- 8 Mayıs 2023
- 2.235
- 2.463
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.421
Evet bide aylardır uygulama ile yapınca değerlendirmeleri acaba dedim bilmeden erken mi yumurtluyorm inşallah pik gelir de adet öncesi yumurtlarsam göremicem test bitmiş olucakama doğrusu o canım erken yumurtlama olabiliyor bazen o yüzden adet bitiminden hemen sonra başlamak gerekiyor
Kızlar çok cahilim ya şimdi bu ay pozitifsek mayıs annesi mi olcaz haziran annesi mi ? Son adete göre mi hesaplanıyor bilemedim..
Bende uygulama dün duBende ayın 5 idi uygulamaya göre canım
Aslında en doğrusunu yapmışsın kaçırmamak için8 tane test kaldı artık olmalıdeli gibi 6. Günden teste başlarsam
Google da gebelik hesaplama yaz canım. Orda sat tarihi girince doğum yapacağım muhtemel tarihi gösteriyorKızlar çok cahilim ya şimdi bu ay pozitifsek mayıs annesi mi olcaz haziran annesi mi ? Son adete göre mi hesaplanıyor bilemedim..
Öyle yapiyim mademAslında en doğrusunu yapmışsın kaçırmamak için8 teste kadar yumurtlama görürsün görmezsen bile 2 test kala sipariş verirsin zaten laboquik göndericisi baya hızlı
Anladım canımBende uygulama dün du
Çok zor ama Umutsuzluğa kapılma canım vakti zamanı değilmiş her güzel şeyin bir vakti var beklemekten çabalamaktan başka çare yokEki Görüntüle 3301823
maalesef testim bu şekilde çıktı bugün adetim 2 gün gecikti çok umutlanmıştım 2 yıldır bekliyorum
Yap kızzz içinde kalacağına, belkir çıkar ve havalara uçarız çıkmazsa da zaten erken daha der heyecanla beklerizVallahi dayanamıyorumbelki aynı gün çatladıysa 6 gün oluyo
Ayy heyecan yptim hahhaha silik cizgi yumi bile gorsem hosuma gidiyr pskolij sorunluyum mu acaba hhahahah
Gelecek gelecek merak etme elinde test kalacakEvet bide aylardır uygulama ile yapınca değerlendirmeleri acaba dedim bilmeden erken mi yumurtluyorm inşallah pik gelir de adet öncesi yumurtlarsam göremicem test bitmiş olucak
Yumurtlama döneminde ağrım oluyor benim sizde olmuyor muEvet bide aylardır uygulama ile yapınca değerlendirmeleri acaba dedim bilmeden erken mi yumurtluyorm inşallah pik gelir de adet öncesi yumurtlarsam göremicem test bitmiş olucak
Kızlaaaarr güncelleme yapayım gebelik düşünen arkadaşlara da yardımcı olayım adetimin 3. Günü hormon testi verdim onlar normal, d vitamini istedik 14 gelmiş çok düşük hatta yerlerde böyle tabi cocuk olmazÇok iyi yapmışsınız o zaman bizede haber verin merak ederiz
Beta hcg yükselmiş tekrar mı düştü yoksa referans aralığı mı?Eki Görüntüle 3301823
maalesef testim bu şekilde çıktı bugün adetim 2 gün gecikti çok umutlanmıştım 2 yıldır bekliyorum
Eki Görüntüle 3301823