- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.481
YAa bende öyle girdim şimdi kuzucum güvenemedim siteye ama daha fazla da ayrı kalamazdımHala sorun var, https ile güvensiz bir bağlantı ile girebildim bende kızlar, sabahtan beri o şekilde de giremiyordum siteye. Bu şekilde de çok düzgün çalışmıyor açıkçası
Yaaa bende dün gece zaten teli bıraktığım gibi bayılmışımYAa bende öyle girdim şimdi kuzucum güvenemedim siteye ama daha fazla da ayrı kalamazdımGünüm geçmiyor resmen, hepinizi özledim
Ohh mis gibi uyudun o zamanYaaa bende dün gece zaten teli bıraktığım gibi bayılmışımsabah erkenden kalktım bir girdim siteye yok yani
Hemencik düzelsin yaaSanırım sorun chrome dainşallah düzelir ya sırf girebilmek için tarayıcı indirdim telefona burda kimseyle konuşamayınca sanki gün başlamamış gibi
Evet yaa site düzeldiğinde bir sürü pozitif haberi alırız inşallahhTest yapacaklar vardı ya bugünbelki kacirdigimiz pozitifler vardır
Evet yaa bende de böyle oluyorIyice tuhaf hallere giriyor site yenilemek zorunda kalıyorum. Şaftı kayık çıkıyor böyle
Yaptım kuzum dün akşam gibi çıktı anlayamıyorum neden böyleHemencik düzelsin yaa
NE zaman test yapacaksın kuzucum at bize
Bebişimmm moral bozmak yok yarın doktorun ne diyecek bakalım belki de yarın bir anda pik olacaktırYaptım kuzum dün akşam gibi çıktı anlayamıyorum neden böyle
Kuzum yarın demi doktor günün bakalım ne diyecek çok silik mi çıkıyorYaptım kuzum dün akşam gibi çıktı anlayamıyorum neden böyle
Evet bebişim yaa girilmiyor hata veriyorKızlar sitede sorunmu var bugün
Kuzucum ne bileyim valla o kadar moralim bozzuldu ki hala çok aşırı sarı akıntım da var bunu da anlamıyorum enfeksiyon falan kapmış olablir miym acabaBebişimmm moral bozmak yok yarın doktorun ne diyecek bakalım belki de yarın bir anda pik olacaktır
Evet kuzum yarın, çok silik çıkıyor anormal yani ve çok akıntım var sarıKuzum yarın demi doktor günün bakalım ne diyecek çok silik mi çıkıyor
Valla güvenli değil dedi yinede girdimEvet bebişim yaa girilmiyor hata veriyor