💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kıyamam ya
Ben hiç korunmadım ama geçen ay enfeksiyonu çok yüksek çıktı kontrolde iç
laç kullanmam gerkti o yüzden bir ay korundum sadece enfeksiyon gebeliğe engel olabilir dedi şimdi adeti bekliyorum gelsin inşallah tekrar kaldığım yerden devam çalışmalara. Belkide bu enfeksiyon engel olmuştu kaç aydır bilemiyorum. Bende deli gibiyim ya çok kötü oluyorum bebek falan görünce kendi bebeklerim aklıma geliyor. 😔🥺
kıyamam ya 🥹 bende aynı şekilde. eltimle ve kuzenimle aynı haftalardaydık. Bebeklerini görmeye bile gidemedim o kadar canım acıdı ki. Rabbim affetsin. İnşallah bi daha yaşatmaz rabbim. Sağlıkla güzellikle kucaklayacağımız evlatlarımız olur 🤲🏻

Bende kimseyi istemem gibi geliyor da en azından ilk hafta kayinvalidemlerin ilk torunu olacak oğullarına da inanılmaz düşkünler başımı boş bırakmazlar gibi geliyor. Ama en azından ilk hafta için izin isterim gibi geliyor 🥲 ama kayınvalidem çok alıngan kesinlikle tribe girer gibi geliyor 🥲🥲
Az ötede girsin tribine 😂😂😂tövbe bismillah ne işi var

Heyecanın hız kesmeden devam edecek 🤩
Hahaha kuzuum birkaç gündür misafir üstüne misafir buraya çok bakamadım özledin mi beni 🤣🤣
Tabiiisii Özledimm sabahtan berii yoksunn bebeğim😍
Acaba dedim çatlama ötesii değerlendirmeler mi yapıyorr🤣🤣🤣

Misafirlerinde bi bitmedi kuzucum ya, allah kolaylık versinn🙈

Kıyamam ya

kıyamam ya 🥹 bende aynı şekilde. eltimle ve kuzenimle aynı haftalardaydık. Bebeklerini görmeye bile gidemedim o kadar canım acıdı ki. Rabbim affetsin. İnşallah bi daha yaşatmaz rabbim. Sağlıkla güzellikle kucaklayacağımız evlatlarımız olur 🤲🏻
Aynen bende gitmedim gidemedim. Şimdiye kocaman olacaklardı. Rabbim inşallah bekletmeden verir hepimize 🙏

kız doğumdan sonra ne kadar ara veriliyor 🤣🤣
4 ay kuzum işi soruyorsan, doktor raporuyla Max 37 haftaya kadar çalışılabiliyor. Sonrası doğum sonrasına ekleniyor izinlerin. Ama eşe pek izin yok bir hafta en fazla sonra dönüyor ise 🥲🥲 sonra kayınvalide ile takilmacalar. Benim son 1 yıldır aklımı kurcalayan konu da bu. Bazen keşke çalışmak zorunda olmasakta kendi bebeğimizi şöyle doyasıya buyutsek diye geçiyor içimden 😔

4 ay kuzum işi soruyorsan, doktor raporuyla Max 37 haftaya kadar çalışılabiliyor. Sonrası doğum sonrasına ekleniyor izinlerin. Ama eşe pek izin yok bir hafta en fazla sonra dönüyor ise 🥲🥲 sonra kayınvalide ile takilmacalar. Benim son 1 yıldır aklımı kurcalayan konu da bu. Bazen keşke çalışmak zorunda olmasakta kendi bebeğimizi şöyle doyasıya buyutsek diye geçiyor içimden 😔
Yok kızzz iş değil değil🫣🫣🤭🤭🤭🤭

kız doğumdan sonra ne kadar ara veriliyor 🤣🤣

Kıızzzz Zumruduanka96 Zumruduanka96 işten mii bahsediyordunn🤣

Ben başka bişey anladım aklım fikrim nerelerde ahshaha🙈🤣🤣

X