- 8 Mayıs 2023
- 2.235
- 2.463
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.401
Ovulasyon yaparım bu ay daha rahat olurum derken işin içinden çıkamayan benBu kararsızlıkta kalmanı anlıyorum ve çok normal karşılıyorum bende aynı kararsızlığı yaşardım çünkütestlerden benden daha iyi anlayan arkadaşlar elbet vardır onların yorumu daha değerli olur bence
sperm sorunu yoksa benceee taktik maktik yok bam bam bamPik öncesi bir dolu bir boş devam ediyoruz dün boştu bugün değerlendirsem yarın artarsa nasıl yapıcam 4 gün üst üste olucak bugün boş geçsem mi bilemiyorum ay
Bence yarın görürsün gibiiKizlar sanki silik cizgi bir tık daha koyulasmaya baslamis sizce 1kaç günde pik gormek nasip olurmuadetlerim duzensiz cünku
Galiba bam bam bamsperm sorunu yoksa benceee taktik maktik yok bam bam bamşuan bozmadan 2 günde 1 devam edip, pik görünce hergün olsun bir 2-3 gün ne olacak :)
Ayyy sorma aynısını bende yaşıyorum bugün döngümün 18.günü ve hala pik yokkkOvulasyon yaparım bu ay daha rahat olurum derken işin içinden çıkamayan ben
Yaptın mı kuzum bidaha test kaçırdım mı yoksaKızlar çok cahilim ya şimdi bu ay pozitifsek mayıs annesi mi olcaz haziran annesi mi ? Son adete göre mi hesaplanıyor bilemedim..
İkinizin testi de yarın olacak gibi sanki yaAynıyız canım benim de 13. Günüm sanırım yarın görürüz inşallah
Koyulaşır canım sıvı alımına dikkat ederek teste devamKizlar sanki silik cizgi bir tık daha koyulasmaya baslamis sizce 1kaç günde pik gormek nasip olurmuadetlerim duzensiz cünku
Kendi SATıma göre hesaplarsam 21 Eylül itibariyle Haziran ayında oluyor diye düşünüyorum canımKızlar çok cahilim ya şimdi bu ay pozitifsek mayıs annesi mi olcaz haziran annesi mi ? Son adete göre mi hesaplanıyor bilemedim..
Dertlar deryaaa olmuuşşAyyy sorma aynısını bende yaşıyorum bugün döngümün 18.günü ve hala pik yokkkkafamda sürekli deli sorularrrrr hem de iki gün önce sağ kasığımda inanılmaz ağrım oldu bacağıma kadar vurdu bu yumurtlama ağrısı değildir de nedir dedim hep
Ah ah inşallahDertlar deryaaa olmuuşşNazlı bebişler bizi bekliyor anlaşılan
8 tane test kaldı artık olmalıİkinizin testi de yarın olacak gibi sanki yabenimki böyle olduktan sonra pik olmuştu ertesi gün
Kuzum ben bugün baktım kendi ovü testlerime. Benim 12. Günde böyle açık pembe olmuş. Bir sonraki gün pik olmuştu. Hemen ertesi gün silikleşmişti. Ben pik gününden başlamıştım ilişkiye 3 gün üstüste . pikle beraber başlayabilirsin. Sonuçta o gün ilişki olunca çatladığı an içerde hazır sperm bulunuyor olacak..çatlama günü ve sonraki gün de yaparsın.Canım dün boş geçtik bugün değerlendiriyimmi yarın daha koyu olmasını mı bekliyim
Evet ayniyiz simdi farkettim bende ilk defa kullndigimdan yorumlayamiyrumkiAynıyız canım benim de 13. Günüm sanırım yarın görürüz inşallah
Benimde ilk canım o yüzden fazla heyecanlıyım günde 2 falan yapıyorum 3 için zor tutuyorum kendimiEvet ayniyiz simdi farkettim bende ilk defa kullndigimdan yorumlayamiyrumkiinsallh mucizelerimiz gelir bakalim ayni zamandami gelcek yumisler
8 tane test kaldı artık olmalıdeli gibi 6. Günden teste başlarsam
Ay hadi bakalımKuzum ben bugün baktım kendi ovü testlerime. Benim 12. Günde böyle açık pembe olmuş. Bir sonraki gün pik olmuştu. Hemen ertesi gün silikleşmişti. Ben pik gününden başlamıştım ilişkiye 3 gün üstüste . pikle beraber başlayabilirsin. Sonuçta o gün ilişki olunca çatladığı an içerde hazır sperm bulunuyor olacak..çatlama günü ve sonraki gün de yaparsın.
Ayy heyecan yptim hahhaha silik cizgi yumi bile gorsem hosuma gidiyr pskolij sorunluyum mu acaba hhahahahBence yarın görürsün gibii