- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.381
Aminnn canım benim bugün Cuma dualarımda olacaksınız hepinizÇok heyecanlandım inşallah çoook mutlu dönersin bize de haber verirsin bugün çokça dua
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canım benim bugün Cuma dualarımda olacaksınız hepinizÇok heyecanlandım inşallah çoook mutlu dönersin bize de haber verirsin bugün çokça dua
Çok şükür canım, yuvarlanıyoruzYaaaaaaa canım benim inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor
Kızlarrrr cevap yokmu birde kızlar adete on gün kala hamile kalınır mıKızlar bir şey sorcam sat 27 /28/29 Ağustos olanlar ne zaman yumurtlama pik oldu sizde
Valla kalınır kuzum Allah ol der ve olurKızlarrrr cevap yokmu birde kızlar adete on gün kala hamile kalınır mı
Bende ayın 5 idi uygulamaya göre canımKızlarrrr cevap yokmu birde kızlar adete on gün kala hamile kalınır mı
benim SAT 28 ağustostu, 6 ve 7si pikti 8inde silindi. Yani 8inde yumurtlama olmuş oldu. Ancak bu her kişiye göre değişir, benim döngüm 26-28 gün gibi. Reglin düzenliyse 10 gün kala hamile kalınmaz, ama pkos veya regl düzensizliği varsa olabilir ki onda da regl tarihi ötelenmiş olur zaten. Yani şöyle, genel geçer kabul yumurtlama sonrası 14. günde regl olmaktır.Kızlarrrr cevap yokmu birde kızlar adete on gün kala hamile kalınır mı
Ay sonunda oluyor galiba Akşam tekrar etmelimiyim acaba ? Dün boştu bugün dolu yapsam yarın daha da artarsa 3 gün değerlendirmem lazım bugün de mi boş geçsem acaba dinlense iyice
Aynıyız canım benim de 13. Günüm sanırım yarın görürüz inşallahKizlar sanki silik cizgi bir tık daha koyulasmaya baslamis sizce 1kaç günde pik gormek nasip olurmu adetlerim duzensiz cünku
Canım dün boş geçtik bugün değerlendiriyimmi yarın daha koyu olmasını mı bekliyimGeliyor gelmekte olan max 2-3 gün içinde pik olur bu benimki gibi ilerliyor
ben varımKızlar bı şey sorucam size aranızda artimed ovulasyon testi kullananlar var mı
Yaa o zaman vardır bence yaa inşallah öyledir yaniHemen çektim canım en fazla 7 dakika geçmiştir illaki mod düşüyor canım ☺☺
Canım henüz pik değil ama pik olmaya çok yakın. Bir iki güne pik olur gibi duruyorAy sonunda oluyor galiba Akşam tekrar etmelimiyim acaba ? Dün boştu bugün dolu yapsam yarın daha da artarsa 3 gün değerlendirmem lazım bugün de mi boş geçsem acaba dinlense iyice
Yaa hadi inşallah bu ay pozitif görelim canımm hayırlısıyla Benim dün öğlen pikti sonra akşam silik çıkmıştı bugün yine silik çıktı çatlamış herhalde, inşallah güzel sonuçlanırİyiym kuzum. Hiç belirti yok kuzum. Zaten belirti olsa da iğne etkisi oluyor çoğunluğu. Ben ikinci aşılamamda tüm belirtileri göstermiştim. Hamile olduğumdan emindim ama malesef hamiş değilmişim.. haftaya cumartesi 12. Gün test yapacağım. İğnenin etkisi geçtiyse Çıkma ihtimali var. Ama iğneden kaynaklı yalancı pozitifi de görebilirim. İdrar testinde koyulaşmayı takip edeceğim sen nasılsın canım kçaıncı gnündesin
Pik öncesi bir dolu bir boş devam ediyoruz dün boştu bugün değerlendirsem yarın artarsa nasıl yapıcam 4 gün üst üste olucak bugün boş geçsem mi bilemiyorum ayCanım henüz pik değil ama pik olmaya çok yakın. Bir iki güne pik olur gibi duruyor
Bebiş geliyor bebişDün uyuya kalmışım bende arabada baş ağrısı çok fazlaydı bugünde adet olucak gibi derinden ağrılarım var ve süt kesiği akıntılarım arttı
İnşallah kuzumYaa o zaman vardır bence yaa inşallah öyledir yani
Bu kararsızlıkta kalmanı anlıyorum ve çok normal karşılıyorum bende aynı kararsızlığı yaşardım çünkü testlerden benden daha iyi anlayan arkadaşlar elbet vardır onların yorumu daha değerli olur bencePik öncesi bir dolu bir boş devam ediyoruz dün boştu bugün değerlendirsem yarın artarsa nasıl yapıcam 4 gün üst üste olucak bugün boş geçsem mi bilemiyorum ay