💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar benım de bugun adet günüm normalde adetten bir hafta önce göguslerim acır adet olunca da gecerdı bugun gögüslerimin acısı geçtı ama adet olmadım başka da hiç bir belirtim yok dun test yaptım negatif çıktı pozıtıfe dönebilir mi

Adet olmadığın sürece her zaman umut vardır kuzum yumurtlamanı ovülasyonla takip ettin mi çatlamanın kaçıncı günündesin

Kuzucum hic belli olmaz. Ne hikayeler dinledik burada. Ne imkansizlara sahit olduk. Sen yine de pes etme bu ay icin. Diyelim ki olmadi. Gelecek ay cok daha kuvvetli bir ihtimale sahip olacaksin. Ultrasonla nokta atisi olacak bu is en gec gelecek ay. Ama ben bu ay icin de umudu kesmiyorum senden asla. Allah olmazlari oldurur

sacibelinde kuzum sende degisik biseyler var mi? Haftanin basinda hafiften bir iştahsızlık halsizlik falan vardi. Simdi kendimi cok iyi hissediyorum. Icimi bi huzursuzluk kapladi neden iyiyim diye

Adet olmadığın sürece her zaman umut vardır kuzum yumurtlamanı ovülasyonla takip ettin mi çatlamanın kaçıncı günündesin
Bu ay bilerek takip etmedim biraz da normalde gectıgımız ıkı ay yumurtlama donemımde aşırı gğüs hassasiyetim oldu yumurtlama oldu mu tam emin degılım tabi bu ay o da olmadı bende takip etmedim hiç döngüm en son 29 gündü

sacibelinde kuzum sende degisik biseyler var mi? Haftanin basinda hafiften bir iştahsızlık halsizlik falan vardi. Simdi kendimi cok iyi hissediyorum. Icimi bi huzursuzluk kapladi neden iyiyim diye
Kuzum ben gayet iyiyim, iştahım da yerimde. Halsizlik şöyle ben geceleri takılmayı severdim kendim, dizilerim vardı onları izlerdim. Şimdi hemen uykum geliyor özellikle son 1 haftadır ama çok erken uyanıyorum. Hatta bugün hipodroma gittik eşimle at yarışı izlemeye hiccc huzursuz olma rahat geçecek inşaallah gebeligimiz

Ayy cok sevindim canim ya valla icimi rahatlattin. Ben yine de yarin gidip bi beta baktırayım ama

Adete 3 gün kala ovulasyon testi yapmıstım bı de bugun yaptım ama yok galıba ıkısı de koyu oluyormus gebelık oldugunda

Eklentiler

• IMG_0613.jpeg
    50,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0630.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 45
Yas 33 daha dogurcamdaa zaman gecicek 2. Yi dusunecegimde.. ilk hamileligin mi senin. En azindan ayin 8 ini bekleyecegim adet olmazsam. Ama bu sag yumurtaligim hamile degilsem bile bir isler ceviriyor belli yurutmuyor bile beni

İnşallah hepimiz için mucize olsun bu ay

Evet ya çok iyi bencede keşke sağdan olsaydı senin de güzel olacak eminim
Kuzucum Rabbim ol derse olur, hem soldan olması imkansızlaştırmıyor sadece biraz zorlaştırıyor Rabbim inşallah nasip etsin bu mutluluğu sana da bana da ümitsizliğe yer yokkk

İnşallah tedaviye gerek kalmadan müjdeli haberi alırsınız Önceki sezaryen dokturunuz kimdi acaba

Canım evet haklısın her şey Allahtan nasip kısmet bu işler bekleyip göreceğiz hayırlısı diyorum
Kuzucum Rabbim ol derse olur, hem soldan olması imkansızlaştırmıyor sadece biraz zorlaştırıyor Rabbim inşallah nasip etsin bu mutluluğu sana da bana da ümitsizliğe yer yokkk
İnşallah canım canı gönülden diliyorum hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…