💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Önceki ay doktor kontrolüne gitmişmiydin canım?
Belki çatlamayan yumurtan kiste dönüşmüştür, o kistten dolayı şimdi regl ile atılıyorsa yoğun olabilir kuzum.
Doktora gittim. Çatlama bekliyorduk ama Çatlamadan sonra doktora gitmedim. Umarım varsa da bir şey atıyorumdur.

Yok kuzum ya o da iyi değil. Yükselenim akrep ben de fena değilimdir ama çan egrisinde libidosu düşük kalan ben oluyorum gurur yapiyorum sonra
Anacim bak benim burcum da oğlak. Benim için her şey iş. Her şeyi planlamam lazım. Aile hekimi de ben hayatımda böyle planli hasta görmedim dedi action geceleri bile planlidir bende.

Ahahah bana kız hissediyorum diyen ikinci kişisin iş yerine bildirdim gebeliği HR da kız hissediyorum dedi. Benle kocam da erkek hissediyoruz napiyon lan diyo bazen karnıma doğru
YAa hahaha sende erkek istiyordun hamiş olmadan önce inşallah Rabbim gönlünüze göre verir sağlıcakla doğsun da tek bebeğim Ama tahminlerim çoğunlukla tutuyor mesela kendim ne kadar kız istesem de oğlum olacak biliyorum
Beniii beniii Bihterininkinide hissseett
Benim daha döllenmemiş bebem ne olacakk sencee
Kız inan şuan hissedemedim birşey ikizin mi olacak acaba
Yaaa cidden mi o kadar kiza hazirlaniyorum ki fikren ciddi şok olur bana. Esim ucar ama havalara hayirlisi tabi Allahtan kuzum saglikli olsun da hepimizinki insallah
Oyy biliyorum kız istediğini kuzum ama his işte inşallah gönlündeki nasip olur sağlıklı sıhhatli olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…