💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Allah sizi bildiği gibi yapsın e mi 😅😅😅 patladım gulmekten. Doğumdan sonra orayı burayı toparlarsak düşünürüz hele onu da o eksik kalsın 😅😅😅 Zumruduanka96 Zumruduanka96 benaroz benaroz 😅😅
Zumruduanka96 Zumruduanka96
Yaaa haykırıyorum şuanda bende eşim noldu diyo 😂😂😂
Kuzumm ben 40ım çıktıktan sonra büyük bi hevesle fıtı fıtıyı bekledim 🤣
Ama benim kanamam bayaa uzun sürdüü bi türlü şaaapamadık. Ve tam tersine eşim istemiyordu korkuyordu ahshahhaH🤣🤣

Ama benim kanamam bayaa uzun sürdüü bi türlü şaaapamadık. Ve tam tersine eşim istemiyordu korkuyordu ahshahhaH🤣🤣
Anammmm 🫣🫣🫣🫣çok uzun ya🤣🤣

🤣🤣🤣 gerçekten girilesii birde benim eşek sıpası benden başaksında durmazdı babasında bile susmazdı benim kucağımda sakinleşiyordu sadece 🤦🏻‍♀️ Şimdi 5 senedir dua ediyorum Allahım olursa nolur abisi gibisi bir bebek olmasın diye 🤣🤣 Rabbim yüzüme baksın 🤣
Çok zor ama çok güzel zamanlar kuzucum yaşayıp göreceksin inşallah akıllı mı akıllı minnoş bir bebişin olacak 🙏🏻😍
Aynaya bakar gibiyim🤣

Haaa bir de beyleri ikna etmek lazım tabi 😅😅 benimki de kesin tribe girer zira şuan da tripte bişi olur diye. Benim zaten ne içimden geliyor ne aklıma. Hormonlardan mi nedir 😅😅 win win oldu bizimki kimse kimseye dokunmuyor 😅😅

Haaa bir de beyleri ikna etmek lazım tabi 😅😅 benimki de kesin tribe girer zira şuan da tripte bişi olur diye. Benim zaten ne içimden geliyor ne aklıma. Hormonlardan mi nedir 😅😅 win win oldu bizimki kimse kimseye dokunmuyor 😅😅
Benimkinde korkar ya ben tepelerin onu 🤣🤣🤣

Kuzucum brnim ailem yakınımda ama hiç kimse yoktu yanımda, sezeryan olmama rağmen istememiştim kimseyi eşimle beraber idare ettik iyi ki de öyle yapmışız diyorum kendi kendine birşeyşeri tecrübe etmek daha güzel bence hem daha çabuk topatlanıyor insan, toparlanmak zorunda hissediyor kimse olmadığı için 🤗
HErkes aynı değil tabi destek görmek isteyenler de vardır insan kendini nasıl daha iyi hissedecekse öyle yapmalı 🤩
Bu da ben. Paralel hayatta kizim degil de oglum varmis gibi yaziyorum sanki🤣🤣

Norm

Normalde öyle uzun sürmüyorr kuzum yaa🤣
Benim doğum acil sezaryen olmuştuu ondan dolayı sanırım doktorumda sebebini bulamamıştı😅
4 ay sürdü ağlıyodum artık bitsin diye 😅
Ben o kadar dayanamam 🤣🤣🤣vallaha Allah’a dua ediyorum zaten hamile olursam doktor yasaklamasın diye🤣🤣🤣

Bende kimseyi istemem gibi geliyor da en azından ilk hafta kayinvalidemlerin ilk torunu olacak oğullarına da inanılmaz düşkünler başımı boş bırakmazlar gibi geliyor. Ama en azından ilk hafta için izin isterim gibi geliyor 🥲 ama kayınvalidem çok alıngan kesinlikle tribe girer gibi geliyor 🥲🥲
Kuzum sen sen ol esinle arani bozma ilk donem. Her sey ve herkes unutuluyor ama o olumsuz anilar hic unutulmuyor😔😔 mazi kalbimde kanayan yara.

Bende kimseyi istemem gibi geliyor da en azından ilk hafta kayinvalidemlerin ilk torunu olacak oğullarına da inanılmaz düşkünler başımı boş bırakmazlar gibi geliyor. Ama en azından ilk hafta için izin isterim gibi geliyor 🥲 ama kayınvalidem çok alıngan kesinlikle tribe girer gibi geliyor 🥲🥲
Ah ahh bu alınmaya hazır bekliyor herkes resmen Allah sabır versin kuzucum ama belki anlayabilir güzelce konuşursun, inşallah mutlu huzurlu geçirirsin bütün zamanlarını 😍
Benim kaynanayla aram yok Allahtan da yüz bulamıyor oğlu da benden izinsiz çağıramıyor 🤣

Senin kii ilerleyeeen haftalarda geçerr kuzumm😅 ama beylerr o yönden çok ilginçlerr. Benimkide korkuyordu zorluyordum ben 🤣

Kuzum sen sen ol esinle arani bozma ilk donem. Her sey ve herkes unutuluyor ama o olumsuz anilar hic unutulmuyor😔😔 mazi kalbimde kanayan yara.
Bende kırk kere düşünürüm soyledigim şeyleri kuzum, kurşun gibi bir kere çıkıyor ağızdan. Kaldirilamayan bir şey söylenir her şey biter diye de eşimi tembihlerim hep. Biraz ayrı takılır tartışmaya değil konuşmaya çalışırız sakinlestikten sonra. Ama bebişin ilk donemleri insan istiyor ki eşi, bebeği yanında olsun tek. Ya da kendi annesi. Bende anne yok. Kayınvalidem cok iyi biri de böyle bıraksam eşimi hala 7 yaşında saniyor. Biraz ürkütüyor bu beni. Bir de ben özgürlüğüme inanılmaz düşkünüm böyle zorlanacakmisim gibi geliyor 😢

X