitifDün testim pozitif çıkınca özele gidip kan verdim 1100 küsur çıktı canım ama daha kadın doğuma gitmedim, kese görmek için falan erken galiba
Benimde bugün 4. Gün dün benimde öyle su gibi akıntım vardı. Sanki adet oluyorum gibi hissiyatı vardı. Bugün daha az2 sanırım cnm
Ederim tabiki canım inşallah sende hamilesindirErken canım henüz bekle 4-5 gün garanti olsun sağlıkla kucağına al canım bize de dua et 20 kasımda göreyim bende pozitif
Ay çok sevindim Allah razı olsun içim rahatladıKalabilirsin tabiki de burda biri vardı 9 gün pik kalmış testi o ay hamile kalmış inşallah senin de oyle olur
Doktora geçen ay gittim adet söktürücü verdi adet oldum hormonlara baktı sadece lh yüksek geldi ama ovulasyon testlerinde hep silik oluyordu. İbrahim saraçoğlunun pcos için kürünü yaptım 3 aydır ilk defa piki gördüm. O da işte beş gündür gitmediCanım kalabilirsin tabiki neden kalmayasın ama Bi doktora danış eksik değerlerin vs varsa onlar düzeltirsin sonra folikasit desteği alırsın ve çalışmalara başlarsın ne derece bir pcosun var