- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.461
Ovulasyondan 10 gün sonra kaset test yaptım ama erken gebelik testi değil negatif çıktıGebelik testi yaptın mı canım hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyondan 10 gün sonra kaset test yaptım ama erken gebelik testi değil negatif çıktıGebelik testi yaptın mı canım hiç
Sende haklısın bebeğim Bu aralar durgunum ya dile getirmeyim öncesini dedimdi hahahZöylemezse
n nerden bileyim sendeki cavherleri
Evet bebeğim bu ay tamamen doktoruma teslimim zaten ona sonsuz güveniyorum inşallah salı günü yumurtalar doktorun istediği boyuta gelir de iğnemi vurulabilirim dediğin gibiyse kaçırmamışımdır heralde akıntım kesilince olacaktır belki de bakalım yarın ki testimi sabırsızlıkla bekliyorum şuanKuzucum kendi kendine kuruntu yapıp üzülmee benimde ağrım ve akıntım çok yoğunken pik sandım koyuluk vardı testte de ama akıntım kesildiği gün pik oldum hatta çok şaşırdım akıntım kesilince pik olduğuna bazen akıntı ve ağrılar yanıltabiliyor
Doktorun salı çağırdıysa çağırdığı gün yumoşlar mutlaka beklediği boyuta gelmiş olacaktır doktoruna güven salıyı bekle için rahat olsun bebişim
YArın tekrarla canım istersen 10.gün erken pozitif için, koyulaşmaya göre gebelik bir ihtimal olabilir ama gebelik değil yumurtlamaysa da her ihtimale karşı değerlendir bu günleri, ikinci kez yumurtluyor da olabilirsinOvulasyondan 10 gün sonra kaset test yaptım ama erken gebelik testi değil negatif çıktı
BEnde merakla bekliyorum kuzucum bize at yapıncaa inşallah bir anda pik görürüzEvet bebeğim bu ay tamamen doktoruma teslimim zaten ona sonsuz güveniyorum inşallah salı günü yumurtalar doktorun istediği boyuta gelir de iğnemi vurulabilirim dediğin gibiyse kaçırmamışımdır heralde akıntım kesilince olacaktır belki de bakalım yarın ki testimi sabırsızlıkla bekliyorum şuan
İnşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin erken gebelik testi aldım Awox ama yorumlar korkuttu beni onu mu yapsam yoksa labqouik var kaset test onu mu yapsam sizceYArın tekrarla canım istersen 10.gün erken pozitif için, koyulaşmaya göre gebelik bir ihtimal olabilir ama gebelik değil yumurtlamaysa da her ihtimale karşı değerlendir bu günleri, ikinci kez yumurtluyor da olabilirsin
Amiiinnn canımmİnşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin erken gebelik testi aldım Awox ama yorumlar korkuttu beni onu mu yapsam yoksa labqouik var kaset test onu mu yapsam sizce
İnşallah kuzucum inşallah ben şimdi yatayım artık sabah da iş var az uyuyayım iyi geceler canımın içiBEnde merakla bekliyorum kuzucum bize at yapıncaa inşallah bir anda pik görürüz
Salı gününe yumoşların mikemmell boyutta olacak inanıyorum
Ay o zaman varsa net çıkarr hadi hayırlısı canım haber ver mutlakaa, inşallah bebiştirrÇatlama diye gördüğümün 13. Günü pikten sonra silikleşmeye başladığı günden itibaren saydım sabah ben bi deniyim inşallah hayırlısıysa olsun, çok teşekkür ederim
Ay inşallah Allah hepimize kısmet etsin inşallahAy o zaman varsa net çıkarr hadi hayırlısı canım haber ver mutlakaa, inşallah bebiştirr
Ee önceki regliniz kırmızıya dönmediyse lekelenme şeklinde geldiyse o zamam gebelik olabilir tabi test yaparsanız sağlıklı sonucu alırsınızKendi kendimi de kandırıyro olabilirim ama bi kaç gündür şiddetli kaşık ağrım sağ tarafta. Tiksinme de mide bulantısı da üstüne gelince. Bide son reglim de çok saçma sapan oldu o yüzden acaba mı dedim
Dışardan geldim mi annem der öpücük atıp kollarını açar bana bu işte dünyaya bedel. Allahım tez zamanda nasip etsin ❤olsun ya değer ama minik bi bebiş canından bi parça
Yaaa çok duygulandım. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah insanın evladından öte canı yokBende şaşırdım nasıl aklına geldi dedim. Şöyle gelmiş, beni çok zor doğurmuş mesela ilk dogum doğsun yüzüne vuracam demis bir de. Beni getirdiklerinden de parmak ucuyla dokunmuş iki tane. Çokça da dua etmiş, o acıyla insanın aklına dua etmek geliyor demişti rahmetli annem
40 ın cıktığı akşam idmanlara geri dönmüştük bizde iş mi soruyon öteki işi mi soruyon çözemedim amakız doğumdan sonra ne kadar ara veriliyor
Hahhahah bizim de öyleydi ama aa karnımda bebek var diye geziniyodım evin içinde o hafta olmadı sonra dr cinsel hayat kaldığı yerden devam edebilir endişlenecek bişey yok dedi doğumdan bi gün önceki geceye kadar devamkeeeeHaaa bir de beyleri ikna etmek lazım tabi benimki de kesin tribe girer zira şuan da tripte bişi olur diye. Benim zaten ne içimden geliyor ne aklıma. Hormonlardan mi nedir win win oldu bizimki kimse kimseye dokunmuyor
evet ben de giremedim baya ugrastım.Bi sıkıntı var.Günaydın kızlar sitede bir sıkıntı mı var ben giremedim başka tarayıcadan denedim öyle girdi
Sanurım diğer kızlar da giremiyor kimse yazmamışevet ben de giremedim baya ugrastım.Bi sıkıntı var.