- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.101
Kızlar bu kullandığımız döngü takibi uygulamanın ismi neydi ya unuttum ben yüklicemde hatırlayan söyleyebilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende FLO varKızlar bu kullandığımız döngü takibi uygulamanın ismi neydi ya unuttum ben yüklicemde hatırlayan söyleyebilir mi?
Hsg sonrasi regl geldi gebelik yok kuzum vitamin kullaniyorum tüp bebek içinHaber ver kuzum ben de çektirdim hsg eylülde sağ tüp açık sol kapalı hsg çektirip hamile kalanları gördükçe umut oluyor bana da
Takviye ne aliyosnuzKuzucum ben gittim doktora çok şükür hiçbir sorun çıkmadı hsg de falan da, hsg den sonraki 2. Aydayım o yüzden dedim 1 ay daha doğal deneyeyim belki olur çünkü çok takviye almayaa başladım bir ay daha denemek istiyorum ne bileyim çok umutluyum kasımdan inşallah hepimiz görürüz pozitifleri
Ben onuda kullanıyorum ama bir uygulama söylemişlerdi aşırı iyiydi ben sildim geri yüklicem bulamadımBende FLO var
Bahsettiğin hangisi bilmiyorum ama ben bu uygulamadan memnunum canım. Belki daha iyileri de vardır. Bana yeterli geldi.Ben onuda kullanıyorum ama bir uygulama söylemişlerdi aşırı iyiydi ben sildim geri yüklicem bulamadım
Benim de ilk canım zaten 31 de evlendim. Az gez toz, borç ode aman kariyer derken napalim bu yaş oldu bebek içinYas 33 daha dogurcamdaa zaman gecicek 2. Yi dusunecegimde.. ilk hamileligin mi senin. En azindan ayin 8 ini bekleyecegim adet olmazsam. Ama bu sag yumurtaligim hamile degilsem bile bir isler ceviriyor belli yurutmuyor bile beni
Bende göremedim kuzum ya ben erkenden kalktım hele diğer kizlar da baksinlar
Aslında olmaması içimi rahatlattı ilaç kullandım demiştim ya o ilaçların arasında gebelikte kullanılmaması Gerekenler vardı o yüzde. Adetim gecikeli üç gün oluyor ilaçlardanmı acaba nasıl söküle bilirim kiBende göremedim kuzum ya ben erkenden kalktım hele diğer kizlar da baksinlar
Kaç ay oldu hsg çektireli kuzumHsg sonrasi regl geldi gebelik yok kuzum vitamin kullaniyorum tüp bebek için
Canım ben d vitamini, balık yağı, magnezyum kullanıyorum. Bir de geçen ay inofolic combi kullandım bu ay da pregnacare kullanıyoruz eşimle birlikteTakviye ne aliyosnuz
Regl gelene kadar her zaman umut vardır canımm olmazsa da hiç önemli değil sonraki ay alırsın inşallah güzel haberi
Adete 3 gün kala ovulasyon testi yapmıstım bı de bugun yaptım ama yok galıba ıkısı de koyu oluyormus gebelık oldugunda
Ovulasyon takip etmediysen bu ay belki de geç yumurtladin canım, gecikme sebebi o da olabilirAslında olmaması içimi rahatlattı ilaç kullandım demiştim ya o ilaçların arasında gebelikte kullanılmaması Gerekenler vardı o yüzde. Adetim gecikeli üç gün oluyor ilaçlardanmı acaba nasıl söküle bilirim ki
Burda deneyen oldu gebeyken ovulasyon testini gerçekten koyu çıktı t çizgisi ben bir alakasi olduğunu düşünmüyordum normalde. Benim elimde kalmamıştı ovulasyon testi o yüzden deneyemedim. En temizi gebelik testi bence yine deBana cevap verecek yok mu acaba