💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Boşa demiyorlar kuzum hamilelik için, 1 yumurta 1 sperm yeter diye
Demek ki tutacağı varsa her türlü tutuyor
Darısıı bizlere inşallahh
8. Haftada mutlaka bize usg at bebeğim tahmin yapalım ramziye göre
Oğlumdayken bütün bu cinsiyet tahminş şeylerini araştırmıştım

Bir de kandan 6.haftada cisniyet öğrenilen ev kitleri var yurtdışında oda getirilebilir ama kesin gümrükten geçirmezler

Yaaaa valla atayım da bakın 8. Haftada. Ama önce kalbini bir duyayım da öncelikle bir de tabi Allah sağlık versin kız erkek önemli değil. Önemli olan hayirli bir evlat olması.
Bir de şunu söyleyeyim kuzum bir ay öncesindeki değerlendirmelerimiz çok daha iyiydi mesela. Çatlamayi, ertesi günü öncesini falan hep değerlendirdik ama olmadı yani. Dediğin gibi olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor.

Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin kuzum gerçekten en önemlisi o
Duyacaksın inşallah bebeğim az kaldı kalp atışınada ve sağlıklada ilerleyecek gebeliğin hiç merak etme
Hamileliğin bile güzel ve sağlıklı ilerlemesi o kadar önemli ki allah hepsini kolayından versin
Benim ilk hamileliğim baya sıkıntılı bir süreçti

Herşeyin bir vakti var bebeğim ya doğru zaman geldiğinde tek ilişkiyle bile oluyor işte

Canım senin diğer konudaki mesajını gördüm.
Sanırım hamilesin sen, ovulasyon testin baya pik çıkmış. Gebelik testi yaptın mı ?
Ya ben de umutlandım test yaptım negatif çıktı bekliyorum adet zamanını umarım dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim hemen yanıtlarını

Ne zaman erken gebelik testi yapsam gittim aldım ama daha dün deneme oldu hemen belli olmaz oyle Bi teknoloji yok sanırım

Pikin 1 gün öncesi ve onun öncesindeki günler değerlendirdiğimiz için yinede umudum var kuzum
O yüzden fazlada üzülmedim değerlendiremedik diye
Gerisi takdir-i ilahi
Piki değerlendirin e bile olmayınca olmuyor kuzum hepimizin durumu aslında aynı zaten umarım bu ay senide bulur bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…