💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hahaha bu ben ben 🤣🤣🤣🤣 vallahi kıstırırım bi tenhada onu
Yaaa o yöndeen aynıyıızz🤣 hatta ben şu ilk salgın çıkıtığı zaamanlar covid olmuştum, o zaman bile rahat bırakmadım adamı ama çok ilginç bi şekilde o kadar şeye rağmen ona bulaşmamıştı 😂😂😂

Haaa bir de beyleri ikna etmek lazım tabi 😅😅 benimki de kesin tribe girer zira şuan da tripte bişi olur diye. Benim zaten ne içimden geliyor ne aklıma. Hormonlardan mi nedir 😅😅 win win oldu bizimki kimse kimseye dokunmuyor 😅😅
Yaa ne guzel. Benim kocam da oyle olsaydi az korksun tedirgin olsun istiyorum bisey olur mu diye ama adam yurek yemis🤣🤣 her yanastiginda yeni bir bebek ekliyormus icime gibi davraniyor bi de🤣🤣

Tabiiisii Özledimm sabahtan berii yoksunn bebeğim😍
Acaba dedim çatlama ötesii değerlendirmeler mi yapıyorr🤣🤣🤣

Misafirlerinde bi bitmedi kuzucum ya, allah kolaylık versinn🙈
Amiin amin kuzucum ya bugünden sonra uzun bir süre yok misafir falan sanırım yani inşallahh 🤣🤣
Yok yok bebeğim pik gününü değerlendirdim sonra oh be bitti şükür dedim dükkanı kapadım 🤣🤣🤣
Bu arada yerim senii bende özledim vallahi, giremediğimde de aklım hep burda 😍😍

Yaaa o yöndeen aynıyıızz🤣 hatta ben şu ilk salgın çıkıtığı zaamanlar covid olmuştum, o zaman bile rahat bırakmadım adamı ama çok ilginç bi şekilde o kadar şeye rağmen ona bulaşmamıştı 😂😂😂
Ayyyyy koptum m🤣adamıda korana yapcan kızzz🤣Evet aynıyız

Aynaya bakar gibiyim🤣
Ayy sende miii 😌 İlkinde çok çektik ikincide yüzümüz güler inşallah kuzum ya, tecrübelerini paylaşır akıl verirsin bana 🙏🏻😍
Bu da ben. Paralel hayatta kizim degil de oglum varmis gibi yaziyorum sanki🤣🤣
Hahaha o kadar aynıyız yani 😍
Birşey dicem bu sefer oğlun olacak gibi hissediyorum sacibelinde sacibelinde nin de kızı olacak gibii 🤭
Hislerimde çok nadir yanılırım bakalım bilebilecek miyimm 😍😍

Yaa ne guzel. Benim kocam da oyle olsaydi az korksun tedirgin olsun istiyorum bisey olur mu diye ama adam yurek yemis🤣🤣 her yanastiginda yeni bir bebek ekliyormus icime gibi davraniyor bi de🤣🤣
Ne güzel ne güzel dur benim kocamı senin kocayla takılsın azcıkta bulaşır belki 🤣🤣🤣

Bende kırk kere düşünürüm soyledigim şeyleri kuzum, kurşun gibi bir kere çıkıyor ağızdan. Kaldirilamayan bir şey söylenir her şey biter diye de eşimi tembihlerim hep. Biraz ayrı takılır tartışmaya değil konuşmaya çalışırız sakinlestikten sonra. Ama bebişin ilk donemleri insan istiyor ki eşi, bebeği yanında olsun tek. Ya da kendi annesi. Bende anne yok. Kayınvalidem cok iyi biri de böyle bıraksam eşimi hala 7 yaşında saniyor. Biraz ürkütüyor bu beni. Bir de ben özgürlüğüme inanılmaz düşkünüm böyle zorlanacakmisim gibi geliyor 😢
Kayınvaliden anlayışlı biriyse kuzum, eminimki senide anlayacaktır. O dönemde gerçekten insan yanında kimseyi istemiyor. Eşinle el ele verdikten sonrası ise harika geçiyor🥰
Ben hastanede bile eşimden başka kimseyi istemedim yanımda doğumdan sonra haber verdik herkese, kendi annemlere bile.
İnşallah o günler geldiğinde dilediğin gibi kolaylık atlatacaksın eşinle birlikte♥️🙏🏻

Ayy sende miii 😌 İlkinde çok çektik ikincide yüzümüz güler inşallah kuzum ya, tecrübelerini paylaşır akıl verirsin bana 🙏🏻😍

Birşey dicem bu sefer oğlun olacak gibi hissediyorum sacibelinde sacibelinde nin de kızı olacak gibii 🤭
Ahahah bana kız hissediyorum diyen ikinci kişisin 😍😍 iş yerine bildirdim gebeliği HR da kız hissediyorum dedi. Benle kocam da erkek hissediyoruz napiyon lan diyo bazen karnıma doğru 😅😅😅

Beniii beniii Bihterininkinide hissseett🤣
Benim daha döllenmemiş bebem ne olacakk sencee 🤣😅

4 ay kuzum işi soruyorsan, doktor raporuyla Max 37 haftaya kadar çalışılabiliyor. Sonrası doğum sonrasına ekleniyor izinlerin. Ama eşe pek izin yok bir hafta en fazla sonra dönüyor ise 🥲🥲 sonra kayınvalide ile takilmacalar. Benim son 1 yıldır aklımı kurcalayan konu da bu. Bazen keşke çalışmak zorunda olmasakta kendi bebeğimizi şöyle doyasıya buyutsek diye geçiyor içimden 😔
Yaa kuzcum ne safsın bu kız işi mi sorar senceee 🤣🤣🤣🤣

Yaaa cidden mi 😳😳 o kadar kiza hazirlaniyorum ki fikren ciddi şok olur bana. Esim ucar ama havalara🤣 hayirlisi tabi Allahtan kuzum saglikli olsun da hepimizinki insallah🙏🙏

Kayınvaliden anlayışlı biriyse kuzum, eminimki senide anlayacaktır. O dönemde gerçekten insan yanında kimseyi istemiyor. Eşinle el ele verdikten sonrası ise harika geçiyor🥰
Ben hastanede bile eşimden başka kimseyi istemedim yanımda doğumdan sonra haber verdik herkese, kendi annemlere bile.
İnşallah o günler geldiğinde dilediğin gibi kolaylık atlatacaksın eşinle birlikte♥️🙏🏻
Kuzum benim kayınvalidem dünya tatlisidir. Doğum için ise daha en baştan bebiş ortada yokken eşimle anlastim bu yuzden,ben seni istiyorum sadece yanımda diye. O da tamam dedi. 😅😅Bizde söz akittir. Bakalım gerisini deneyim gösterecek. Çok içi dışı bir kadın o yüzden kimseye deme dediğimiz şeyi herkese söyleme huyu var. Bebisi ogrendikten sonra ikidir gorusuyoruz hala haberleri yok mesela. Canım babam kurunun yanında yanan yaş oldu esim alinmasin diye ailelere sonra söyleyelim dedim çünkü 😅😅

X