- 15 Ekim 2023
- 60
- 34
- 34
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.341
kıyamam yaBen hiç korunmadım ama geçen ay enfeksiyonu çok yüksek çıktı kontrolde iç
laç kullanmam gerkti o yüzden bir ay korundum sadece enfeksiyon gebeliğe engel olabilir dedi şimdi adeti bekliyorum gelsin inşallah tekrar kaldığım yerden devam çalışmalara. Belkide bu enfeksiyon engel olmuştu kaç aydır bilemiyorum. Bende deli gibiyim ya çok kötü oluyorum bebek falan görünce kendi bebeklerim aklıma geliyor.
Az ötede girsin tribineBende kimseyi istemem gibi geliyor da en azından ilk hafta kayinvalidemlerin ilk torunu olacak oğullarına da inanılmaz düşkünler başımı boş bırakmazlar gibi geliyor. Ama en azından ilk hafta için izin isterim gibi geliyorama kayınvalidem çok alıngan kesinlikle tribe girer gibi geliyor
kız doğumdan sonra ne kadar ara veriliyor
Tabiiisii Özledimm sabahtan berii yoksunn bebeğimHeyecanın hız kesmeden devam edecek
Hahaha kuzuum birkaç gündür misafir üstüne misafir buraya çok bakamadım özledin mi beni
Aynen bende gitmedim gidemedim. Şimdiye kocaman olacaklardı. Rabbim inşallah bekletmeden verir hepimizeKıyamam ya
kıyamam yabende aynı şekilde. eltimle ve kuzenimle aynı haftalardaydık. Bebeklerini görmeye bile gidemedim o kadar canım acıdı ki. Rabbim affetsin. İnşallah bi daha yaşatmaz rabbim. Sağlıkla güzellikle kucaklayacağımız evlatlarımız olur
4 ay kuzum işi soruyorsan, doktor raporuyla Max 37 haftaya kadar çalışılabiliyor. Sonrası doğum sonrasına ekleniyor izinlerin. Ama eşe pek izin yok bir hafta en fazla sonra dönüyor isekız doğumdan sonra ne kadar ara veriliyor
Benimkisiini söyleyim 4 aydı kuzumkız doğumdan sonra ne kadar ara veriliyor
Yok kızzz iş değil değil4 ay kuzum işi soruyorsan, doktor raporuyla Max 37 haftaya kadar çalışılabiliyor. Sonrası doğum sonrasına ekleniyor izinlerin. Ama eşe pek izin yok bir hafta en fazla sonra dönüyor isesonra kayınvalide ile takilmacalar. Benim son 1 yıldır aklımı kurcalayan konu da bu. Bazen keşke çalışmak zorunda olmasakta kendi bebeğimizi şöyle doyasıya buyutsek diye geçiyor içimden
Kız ben anlamadim ahahahhaBenimkisiini söyleyim 4 aydı kuzum
Ama normalde 40ından sonra devamkee
Sizde anladınız normal iş dimiBenimkisiini söyleyim 4 aydı kuzum
Ama normalde 40ından sonra devamkee
Ben alacağımı aldim bacım o işle hicccc alakam kalmadiYok kızzz iş değil değil
kız doğumdan sonra ne kadar ara veriliyor
Kıızzzz4 ay kuzum işi soruyorsan, doktor raporuyla Max 37 haftaya kadar çalışılabiliyor. Sonrası doğum sonrasına ekleniyor izinlerin. Ama eşe pek izin yok bir hafta en fazla sonra dönüyor isesonra kayınvalide ile takilmacalar. Benim son 1 yıldır aklımı kurcalayan konu da bu. Bazen keşke çalışmak zorunda olmasakta kendi bebeğimizi şöyle doyasıya buyutsek diye geçiyor içimden
Ben alacağımı aldim bacım o işle hicccc alakam kalmadi
Yok kız sen doğru anlamassin yanlış anlayan benimKıızzzzZumruduanka96 işten mii bahsediyordunn
Ben başka bişey anladım aklım fikrim nerelerde ahshaha
Aaayy yok doğru anlamışımm beenSizde anladınız normal iş dimi
Yok kız iş değilllklKıızzzzZumruduanka96 işten mii bahsediyordunn
Ben başka bişey anladım aklım fikrim nerelerde ahshaha
Aynen benim işim o yaAaayy yok doğru anlamışımm been
Fıtı fıtııı diyorsunn
Ortalığı karıştırdım 2 dakkada gördünüz müYok kız sen doğru anlamassin yanlış anlayan benim
Kalmasın canım neden kalıyormuşAllah sizi bildiği gibi yapsın e mipatladım gulmekten. Doğumdan sonra orayı burayı toparlarsak düşünürüz hele onu da o eksik kalsın Zumruduanka96 benaroz