💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Benim eşim çok net ve katı o konularda o benden beter yani 😅 birinin yüzünü yumusak gormeyizversinler Allah kolaylık versin bacım. Ay ben yatılı da sevmiyorum. Tüm yorganlarim ve yastıkların yikanabilir ne olur ne olmaz diye.😅😅 Ben kendim bir kere yatılı gitmek zorunda kaldım kayinvalideme, vertigo atağı gecirmistim eşim de işe gidince bir yere düşer kalırım diye guvenemeyip annesine bırakmıştı beni. Kadıncagiz da beni hamile sanmıştı ahahaha 😅hiç çocuk yoktu o zaman aklımızda da sinirlenmistim. Ay ben bir sıkıldım akşam eşim geldi kalk eve gidek dedim ya bu ne içim öldü düsersem de evimde düşeyim dedim.
ne güzel valla erkekte bitiyor iş birazdaa benimki her konuda böyle ya kimseyi kırmak üzmek istemez bu huyundan nefret ediyorum çünkü insanlar bu durumu kullanıyor gerçi biraz düzeltmeye başladım laf söyleye söyleye ama tamamen geçiremedim bu huyunu 😌
Ay bende sevmiyorum ya yıka tak yıka tak yorucu iş kolay kolay da kimse gelip kalamıyor o yönden iyi benden korkusundan kimseye kal diyemiyor kalacaz deseler bile 🤣🤣
Yaa ahhaha çok tatlısın bebişim ya güldürdün beni düşersem de evinde düşeyim 🤣🤣

Beni de görebilir misiniz lütfen çok sevinciem
Bu kadar kısa sürede belirti olmaz ki canım belirtileriler yoğunlukla 6 haftada falan başlıyor benim önceki gebeliğim ikizdi onda bile 6dan sonra başladı hani ikiz olunca belirtiler daha yoğun yaşanırmış ya. Bence piskolojik seninki kendini dinleme başka meşkale bul kendine ama inşallah seninki erken belirti vermiştirde mucizen seninledir🥰🥰

Bu kadar kısa sürede belirti olmaz ki canım belirtileriler yoğunlukla 6 haftada falan başlıyor benim önceki gebeliğim ikizdi onda bile 6dan sonra başladı hani ikiz olunca belirtiler daha yoğun yaşanırmış ya. Bence piskolojik seninki kendini dinleme başka meşkale bul kendine ama inşallah seninki erken belirti vermiştirde mucizen seninledir🥰🥰
8 aydır bekliyorum 🥹 bakalım nasip artık 🫢 siz ne zaman öğrendiniz peki

8 aydır bekliyorum 🥹 bakalım nasip artık 🫢 siz ne zaman öğrendiniz peki
Ben adetden üç gün önce test yapmıştım tek elle tutulur belirtim aşırı bir kasık batması oluyordu daha hiç böyle bişey yaşamamıştım şüphelenip test yapmıştım ikiside kıpkırmızıydı o ara acaba ikiz mi dedim şüphelendim sonra gerçektende ikizmiş. Gerçi erken doğumla kaybetdim ama olsun bunada şükür

Ben adetden üç gün önce test yapmıştım tek elle tutulur belirtim aşırı bir kasık batması oluyordu daha hiç böyle bişey yaşamamıştım şüphelenip test yapmıştım ikiside kıpkırmızıydı o ara acaba ikiz mi dedim şüphelendim sonra gerçektende ikizmiş. Gerçi erken doğumla kaybetdim ama olsun bunada şükür
Bende 10 ay önce aynı durumu yaşadım. 21 haftalık gebeliğim erken doğumla sonuçlandı 🙁 sağlık olsun inşallah. Allah yine ,güzellikle nasip etsin

X