💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum benim kayınvalidem dünya tatlisidir. Doğum için ise daha en baştan bebiş ortada yokken eşimle anlastim bu yuzden,ben seni istiyorum sadece yanımda diye. O da tamam dedi. 😅😅Bizde söz akittir. Bakalım gerisini deneyim gösterecek. Çok içi dışı bir kadın o yüzden kimseye deme dediğimiz şeyi herkese söyleme huyu var. Bebisi ogrendikten sonra ikidir gorusuyoruz hala haberleri yok mesela. Canım babam kurunun yanında yanan yaş oldu esim alinmasin diye ailelere sonra söyleyelim dedim çünkü 😅😅
Eşinin tutumu çok önemli zaten kuzum aradaki dengeyi onun kurması gerekiyor yoksa kesinlikle yürümüyor bu işler, o konuda şanslısın sen inşallah hamişlik lohusalık dönemlerin çok güzel geçecek 🤗
Herkese büyük sürpriz olacak desene 😍

7den sonra da beyaz bayrak normaldir🏳🏳🤣
Vallahi kız ben ne yapsam bu adama daha çok güç kuvvet gelse sana nedir macunu alayım dıyom istemiyo🤣🤣🤣sen ye diyo istiyorsan saf ben yedikten sonra başına geleceklerden habersiz heralde🤣🤣🤣🤣🤣

Bence de oyle olmali cok katiliyorum sana🤩🤩 spontancilik cok zor. 🤣
Aksama kadar kafa beyin kalmiyor ki işten bizim işleri de düşünelim 😅😅mecburen planlı oluyor valla. Yapacaksak hakkını verelim kafalar boş olsun diyoruz. Bebiş çalışmaları haftaicine denk gelmişti sıfır verimle çalıştık o hafta enerjimiz kalsın diye. Aşk bebisi yapalım dediydik 😅😅

Yaaaa deme demee 🤣
Bugün rüyamda koluma 2 tane altın bilezik taktığımı gördümm, aklıma hemen ikiz bebek geldii🤣
Allah içimi biliyor rabbimm sen bilirsin ama 2 tane bizi çok zorlar 🥹😅😂
Ay hadi İnşallah kiz ne güzel olur. 😍😍 Merve bana da ikiz ikiz dedi bende panik olmadım değil ama kese tek gördük rahatladik 😅😅

Yaaaa deme demee 🤣
Bugün rüyamda koluma 2 tane altın bilezik taktığımı gördümm, aklıma hemen ikiz bebek geldii🤣
Allah içimi biliyor rabbimm sen bilirsin ama 2 tane bizi çok zorlar 🥹😅😂
Ayy tedavi olurken ben üçüze bile razıyım diyordum kafayı yemişiiimmm 😱😱
Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize kuzucum 😍

Ay bu gece iyi bile durdum ama hormonlar zorluyor bayılmak üzereyim. Ben yatıyorum güzel hatunlar. Yarın görüşürüz hepiniz iyi ki varsınız 😍❤️ yatmadan önce çok güldürdünüz beni. Hep böyle neşeli olalım inşallah 😍🙏🙏
İyi gecelerrr tatlıı rüyalarr kuzucum♥️

Sende iyi ki varsınn🥰
En kötü günümüz böyle olsunn🤣

X