- 14 Haziran 2023
- 6.320
- 5.051
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.121
Aslında olmaması içimi rahatlattı ilaç kullandım demiştim ya o ilaçların arasında gebelikte kullanılmaması Gerekenler vardı o yüzde. Adetim gecikeli üç gün oluyor ilaçlardanmı acaba nasıl söküle bilirim kiRegl gelene kadar her zaman umut vardır canımm olmazsa da hiç önemli değil sonraki ay alırsın inşallah güzel haberi
Takip yapmadım. Bende öyle düşündüm çünkü yumurtlama akıntımı biraz geç gördüm birkaç gün daha bekliyim en iyisiOvulasyon takip etmediysen bu ay belki de geç yumurtladin canım, gecikme sebebi o da olabilir
Evet negatif gorunuyor kuzum. Neyse daha güvenli zamanlarda gonul rahatligiyla denersin.bunda bir huzursuzdun zaten. Belki de boylesi hayirlidir
Henüz yeni daha geçen ay çektirdimKaç ay oldu hsg çektireli kuzum
Kuzum 3 ay içinde diyor doktorlar bence normal adet görmen Allah büyük inşallah öbür aya kalırsınHenüz yeni daha geçen ay çektirdim
İnşallah canımKuzum 3 ay içinde diyor doktorlar bence normal adet görmen Allah büyük inşallah öbür aya kalırsın
Evet bende öyle düşündüm dünden beri çok huzursuzdum 3 gün oldu adetim gelmiyor ne yapsam adetim sökülürEvet negatif gorunuyor kuzum. Neyse daha güvenli zamanlarda gonul rahatligiyla denersin.bunda bir huzursuzdun zaten. Belki de boylesi hayirlidir
Ben 14.gün oldum, benimle aynı gün umha'nın da çatlama olmuştu. O da benimle aynı gün adet oldu. Yani genel olarak yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor. Kesinkes denilmez ama az çok 14 gün yani. Yumurtlamam 4 gün gecikti adetim de 4 gün gecikti mesela. Umha'nın da yumurtlama 1 gün erken olmuş herhalde o da erken adet oldu.Kızlar birşey soracağım ovülasyon testi yapanlar atlamadan kaç gün sonra regli oldunuz genel olarak internette 14 gün yazıyor bu sayı kesin mi acaba
Kızlar birşey soracağım ovülasyon testi yapanlar atlamadan kaç gün sonra regli oldunuz genel olarak internette 14 gün yazıyor bu sayı kesin mi acaba
Çok teşekkür ederimBen 14.gün oldum, benimle aynı gün umha'nın da çatlama olmuştu. O da benimle aynı gün adet oldu. Yani genel olarak yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor. Kesinkes denilmez ama az çok 14 gün yani. Yumurtlamam 4 gün gecikti adetim de 4 gün gecikti mesela. Umha'nın da yumurtlama 1 gün erken olmuş herhalde o da erken adet oldu.
Cevap için teşekkür ederim canımBen de tam çatlamadan 14 gün sonra oluyorum
Rica ederim canım. Senin kaç gün kalmıştı, az mı kaldı?Çok teşekkür ederim
İnşallahh teşekkür ederimİnşallah tedaviye gerek kalmadan müjdeli haberi alırsınızÖnceki sezaryen dokturunuz kimdi acaba
Ay evet kuzum yok ilk defa olmamasına sevindim ilaç kullandığın ve doktorun korunman gerektiğini söylediği için
Yok kuzum benim Bat 20 Kasım 15 gün var daha akıntım çoğaldıda o yüzden sormak istedimRica ederim canım. Senin kaç gün kalmıştı, az mı kaldı?
Canım geçmiş olsunKizlar..
Bas donmesi
Ates yukselmesi
Hafif bulanti
Bel agrisi
Kasik agrisi var hamilemiyim derken bilin bakalim noldu?
Bobrek tasi dusuruyorum. Dayanamadim bat a yaklasmisken bugun yine erken gebelik testi yaptim negatif hala umudumu koruyorum o ayri ama her sakalliyi dedem zannetmeyecekmisim bobrek tasiyla hamilelik belirtilerinin ayni olabilecegi aklima gelmedi ki hic regl gecerse yine test yaparim tabiki ama simdilik durum boyle aklinizda bulunsunsimdiden ovulasyon testi arastirmaya basladim daha once hic yapmadim ne zaman baslayacagimi da bilmiyorum marka onerisi olan var mi