💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hahaha bu ben ben vallahi kıstırırım bi tenhada onu
Yaaa o yöndeen aynıyıızz hatta ben şu ilk salgın çıkıtığı zaamanlar covid olmuştum, o zaman bile rahat bırakmadım adamı ama çok ilginç bi şekilde o kadar şeye rağmen ona bulaşmamıştı

Haaa bir de beyleri ikna etmek lazım tabi benimki de kesin tribe girer zira şuan da tripte bişi olur diye. Benim zaten ne içimden geliyor ne aklıma. Hormonlardan mi nedir win win oldu bizimki kimse kimseye dokunmuyor
Yaa ne guzel. Benim kocam da oyle olsaydi az korksun tedirgin olsun istiyorum bisey olur mu diye ama adam yurek yemis her yanastiginda yeni bir bebek ekliyormus icime gibi davraniyor bi de

Tabiiisii Özledimm sabahtan berii yoksunn bebeğim
Acaba dedim çatlama ötesii değerlendirmeler mi yapıyorr

Misafirlerinde bi bitmedi kuzucum ya, allah kolaylık versinn
Amiin amin kuzucum ya bugünden sonra uzun bir süre yok misafir falan sanırım yani inşallahh
Yok yok bebeğim pik gününü değerlendirdim sonra oh be bitti şükür dedim dükkanı kapadım
Bu arada yerim senii bende özledim vallahi, giremediğimde de aklım hep burda

Ayyyyy koptum madamıda korana yapcan kızzzEvet aynıyız

Aynaya bakar gibiyim
Ayy sende miii İlkinde çok çektik ikincide yüzümüz güler inşallah kuzum ya, tecrübelerini paylaşır akıl verirsin bana
Bu da ben. Paralel hayatta kizim degil de oglum varmis gibi yaziyorum sanki
Hahaha o kadar aynıyız yani
Birşey dicem bu sefer oğlun olacak gibi hissediyorum sacibelinde nin de kızı olacak gibii
Hislerimde çok nadir yanılırım bakalım bilebilecek miyimm

Yaa ne guzel. Benim kocam da oyle olsaydi az korksun tedirgin olsun istiyorum bisey olur mu diye ama adam yurek yemis her yanastiginda yeni bir bebek ekliyormus icime gibi davraniyor bi de
Ne güzel ne güzel dur benim kocamı senin kocayla takılsın azcıkta bulaşır belki

Kayınvaliden anlayışlı biriyse kuzum, eminimki senide anlayacaktır. O dönemde gerçekten insan yanında kimseyi istemiyor. Eşinle el ele verdikten sonrası ise harika geçiyor
Ben hastanede bile eşimden başka kimseyi istemedim yanımda doğumdan sonra haber verdik herkese, kendi annemlere bile.
İnşallah o günler geldiğinde dilediğin gibi kolaylık atlatacaksın eşinle birlikte

Ahahah bana kız hissediyorum diyen ikinci kişisin iş yerine bildirdim gebeliği HR da kız hissediyorum dedi. Benle kocam da erkek hissediyoruz napiyon lan diyo bazen karnıma doğru

Beniii beniii Bihterininkinide hissseett
Benim daha döllenmemiş bebem ne olacakk sencee

Yaa kuzcum ne safsın bu kız işi mi sorar senceee

Yaaa cidden mi o kadar kiza hazirlaniyorum ki fikren ciddi şok olur bana. Esim ucar ama havalara hayirlisi tabi Allahtan kuzum saglikli olsun da hepimizinki insallah

Kuzum benim kayınvalidem dünya tatlisidir. Doğum için ise daha en baştan bebiş ortada yokken eşimle anlastim bu yuzden,ben seni istiyorum sadece yanımda diye. O da tamam dedi. Bizde söz akittir. Bakalım gerisini deneyim gösterecek. Çok içi dışı bir kadın o yüzden kimseye deme dediğimiz şeyi herkese söyleme huyu var. Bebisi ogrendikten sonra ikidir gorusuyoruz hala haberleri yok mesela. Canım babam kurunun yanında yanan yaş oldu esim alinmasin diye ailelere sonra söyleyelim dedim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…