💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Önceki ay doktor kontrolüne gitmişmiydin canım?
Belki çatlamayan yumurtan kiste dönüşmüştür, o kistten dolayı şimdi regl ile atılıyorsa yoğun olabilir kuzum.
Doktora gittim. Çatlama bekliyorduk ama Çatlamadan sonra doktora gitmedim. Umarım varsa da bir şey atıyorumdur.

Yok kuzum ya o da iyi değil. Yükselenim akrep ben de fena değilimdir ama çan egrisinde libidosu düşük kalan ben oluyorum🤣🤣 gurur yapiyorum sonra🤣🤣
Anacim bak benim burcum da oğlak. Benim için her şey iş. Her şeyi planlamam lazım. Aile hekimi de ben hayatımda böyle planli hasta görmedim dedi 😅😅 action geceleri bile planlidir bende. 😅😅

Ahahah bana kız hissediyorum diyen ikinci kişisin 😍😍 iş yerine bildirdim gebeliği HR da kız hissediyorum dedi. Benle kocam da erkek hissediyoruz napiyon lan diyo bazen karnıma doğru 😅😅😅
YAa hahaha sende erkek istiyordun hamiş olmadan önce inşallah Rabbim gönlünüze göre verir sağlıcakla doğsun da tek bebeğim 🙏🏻 Ama tahminlerim çoğunlukla tutuyor mesela kendim ne kadar kız istesem de oğlum olacak biliyorum 🤣🤣
Beniii beniii Bihterininkinide hissseett🤣
Benim daha döllenmemiş bebem ne olacakk sencee 🤣😅
Kız inan şuan hissedemedim birşey ikizin mi olacak acaba 🤣🤣
Yaaa cidden mi 😳😳 o kadar kiza hazirlaniyorum ki fikren ciddi şok olur bana. Esim ucar ama havalara🤣 hayirlisi tabi Allahtan kuzum saglikli olsun da hepimizinki insallah🙏🙏
Oyy biliyorum kız istediğini kuzum ama his işte inşallah gönlündeki nasip olur sağlıklı sıhhatli olsun da 🙏🏻😍

X