-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.421
Eşinin tutumu çok önemli zaten kuzum aradaki dengeyi onun kurması gerekiyor yoksa kesinlikle yürümüyor bu işler, o konuda şanslısın sen inşallah hamişlik lohusalık dönemlerin çok güzel geçecekKuzum benim kayınvalidem dünya tatlisidir. Doğum için ise daha en baştan bebiş ortada yokken eşimle anlastim bu yuzden,ben seni istiyorum sadece yanımda diye. O da tamam dedi.Bizde söz akittir. Bakalım gerisini deneyim gösterecek. Çok içi dışı bir kadın o yüzden kimseye deme dediğimiz şeyi herkese söyleme huyu var. Bebisi ogrendikten sonra ikidir gorusuyoruz hala haberleri yok mesela. Canım babam kurunun yanında yanan yaş oldu esim alinmasin diye ailelere sonra söyleyelim dedim çünkü
Vallahi kız ben ne yapsam bu adama daha çok güç kuvvet gelse sana nedir macunu alayım dıyom istemiyo7den sonra da beyaz bayrak normaldir🏳🏳
Aksama kadar kafa beyin kalmiyor ki işten bizim işleri de düşünelimBence de oyle olmali cok katiliyorum sanaspontancilik cok zor.
Ben kendimi gördün şuan sendeYaaaa deme demee
Bugün rüyamda koluma 2 tane altın bilezik taktığımı gördümm, aklıma hemen ikiz bebek geldii
Allah içimi biliyor rabbimm sen bilirsin ama 2 tane bizi çok zorlar
Ben de istemem (yan cebime koy)Yaaaa deme demee
Bugün rüyamda koluma 2 tane altın bilezik taktığımı gördümm, aklıma hemen ikiz bebek geldii
Hahahahaha yaa off delisinnAaayy keşke benimkide öyle olsaa
İçi geçmiş benimkininn
Ay hadi İnşallah kiz ne güzel olur.Yaaaa deme demee
Oyyy neydi neydiiiAyy niye sizin icinize oyle dogdu acaba yaben ismini bile hazirlamistim oysa ki
Neneler gibisin diyordur vallah ah enişte burda be alışlar veriyorum ama bitmiş akpil gibi senin karıHahahahaha yaa off delisinn
Benimki de çok fena ama bende iş yok bu ara o da bana içi geçmiş diyodur kesin
Amaa bebeğim benim bitanede canavarr oğlumm varAy hadi İnşallah kiz ne güzel olur.Merve bana da ikiz ikiz dedi bende panik olmadım değil ama kese tek gördük rahatladik
Ayy tedavi olurken ben üçüze bile razıyım diyordum kafayı yemişiiimmmYaaaa deme demee
Edersin bak canavarı da büyütüyorsun ne güzel maşallahAmaa bebeğim benim bitanede canavarr oğlumm var
Bi de ikiz olursaa nasıl başederimm ben allahım sen koruu
Neneler gibisin diyordur vallah ah enişte burda be alışlar veriyorum ama bitmiş akpil gibi senin karı
Yaa rabbim en iyisini bilirde kuzumm, bu devirde çok zorr beeAyy tedavi olurken ben üçüze bile razıyım diyordum kafayı yemişiiimmm
Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize kuzucum
Aaahh sorma kuzumEdersin bak canavarı da büyütüyorsun ne güzel maşallah
İyi gecelerrr tatlıı rüyalarr kuzucumAy bu gece iyi bile durdum ama hormonlar zorluyor bayılmak üzereyim. Ben yatıyorum güzel hatunlar. Yarın görüşürüz hepiniz iyi ki varsınızyatmadan önce çok güldürdünüz beni. Hep böyle neşeli olalım inşallah
Öyle tabi bebeğim hem maddi hem maneviiYaa rabbim en iyisini bilirde kuzumm, bu devirde çok zorr bee
Haklı adamhep söyleniyor zaten yaşlandın sen önce böyle miydi diyor ama yok bee abartıyor o da sayıyı düşürdük ama gerisi aynı duruyor
İnşallah canımın içiiiAy bu gece iyi bile durdum ama hormonlar zorluyor bayılmak üzereyim. Ben yatıyorum güzel hatunlar. Yarın görüşürüz hepiniz iyi ki varsınızyatmadan önce çok güldürdünüz beni. Hep böyle neşeli olalım inşallah