💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Pikten bir gün öncesinde ilişki olduğu için piki değerlenrmeyip çatlamayı değerlendirecektik kuzum malesef oda olmadı bakalım kısmet artık🥰
Bugün senin yüzünden değerlendiremedik dedim eşime, neden söylemedin diyo😒 sanki o tartışma arasında söyleyebilecektim. Bu erkekler çok ilginç😅
Kuzum keşke söyleseydin ya bi dahakine söyle bence barışmadan da halledebilirsinizz 🤣🤣

Merveeee57 Merveeee57 nin hiçç sesii çıkmadıı bugünn🤔

Pik gördüde çalışma mı yapıyorr acaba🤣
Kuzum daha az önce eve girdik yemin ederim pestilimiz çıktı duş bile almadan yatıcaz böylece 😢 ama asıl modumu düşüren eve gelir gelmez test yaptım o kadar silik ki anlatamam sana perşembe yaptığım çok koyu yani bunun yanında neden böyle oldu 😢

Kuzucum babaannemin evini taşıdık bu haaftasonu mafoldum ya 🥺 az öbce girdik eve duş bile alacak takatim yok ve ovü testim nerdeyse tek çizgi 😢
Oyy hemncik uyu da dinlen bari bebişim 😔
Sıvı olayına dikkat etmiş miydin kuzum birde saat geç oldu ya belki onunla alakalıdır yarın öğle saatlerinde dene 🤩
Sen doktora ne zaman gideceksin

Kuzum daha az önce eve girdik yemin ederim pestilimiz çıktı duş bile almadan yatıcaz böylece 😢 ama asıl modumu düşüren eve gelir gelmez test yaptım o kadar silik ki anlatamam sana perşembe yaptığım çok koyu yani bunun yanında neden böyle oldu 😢
Kuzumm modunu neden düşürüyorsunn daha zamanı var zatenn, hem klomen kullanıyorsunn pik görmeme ihtimalin yok bebeğim😍
Güzel düşünür müsün lütfen🙏🏻
Çok yorulmuşsunuz kuzucum kıyamam, hadi yatt dinleenn🤗

Oyy hemncik uyu da dinlen bari bebişim 😔
Sıvı olayına dikkat etmiş miydin kuzum birde saat geç oldu ya belki onunla alakalıdır yarın öğle saatlerinde dene 🤩
Sen doktora ne zaman gideceksin
Kuzum dikkat ettim sadece 1 saat önce klomeni içmek için az bi su içtim o kadar, haftasonu boyunca akıntım da sağ kasık ağrım da durmadı acaba pik oldu çatladı da kaçırdım mı ben çünkü perşembe gün ki epey koyuydu yani anlamadım ben bi şey çok moralim bozuldu ya 🥺 salı sabah randevum kuzum bakalım yarın öğlen yapıcam ne çıkıcak görücez 🙏

Kızlar Allah rızası için delirecem şunu bir yorumlar mısınız ovulasyonun üzerinde 13 gün geçti yine çizgi belirginleşmeye başladı neler oluyor??? :KK43:

Eklentiler

• IMG_8840.jpeg
    IMG_8840.jpeg
    108,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_8841.jpeg
    IMG_8841.jpeg
    94,6 KB · Görüntüleme: 46
Kuzumm modunu neden düşürüyorsunn daha zamanı var zatenn, hem klomen kullanıyorsunn pik görmeme ihtimalin yok bebeğim😍
Güzel düşünür müsün lütfen🙏🏻
Çok yorulmuşsunuz kuzucum kıyamam, hadi yatt dinleenn🤗
İnşallah görebilirim kuşumm ne bileyim ilk kez böyle oldu yani benim genelde koyulaşarak giderdi bu kez koyuyken tamamen silindi gbi oldu inşallah kaçırmamışımdır 🤦 yarın öğlen yapıcam dua edin pik olsun 😢

İnşallah görebilirim kuşumm ne bileyim ilk kez böyle oldu yani benim genelde koyulaşarak giderdi bu kez koyuyken tamamen silindi gbi oldu inşallah kaçırmamışımdır 🤦 yarın öğlen yapıcam dua edin pik olsun 😢
Yok yok bebeğim kaçırmış olamazsınn, doktor çatlatma iğneside verecekti değil mi kuzum ?
Sıvı alımıyla yaptığın saatlede alakalıdır.
Bildiğim kadarıyla saat 10dan sonra lh salgılanması azalıyordu ondan olabilir kuzum silik çıkmasının sebebi
Sen kalbini ferah tut, güzel olacak herşey🙏🏻♥️

Yok yok bebeğim kaçırmış olamazsınn, doktor çatlatma iğneside verecekti değil mi kuzum ?
Sıvı alımıyla yaptığın saatlede alakalıdır.
Bildiğim kadarıyla saat 10dan sonra lh salgılanması azalıyordu ondan olabilir kuzum silik çıkmasının sebebi
Sen kalbini ferah tut, güzel olacak herşey🙏🏻♥️
İnşallah öyledir kuzucum umutlarımı yarın öğlene saklıyorum o halde canımsın iyi ki varsınız hemen de nasıl topluyolar beni ☺️😍 evet kuzucum iğne verecek doktor bana tabi yumurtaların durumuna göre bakalım 🥰

Kuzum dikkat ettim sadece 1 saat önce klomeni içmek için az bi su içtim o kadar, haftasonu boyunca akıntım da sağ kasık ağrım da durmadı acaba pik oldu çatladı da kaçırdım mı ben çünkü perşembe gün ki epey koyuydu yani anlamadım ben bi şey çok moralim bozuldu ya 🥺 salı sabah randevum kuzum bakalım yarın öğlen yapıcam ne çıkıcak görücez 🙏
Kuzucum kendi kendine kuruntu yapıp üzülmee benimde ağrım ve akıntım çok yoğunken pik sandım koyuluk vardı testte de ama akıntım kesildiği gün pik oldum hatta çok şaşırdım akıntım kesilince pik olduğuna bazen akıntı ve ağrılar yanıltabiliyor 🤗
Doktorun salı çağırdıysa çağırdığı gün yumoşlar mutlaka beklediği boyuta gelmiş olacaktır doktoruna güven salıyı bekle için rahat olsun bebişim 😍

X