💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bebişim bu arada bende çatlama gununu değerlendiremedim koca şehir dışına gitti. Pik günü ve önceki gün yani toplamda iki gün değerlendirme yapabildim bilgin olsun. Kocam da çatlama günü gitti taaa 1 hafta sonra geldi, hiç anlamsizdi yani 1 hafta sonrasında yanımda olması da 😅😅
Boşa demiyorlar kuzum hamilelik için, 1 yumurta 1 sperm yeter diye😅
Demek ki tutacağı varsa her türlü tutuyor🥰
Darısıı bizlere inşallahh😍
8. Haftada mutlaka bize usg at bebeğim tahmin yapalım ramziye göre😍
Oğlumdayken bütün bu cinsiyet tahminş şeylerini araştırmıştım🤣🤣

Bir de kandan 6.haftada cisniyet öğrenilen ev kitleri var yurtdışında oda getirilebilir😅😅 ama kesin gümrükten geçirmezler😅

Boşa demiyorlar kuzum hamilelik için, 1 yumurta 1 sperm yeter diye😅
Demek ki tutacağı varsa her türlü tutuyor🥰
Darısıı bizlere inşallahh😍
8. Haftada mutlaka bize usg at bebeğim tahmin yapalım ramziye göre😍
Oğlumdayken bütün bu cinsiyet tahminş şeylerini araştırmıştım🤣🤣

Bir de kandan 6.haftada cisniyet öğrenilen ev kitleri var yurtdışında oda getirilebilir😅😅 ama kesin gümrükten geçirmezler😅
Yaaaa valla atayım da bakın 8. Haftada😅😅. Ama önce kalbini bir duyayım da öncelikle bir de tabi Allah sağlık versin kız erkek önemli değil😍🙏. Önemli olan hayirli bir evlat olması.🤲🤲
Bir de şunu söyleyeyim kuzum bir ay öncesindeki değerlendirmelerimiz çok daha iyiydi mesela.🙈🤭 Çatlamayi, ertesi günü öncesini falan hep değerlendirdik ama olmadı yani. Dediğin gibi olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor.

Yaaaa valla atayım da bakın 8. Haftada😅😅. Ama önce kalbini bir duyayım da öncelikle bir de tabi Allah sağlık versin kız erkek önemli değil😍🙏. Önemli olan hayirli bir evlat olması.🤲🤲
Bir de şunu söyleyeyim kuzum bir ay öncesindeki değerlendirmelerimiz çok daha iyiydi mesela.🙈🤭 Çatlamayi, ertesi günü öncesini falan hep değerlendirdik ama olmadı yani. Dediğin gibi olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin kuzum gerçekten en önemlisi o🤲🏻
Duyacaksın inşallah bebeğim az kaldı kalp atışınada ve sağlıklada ilerleyecek gebeliğin hiç merak etme🥰
Hamileliğin bile güzel ve sağlıklı ilerlemesi o kadar önemli ki allah hepsini kolayından versin🤲🏻
Benim ilk hamileliğim baya sıkıntılı bir süreçti🥹

Herşeyin bir vakti var bebeğim ya doğru zaman geldiğinde tek ilişkiyle bile oluyor işte 🥰

Canım senin diğer konudaki mesajını gördüm.
Sanırım hamilesin sen, ovulasyon testin baya pik çıkmış. Gebelik testi yaptın mı ?
Ya ben de umutlandım test yaptım negatif çıktı bekliyorum adet zamanını umarım dediğiniz gibi olur 🙏🏻 çok teşekkür ederim hemen yanıtlarını

Ne zaman erken gebelik testi yapsam gittim aldım 😄 ama daha dün deneme oldu hemen belli olmaz oyle Bi teknoloji yok sanırım 😁

Pikin 1 gün öncesi ve onun öncesindeki günler değerlendirdiğimiz için yinede umudum var kuzum😅
O yüzden fazlada üzülmedim değerlendiremedik diye🤣
Gerisi takdir-i ilahi 🙏🏻🥰
Piki değerlendirin e bile olmayınca olmuyor kuzum hepimizin durumu aslında aynı zaten umarım bu ay senide bulur bebişin 😍

X