-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.441
Yahu o kadar da değil birkaç aydır duruldum sadece a aaaa duyanda hiç vermiyorum sanıcakHaklı adam
Kuzum keşke söyleseydin ya bi dahakine söyle bence barışmadan da halledebilirsinizzPikten bir gün öncesinde ilişki olduğu için piki değerlenrmeyip çatlamayı değerlendirecektik kuzum malesef oda olmadı bakalım kısmet artık
Bugün senin yüzünden değerlendiremedik dedim eşime, neden söylemedin diyosanki o tartışma arasında söyleyebilecektim. Bu erkekler çok ilginç
Yaaa sen nerelerdesin minnoşummKuzum keşke söyleseydin ya bi dahakine söyle bence barışmadan da halledebilirsinizz
İnşallah kuzucum inşallahhAayy inşallah kuzumm
B bernaad ile çatlamalarımızda aynı gün
Merveeee57 kuzucumsa bize yetişiyor
Hepimiz aynı gün test yapar aynı anda atarız
Test bağımlılarıyız bizYapmayin desen de adete 1 hafta kala teste baslayacak en az 10 kisi taniyorum bu gruptakisi kendinden bilir isi Merveeee57 benaroz B bernaad
Kuzum daha az önce eve girdik yemin ederim pestilimiz çıktı duş bile almadan yatıcaz böylece
Kuzucum babaannemin evini taşıdık bu haaftasonu mafoldum yaYaaa sen nerelerdesin minnoşumm
Oyy hemncik uyu da dinlen bari bebişimKuzucum babaannemin evini taşıdık bu haaftasonu mafoldum yaaz öbce girdik eve duş bile alacak takatim yok ve ovü testim nerdeyse tek çizgi
Kuzumm modunu neden düşürüyorsunn daha zamanı var zatenn, hem klomen kullanıyorsunn pik görmeme ihtimalin yok bebeğimKuzum daha az önce eve girdik yemin ederim pestilimiz çıktı duş bile almadan yatıcaz böyleceama asıl modumu düşüren eve gelir gelmez test yaptım o kadar silik ki anlatamam sana perşembe yaptığım çok koyu yani bunun yanında neden böyle oldu
Kuzum dikkat ettim sadece 1 saat önce klomeni içmek için az bi su içtim o kadar, haftasonu boyunca akıntım da sağ kasık ağrım da durmadı acaba pik oldu çatladı da kaçırdım mı ben çünkü perşembe gün ki epey koyuydu yani anlamadım ben bi şey çok moralim bozuldu yaOyy hemncik uyu da dinlen bari bebişim
Sıvı olayına dikkat etmiş miydin kuzum birde saat geç oldu ya belki onunla alakalıdır yarın öğle saatlerinde dene
Sen doktora ne zaman gideceksin
İnşallah görebilirim kuşumm ne bileyim ilk kez böyle oldu yani benim genelde koyulaşarak giderdi bu kez koyuyken tamamen silindi gbi oldu inşallah kaçırmamışımdırKuzumm modunu neden düşürüyorsunn daha zamanı var zatenn, hem klomen kullanıyorsunn pik görmeme ihtimalin yok bebeğim
Güzel düşünür müsün lütfen
Çok yorulmuşsunuz kuzucum kıyamam, hadi yatt dinleenn
Ovulasyonun 10. Günü kaset test negatif çıktıKızlar Allah rızası için delirecem şunu bir yorumlar mısınız ovulasyonun üzerinde 13 gün geçti yine çizgi belirginleşmeye başladı neler oluyor???
Yok yok bebeğim kaçırmış olamazsınn, doktor çatlatma iğneside verecekti değil mi kuzum ?İnşallah görebilirim kuşumm ne bileyim ilk kez böyle oldu yani benim genelde koyulaşarak giderdi bu kez koyuyken tamamen silindi gbi oldu inşallah kaçırmamışımdıryarın öğlen yapıcam dua edin pik olsun
Regl oldun muBende bat 4 Kasımama inşallah gelmez de bebiş gelir
n nerden bileyim sendeki cavherleriYahu o kadar da değil birkaç aydır duruldum sadece a aaaa duyanda hiç vermiyorum sanıcak
Bizde günde 5 i gördük yanii söyletme şimdii
İnşallah öyledir kuzucum umutlarımı yarın öğlene saklıyorum o halde canımsın iyi ki varsınız hemen de nasıl topluyolar beniYok yok bebeğim kaçırmış olamazsınn, doktor çatlatma iğneside verecekti değil mi kuzum ?
Sıvı alımıyla yaptığın saatlede alakalıdır.
Bildiğim kadarıyla saat 10dan sonra lh salgılanması azalıyordu ondan olabilir kuzum silik çıkmasının sebebi
Sen kalbini ferah tut, güzel olacak herşey
Kuzucum kendi kendine kuruntu yapıp üzülmee benimde ağrım ve akıntım çok yoğunken pik sandım koyuluk vardı testte de ama akıntım kesildiği gün pik oldum hatta çok şaşırdım akıntım kesilince pik olduğuna bazen akıntı ve ağrılar yanıltabiliyorKuzum dikkat ettim sadece 1 saat önce klomeni içmek için az bi su içtim o kadar, haftasonu boyunca akıntım da sağ kasık ağrım da durmadı acaba pik oldu çatladı da kaçırdım mı ben çünkü perşembe gün ki epey koyuydu yani anlamadım ben bi şey çok moralim bozuldu yasalı sabah randevum kuzum bakalım yarın öğlen yapıcam ne çıkıcak görücez
Gebelik testi yaptın mı canım hiçKızlar Allah rızası için delirecem şunu bir yorumlar mısınız ovulasyonun üzerinde 13 gün geçti yine çizgi belirginleşmeye başladı neler oluyor???