💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Eşinin tutumu çok önemli zaten kuzum aradaki dengeyi onun kurması gerekiyor yoksa kesinlikle yürümüyor bu işler, o konuda şanslısın sen inşallah hamişlik lohusalık dönemlerin çok güzel geçecek
Herkese büyük sürpriz olacak desene

7den sonra da beyaz bayrak normaldir🏳🏳
Vallahi kız ben ne yapsam bu adama daha çok güç kuvvet gelse sana nedir macunu alayım dıyom istemiyosen ye diyo istiyorsan saf ben yedikten sonra başına geleceklerden habersiz heralde

Bence de oyle olmali cok katiliyorum sana spontancilik cok zor.
Aksama kadar kafa beyin kalmiyor ki işten bizim işleri de düşünelim mecburen planlı oluyor valla. Yapacaksak hakkını verelim kafalar boş olsun diyoruz. Bebiş çalışmaları haftaicine denk gelmişti sıfır verimle çalıştık o hafta enerjimiz kalsın diye. Aşk bebisi yapalım dediydik

Yaaaa deme demee
Bugün rüyamda koluma 2 tane altın bilezik taktığımı gördümm, aklıma hemen ikiz bebek geldii
Allah içimi biliyor rabbimm sen bilirsin ama 2 tane bizi çok zorlar
Ay hadi İnşallah kiz ne güzel olur. Merve bana da ikiz ikiz dedi bende panik olmadım değil ama kese tek gördük rahatladik

Yaaaa deme demee
Bugün rüyamda koluma 2 tane altın bilezik taktığımı gördümm, aklıma hemen ikiz bebek geldii
Allah içimi biliyor rabbimm sen bilirsin ama 2 tane bizi çok zorlar
Ayy tedavi olurken ben üçüze bile razıyım diyordum kafayı yemişiiimmm
Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize kuzucum

İyi gecelerrr tatlıı rüyalarr kuzucum

Sende iyi ki varsınn
En kötü günümüz böyle olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…