- 12 Ağustos 2023
- 866
- 906
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.381
Yaaa o yöndeen aynıyıızzHahaha bu ben benvallahi kıstırırım bi tenhada onu
Yaa ne guzel. Benim kocam da oyle olsaydi az korksun tedirgin olsun istiyorum bisey olur mu diye ama adam yurek yemisHaaa bir de beyleri ikna etmek lazım tabibenimki de kesin tribe girer zira şuan da tripte bişi olur diye. Benim zaten ne içimden geliyor ne aklıma. Hormonlardan mi nedir win win oldu bizimki kimse kimseye dokunmuyor
Amiin amin kuzucum ya bugünden sonra uzun bir süre yok misafir falan sanırım yani inşallahhTabiiisii Özledimm sabahtan berii yoksunn bebeğim
Acaba dedim çatlama ötesii değerlendirmeler mi yapıyorr
Misafirlerinde bi bitmedi kuzucum ya, allah kolaylık versinn
Ayyyyy koptum mYaaa o yöndeen aynıyıızzhatta ben şu ilk salgın çıkıtığı zaamanlar covid olmuştum, o zaman bile rahat bırakmadım adamı ama çok ilginç bi şekilde o kadar şeye rağmen ona bulaşmamıştı
Ayy sende miiiAynaya bakar gibiyim
Hahaha o kadar aynıyız yaniBu da ben. Paralel hayatta kizim degil de oglum varmis gibi yaziyorum sanki
Ne güzel ne güzel dur benim kocamı senin kocayla takılsın azcıkta bulaşır belkiYaa ne guzel. Benim kocam da oyle olsaydi az korksun tedirgin olsun istiyorum bisey olur mu diye ama adam yurek yemisher yanastiginda yeni bir bebek ekliyormus icime gibi davraniyor bi de
Kayınvaliden anlayışlı biriyse kuzum, eminimki senide anlayacaktır. O dönemde gerçekten insan yanında kimseyi istemiyor. Eşinle el ele verdikten sonrası ise harika geçiyorBende kırk kere düşünürüm soyledigim şeyleri kuzum, kurşun gibi bir kere çıkıyor ağızdan. Kaldirilamayan bir şey söylenir her şey biter diye de eşimi tembihlerim hep. Biraz ayrı takılır tartışmaya değil konuşmaya çalışırız sakinlestikten sonra. Ama bebişin ilk donemleri insan istiyor ki eşi, bebeği yanında olsun tek. Ya da kendi annesi. Bende anne yok. Kayınvalidem cok iyi biri de böyle bıraksam eşimi hala 7 yaşında saniyor. Biraz ürkütüyor bu beni. Bir de ben özgürlüğüme inanılmaz düşkünüm böyle zorlanacakmisim gibi geliyor
Ahahah bana kız hissediyorum diyen ikinci kişisinAyy sende miiiİlkinde çok çektik ikincide yüzümüz güler inşallah kuzum ya, tecrübelerini paylaşır akıl verirsin bana
Hahaha o kadar aynıyız yani
Birşey dicem bu sefer oğlun olacak gibi hissediyorumsacibelinde nin de kızı olacak gibii
Hislerimde çok nadir yanılırım bakalım bilebilecek miyimm
Beniii beniii Bihterininkinide hissseettAyy sende miiiİlkinde çok çektik ikincide yüzümüz güler inşallah kuzum ya, tecrübelerini paylaşır akıl verirsin bana
Birşey dicem bu sefer oğlun olacak gibi hissediyorumsacibelinde nin de kızı olacak gibii
Yaa kuzcum ne safsın bu kız işi mi sorar senceee4 ay kuzum işi soruyorsan, doktor raporuyla Max 37 haftaya kadar çalışılabiliyor. Sonrası doğum sonrasına ekleniyor izinlerin. Ama eşe pek izin yok bir hafta en fazla sonra dönüyor isesonra kayınvalide ile takilmacalar. Benim son 1 yıldır aklımı kurcalayan konu da bu. Bazen keşke çalışmak zorunda olmasakta kendi bebeğimizi şöyle doyasıya buyutsek diye geçiyor içimden
Yaaa cidden miAyy sende miiiİlkinde çok çektik ikincide yüzümüz güler inşallah kuzum ya, tecrübelerini paylaşır akıl verirsin bana
Ay gözümden yaş geldiBeniii beniii Bihterininkinide hissseett
Benim daha döllenmemiş bebem ne olacakk sencee
İşte beni tanıdığının da kanıtı buYaa kuzcum ne safsın bu kız işi mi sorar senceee
Erkek seninkisiYaaa cidden mio kadar kiza hazirlaniyorum ki fikren ciddi şok olur bana. Esim ucar ama havalara hayirlisi tabi Allahtan kuzum saglikli olsun da hepimizinki insallah
Kuzum benim kayınvalidem dünya tatlisidir. Doğum için ise daha en baştan bebiş ortada yokken eşimle anlastim bu yuzden,ben seni istiyorum sadece yanımda diye. O da tamam dedi.Kayınvaliden anlayışlı biriyse kuzum, eminimki senide anlayacaktır. O dönemde gerçekten insan yanında kimseyi istemiyor. Eşinle el ele verdikten sonrası ise harika geçiyor
Ben hastanede bile eşimden başka kimseyi istemedim yanımda doğumdan sonra haber verdik herkese, kendi annemlere bile.
İnşallah o günler geldiğinde dilediğin gibi kolaylık atlatacaksın eşinle birlikte
AhahahaNe güzel ne güzel dur benim kocamı senin kocayla takılsın azcıkta bulaşır belki
Ay ne bileyim ya benim hormonlar dengesiz aklıma hiç öyle şeyler gelmiyor bacım bu araYaa kuzcum ne safsın bu kız işi mi sorar senceee
Eminim son kararımAhahahaemin misin? Sınırı yok ama soyliim. Inatlastim bir defa 5.den sonra pes eden ben oldum
Allah bereket versin bacımAhahahaemin misin? Sınırı yok ama soyliim. Inatlastim bir defa 5.den sonra pes eden ben oldum
Hormonlarını seveyim senin gebeşim benimAy ne bileyim ya benim hormonlar dengesiz aklıma hiç öyle şeyler gelmiyor bacım bu araZumruduanka96 nin aramızdaki en çılgın hatun olduğunu unutmuşum bir an için