- 12 Ağustos 2023
- 866
- 906
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.401
Aaayy keşke benimkide öyle olsaaAhahaha emin misin? Sınırı yok ama soyliim. Inatlastim bir defa 5.den sonra pes eden ben oldum
İçi geçmiş benimkininn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaayy keşke benimkide öyle olsaaAhahaha emin misin? Sınırı yok ama soyliim. Inatlastim bir defa 5.den sonra pes eden ben oldum
Ayy niye sizin icinize oyle dogdu acaba ya ben ismini bile hazirlamistim oysa kiErkek seninkisi
7 gördüğüm oldu yalan yokAhahaha emin misin? Sınırı yok ama soyliim. Inatlastim bir defa 5.den sonra pes eden ben oldum
Kız sen beni ağlattın gülmekten karpuz gibiAaayy keşke benimkide öyle olsaa
İçi geçmiş benimkininn
Doktora gittim. Çatlama bekliyorduk ama Çatlamadan sonra doktora gitmedim. Umarım varsa da bir şey atıyorumdur.Önceki ay doktor kontrolüne gitmişmiydin canım?
Belki çatlamayan yumurtan kiste dönüşmüştür, o kistten dolayı şimdi regl ile atılıyorsa yoğun olabilir kuzum.
Yok kuzum ya o da iyi değil. Yükselenim akrep ben de fena değilimdir ama çan egrisinde libidosu düşük kalan ben oluyorum gurur yapiyorum sonraAaayy keşke benimkide öyle olsaa
İçi geçmiş benimkininn
Kendimi kesecem burda7 gördüğüm oldu yalan yok
Kıymrtşni bil bacımmmm öyle demeYok kuzum ya o da iyi değil. Yükselenim akrep ben de fena değilimdir ama çan egrisinde libidosu düşük kalan ben oluyorum gurur yapiyorum sonra
vallaKendimi kesecem burda
Wuhuuu7 gördüğüm oldu yalan yok
Anacim bak benim burcum da oğlak. Benim için her şey iş. Her şeyi planlamam lazım. Aile hekimi de ben hayatımda böyle planli hasta görmedim dedi action geceleri bile planlidir bende.Yok kuzum ya o da iyi değil. Yükselenim akrep ben de fena değilimdir ama çan egrisinde libidosu düşük kalan ben oluyorum gurur yapiyorum sonra
Ama sonra koca pes etti.Wuhuuu
YAa hahaha sende erkek istiyordun hamiş olmadan önce inşallah Rabbim gönlünüze göre verir sağlıcakla doğsun da tek bebeğim Ama tahminlerim çoğunlukla tutuyor mesela kendim ne kadar kız istesem de oğlum olacak biliyorumAhahah bana kız hissediyorum diyen ikinci kişisin iş yerine bildirdim gebeliği HR da kız hissediyorum dedi. Benle kocam da erkek hissediyoruz napiyon lan diyo bazen karnıma doğru
Kız inan şuan hissedemedim birşey ikizin mi olacak acabaBeniii beniii Bihterininkinide hissseett
Benim daha döllenmemiş bebem ne olacakk sencee
Oyy biliyorum kız istediğini kuzum ama his işte inşallah gönlündeki nasip olur sağlıklı sıhhatli olsun daYaaa cidden mi o kadar kiza hazirlaniyorum ki fikren ciddi şok olur bana. Esim ucar ama havalara hayirlisi tabi Allahtan kuzum saglikli olsun da hepimizinki insallah
Vallahiii aynen karpuzz gibii dışardann gayet parlaak hooşş, amaa içi beni yakarrrKız sen beni ağlattın gülmekten karpuz gibi
Tabii kızzz kendimden çok seni tanıyorumİşte beni tanıdığının da kanıtı bu
Ay Allahım ağlıyorum şuanVallahiii aynen karpuzz gibii dışardann gayet parlaak hooşş, amaa içi beni yakarrr
Bence de oyle olmali cok katiliyorum sana spontancilik cok zor.Anacim bak benim burcum da oğlak. Benim için her şey iş. Her şeyi planlamam lazım. Aile hekimi de ben hayatımda böyle planli hasta görmedim dedi action geceleri bile planlidir bende.
Can dostumTabii kızzz kendimden çok seni tanıyorum
7den sonra da beyaz bayrak normaldir🏳🏳Ama sonra koca pes etti.
Yaaaa deme demeeKız inan şuan hissedemedim birşey ikizin mi olacak acaba