- 12 Ağustos 2023
- 866
- 906
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.181
Boşa demiyorlar kuzum hamilelik için, 1 yumurta 1 sperm yeter diyeBebişim bu arada bende çatlama gununu değerlendiremedim koca şehir dışına gitti. Pik günü ve önceki gün yani toplamda iki gün değerlendirme yapabildim bilgin olsun. Kocam da çatlama günü gitti taaa 1 hafta sonra geldi, hiç anlamsizdi yani 1 hafta sonrasında yanımda olması da
Yaaaa valla atayım da bakın 8. HaftadaBoşa demiyorlar kuzum hamilelik için, 1 yumurta 1 sperm yeter diye
Demek ki tutacağı varsa her türlü tutuyor
Darısıı bizlere inşallahh
8. Haftada mutlaka bize usg at bebeğim tahmin yapalım ramziye göre
Oğlumdayken bütün bu cinsiyet tahminş şeylerini araştırmıştım
Bir de kandan 6.haftada cisniyet öğrenilen ev kitleri var yurtdışında oda getirilebilirama kesin gümrükten geçirmezler
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin kuzum gerçekten en önemlisi oYaaaa valla atayım da bakın 8. Haftada. Ama önce kalbini bir duyayım da öncelikle bir de tabi Allah sağlık versin kız erkek önemli değil . Önemli olan hayirli bir evlat olması.
Bir de şunu söyleyeyim kuzum bir ay öncesindeki değerlendirmelerimiz çok daha iyiydi mesela.Çatlamayi, ertesi günü öncesini falan hep değerlendirdik ama olmadı yani. Dediğin gibi olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor.
Hoşgeldin kuzum ekledimSelamlar
Ben de katılmak isterim sat:13 Ekim bat: 7 Kasım
Hoşgeldin balım ekledimMerhaba benide aranıza alırmısınızsat 14 ekim bat 19 kasım. Bu ay deneme yaptık bakalım inşallah olur gönlümüze göre hepimizin
Canım senin diğer konudaki mesajını gördüm.Selamlar
Ben de katılmak isterim sat:13 Ekim bat: 7 Kasım
Dimi ya kimse yok ben okuyamadığımda 20 sayfa birikmiş oluyor. Şimdi boşum okumak için elime alıyorum kimse yokHuuu millet nerdesiniz
Ya ben de umutlandım test yaptım negatif çıktı bekliyorum adet zamanını umarım dediğiniz gibi olurCanım senin diğer konudaki mesajını gördüm.
Sanırım hamilesin sen, ovulasyon testin baya pik çıkmış. Gebelik testi yaptın mı ?
Yaptım negatif çıktı bekliiemedeyim
Vallahi neredeler bende merak ediyorumDimi ya kimse yok ben okuyamadığımda 20 sayfa birikmiş oluyor. Şimdi boşum okumak için elime alıyorum kimse yok
Ne zaman yaptınYaptım negatif çıktı bekliiemedeyim
Canım testin negatif çıktıysa, muhtemelen 2.defa yumurtluyorsun. Boş geçme değerlendir bugünleriYa ben de umutlandım test yaptım negatif çıktı bekliyorum adet zamanını umarım dediğiniz gibi olurçok teşekkür ederim hemen yanıtlarını
Hafta sonu ya o yüzdendir kocaları evdedirVallahi neredeler bende merak ediyorum
Bak o olabilir kocaları varken bırakamıyor bakarlarHafta sonu ya o yüzdendir kocaları evdedir
Piki değerlendirin e bile olmayınca olmuyor kuzum hepimizin durumu aslında aynı zaten umarım bu ay senide bulur bebişinPikin 1 gün öncesi ve onun öncesindeki günler değerlendirdiğimiz için yinede umudum var kuzum
O yüzden fazlada üzülmedim değerlendiremedik diye
Gerisi takdir-i ilahi