-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.441
D vitamini önemli evet benim de dusuktu bayadir baktırmadım ne durumda acabaKızlaaaarr güncelleme yapayım gebelik düşünen arkadaşlara da yardımcı olayım adetimin 3. Günü hormon testi verdim onlar normal, d vitamini istedik 14 gelmiş çok düşük hatta yerlerde böyle tabi cocuk olmazMoral bozmuyoruz sat 13 eylül bat 10 ekim bata kadar d vitamini yükseltilir mi sizce yeni aldım elimde ocean d3 k2 vitamini varEki Görüntüle 3301859 Eki Görüntüle 3301860
Kız benim d vitamini 5.9 ben napem aşılama yaptırdım bi deKızlaaaarr güncelleme yapayım gebelik düşünen arkadaşlara da yardımcı olayım adetimin 3. Günü hormon testi verdim onlar normal, d vitamini istedik 14 gelmiş çok düşük hatta yerlerde böyle tabi cocuk olmazMoral bozmuyoruz sat 13 eylül bat 10 ekim bata kadar d vitamini yükseltilir mi sizce yeni aldım elimde ocean d3 k2 vitamini varEki Görüntüle 3301859 Eki Görüntüle 3301860
bilmiyorum ki ilk defa kan testi verdim ona nasıl bakıcamBeta hcg yükselmiş tekrar mı düştü yoksa referans aralığı mı?
Kızlaaaaaarrr kankamPapatyamaviss doğurdu gece bana yazmış kurban olurum dua da etmiş benim için o an bile beni düşünmüş nasıl duygulandım
Kankam ve bebeği ile ilgili haberler aldıkça sizi haber ederim yinebiz de bol bol dua edelim onun için melegim can @melisaa93 @edahandro @simurgggg @Tweeetyy IADK @Afratafrac @ozgeeeee1 @ima
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Yaaa çok duygulandım hayırlı uğurlu olsun inşallah [USER=692547]@Papatyamaviss[/USER]
Özden hanım. Ben cok doktor gezdim diyebilirim. Doktorun bilgisi kadar tavrı da çok önemli olduğunu düşünenlerdenim sevecen saygılı bir kadın.D vitamini önemli evet benim de dusuktu bayadir baktırmadım ne durumda acababu arada can hastanesini görünce sormak istedim hangi doktora gidiyorsun ?
içimde hep burukluk bir gün bende eşime güzel haber veririm diye bekliyorumÇok zor ama Umutsuzluğa kapılma canım vakti zamanı değilmiş her güzel şeyin bir vakti var beklemekten çabalamaktan başka çare yok
Gülşah öl nasıl yaşıyosun ki bu değerle diyodum kendimeKız benim d vitamini 5.9 ben napem aşılama yaptırdım bi de
Çok iyi anlıyorum seni benim henüz 6 ay oldu ama bende şimdiden o duyguya hasretimiçimde hep burukluk bir gün bende eşime güzel haber veririm diye bekliyorum
Hmm duymamistim onu ben de aynı hastanede Mehmet beye gidiyorum. Yeni geçti oraya merakımdan sordumÖzden hanım. Ben cok doktor gezdim diyebilirim. Doktorun bilgisi kadar tavrı da çok önemli olduğunu düşünenlerdenim sevecen saygılı bir kadın.
içimde hep burukluk bir gün bende eşime güzel haber veririm diye bekliyorum
Amin inşallah canım kullanıyorum d vitamini bakalım Salı gününe randevu aldım hem şekerime hemde d vitaminine baktıracağim benim normal şekerde gizli şekerde alınırsa da karambole yaşıyorum işteGülşah öl nasıl yaşıyosun ki bu değerle diyodum kendimebenden beteri varmış allah seni o ne öyle 🌫 🌫 o değerle tutarsa öp başının üstüne koy espri bi yana gebeliği çok etkilediğini duydum d vitamininin. Hayırlı haberler alın inşallah ❤❤
MaşaAllah çok güzel çıkmış canımCanlarım sonunda çıktı sonucum bat günü yani dün vermiştim nasil cıkmış hepinizi çok seviyorum hepinize çok çok dua ediyorum rabbim biran önce hepinize nasip etsin@melisaa93 @zynocann @edahandro @fnd_50 Zumruduanka96 @Afratafrac @tweeetyyy @Niqu ve diğer kızlar...
Açlık şekerim 90 sınıra yakın diye inofolic başladı. Az önce aradı sonuçlarım için d vitamini değeri düşük olan varsa d3 K2 ocean alabilir rutin herkesin kullanabileceği bi vitamin. Devletin verdiği coledanı kullanıyordum öncesinde bu kadar düşük çıkacağı hiç aklıma gelmezdiHmm duymamistim onu ben de aynı hastanede Mehmet beye gidiyorum. Yeni geçti oraya merakımdan sordumkatılıyorum yaklaşım ve ilgi çok önemli.
ne güzel canım hemen hemen aynı cıkmış bu degerden kac gün sonra kese gördün canımbeyons canım çok şükür çıkmış sonucun bende 197 ile öğrenmiştim bat günü çok yakın çıkmış hayırlı olsun
seninki muhtemelen gec döllenme olmuş canım umarın sağlıkla artarMaşaAllah çok güzel çıkmış canımben bat 3 gün geçince pazartesi vermiştim 72ydi bu gün yine verdim bakalım artmıştır güzelce inşaAllah
Benim de yaklaşık 2 - 3 ay önce D vitaminim 6 çıkmıştı doktor sizin değerler çok aşırı düşük dedi. İlaç kullanıyodum yüksek doz. şuan değerim kaç bilmiyorum ama hamile kaldım diye önce dr sorcam belki değiştirir. Bence bir an önce dr a danışın. Bu kadar düşük değer kendi sağlığınız için bile iyi değil. Değerlerin ne kadar iyise bence tutma ihtimali de o derece artıyorKız benim d vitamini 5.9 ben napem aşılama yaptırdım bi de
Evet kuzum 27 baya yüksek bir deger ben gebeligi ilk beta verirken onuda istedim 30 çıktı arkadaşın büyük ihtimal hamile olabilir yumurtası kaliteli çatlamış sperde de bi sorun olmazsa döllenmesi kaçınılmazCanım sana birşey danışacağım. Yumurtlamadan 4 gün sonra progestan değeri 27 çıkarsa bir anlamı var mı kuzum? Sanki değer yüksekse gebelik olabilir demiştin diye hatırlıyorum. Bi arkadaş için soruyorum canım.