💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar bu kullandığımız döngü takibi uygulamanın ismi neydi ya unuttum ben yüklicemde hatırlayan söyleyebilir mi?

Takviye ne aliyosnuz

Merhaba ben smear testi vermistim de sonucu anlamadim bakabilir misiniz?

Eklentiler

• Screenshot_20231105_011626_Drive~2.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 78
Ben onuda kullanıyorum ama bir uygulama söylemişlerdi aşırı iyiydi ben sildim geri yüklicem bulamadım
Bahsettiğin hangisi bilmiyorum ama ben bu uygulamadan memnunum canım. Belki daha iyileri de vardır. Bana yeterli geldi.

Eklentiler

• 20231105_013836.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 69
Yas 33 daha dogurcamdaa zaman gecicek 2. Yi dusunecegimde.. ilk hamileligin mi senin. En azindan ayin 8 ini bekleyecegim adet olmazsam. Ama bu sag yumurtaligim hamile degilsem bile bir isler ceviriyor belli yurutmuyor bile beni
Benim de ilk canım zaten 31 de evlendim. Az gez toz, borç ode aman kariyer derken napalim bu yaş oldu bebek için

Bende göremedim kuzum ya ben erkenden kalktım hele diğer kizlar da baksinlar
Aslında olmaması içimi rahatlattı ilaç kullandım demiştim ya o ilaçların arasında gebelikte kullanılmaması Gerekenler vardı o yüzde. Adetim gecikeli üç gün oluyor ilaçlardanmı acaba nasıl söküle bilirim ki

Ovulasyon takip etmediysen bu ay belki de geç yumurtladin canım, gecikme sebebi o da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…