- 26 Ekim 2022
- 262
- 164
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.081
Adet olmadığın sürece her zaman umut vardır kuzum yumurtlamanı ovülasyonla takip ettin mi çatlamanın kaçıncı günündesinKızlar benım de bugun adet günüm normalde adetten bir hafta önce göguslerim acır adet olunca da gecerdı bugun gögüslerimin acısı geçtı ama adet olmadım başka da hiç bir belirtim yok dun test yaptım negatif çıktı pozıtıfe dönebilir mi
Kuzucum hic belli olmaz. Ne hikayeler dinledik burada. Ne imkansizlara sahit olduk. Sen yine de pes etme bu ay icin. Diyelim ki olmadi. Gelecek ay cok daha kuvvetli bir ihtimale sahip olacaksin. Ultrasonla nokta atisi olacak bu is en gec gelecek ay. Ama ben bu ay icin de umudu kesmiyorum senden asla. Allah olmazlari oldururKızlar selam doktordan geldim yumurtalar 9. Güne göre çok güzel büyümüş ama maalesef soldansol tüpüm kapalı sayılır geçiş çok az o yüzden çatlatma iğnesi bu ay vermedi. Tutma ihtimali az bu ay anlayacağınız @bernaad @benaroz sacibelinde S simurgggg Merveeee57 tatluboncuk ve etiketleyemedigim diğer kızlar
Bu ay bilerek takip etmedim biraz da normalde gectıgımız ıkı ay yumurtlama donemımde aşırı gğüs hassasiyetim oldu yumurtlama oldu mu tam emin degılım tabi bu ay o da olmadı bende takip etmedim hiç döngüm en son 29 gündüAdet olmadığın sürece her zaman umut vardır kuzum yumurtlamanı ovülasyonla takip ettin mi çatlamanın kaçıncı günündesin
Kuzum ben gayet iyiyim, iştahım da yerimde. Halsizlik şöyle ben geceleri takılmayı severdim kendim, dizilerim vardı onları izlerdim. Şimdi hemen uykum geliyor özellikle son 1 haftadır ama çok erken uyanıyorum. Hatta bugün hipodroma gittik eşimle at yarışı izlemeyesacibelinde kuzum sende degisik biseyler var mi? Haftanin basinda hafiften bir iştahsızlık halsizlik falan vardi. Simdi kendimi cok iyi hissediyorum. Icimi bi huzursuzluk kapladi neden iyiyim diye
Ayy cok sevindim canim ya valla icimi rahatlattin. Ben yine de yarin gidip bi beta baktırayım amaKuzum ben gayet iyiyim, iştahım da yerimde. Halsizlik şöyle ben geceleri takılmayı severdim kendim, dizilerim vardı onları izlerdim. Şimdi hemen uykum geliyor özellikle son 1 haftadır ama çok erken uyanıyorum. Hatta bugün hipodroma gittik eşimle at yarışı izlemeyehiccc huzursuz olma rahat geçecek inşaallah gebeligimiz
Ben saldım ya kan falan vermiyorum doktor gerek yok dedi.Ayy cok sevindim canim ya valla icimi rahatlattin. Ben yine de yarin gidip bi beta baktırayım ama
Yas 33 daha dogurcamdaa zaman gecicek 2. Yi dusunecegimde.. ilk hamileligin mi senin. En azindan ayin 8 ini bekleyecegim adet olmazsam. Ama bu sag yumurtaligim hamile degilsem bile bir isler ceviriyor belli yurutmuyor bile beniYaşında bir şey yok ben 35 olacağım ocaktaovulasyonu takip ettiysen aslında biraz daha net oluyor çatlama sonrası. İnşallah poztifi görürsün valla canım.6 sini referans alırsak sabahtan bir test yap olmadı
Kuzucum Rabbim ol derse olur, hem soldan olması imkansızlaştırmıyor sadece biraz zorlaştırıyorİnşallah hepimiz için mucize olsun bu ay
Evet ya çok iyi bencede keşke sağdan olsaydısenin de güzel olacak eminim
Peki hiç test yaptın mı bugün?Adet günüm bu gün sabah azcik ağrım oldu bitti gelen giden yok. Göğüs Ler balon gibi şiş ama sert değil. Baş ağrısı var bide ateşim gün içinde hep 36.6 benim 36 yi zor bulur.
Görücez tabii kii kasım bizim ayımız olacak inşallah bebişimmBen de göremedim kuzum Allah büyük elbet hepimiz o çift çizgileri görücez
Evet kaset test yaptım negatifPeki hiç test yaptın mı bugün?
İnşallah tedaviye gerek kalmadan müjdeli haberi alırsınızKuzuşumm evet ikinci için uğraşıyorum ben 5 senedir
Oğlum 6 yaşında canım o doğdu doğalı ben kardeşi olsun diye çabalıyorum, 3 sene boyunca o kadar çok doktora gittim geldim tedavi gördüm sonuç alamadım, son 2 senedir de hiç doktora gitmemiştim belki gitsem bu olayı daha önce öğrenirdim ama kısmet işte ötesi yokDoğumumu özelde yaptım hatta çok da iyi bir doktor ama demek ki iyi bir doktor da olsa böyle şeyler olabiliyormuş
Amiiinn amin kuzum dediğin gibi sebebini bilmek sebepsiz olmasından daha iyi geldi biliyor musun en azından insanın içinde bir umut yeşeriyor bunu da deneyim belki bu sefee olacak diyorsun
Sende kendini hiç üzme tamam mıı tek tüpü kapalıyken hamile kalan o kadar çok kişi var kii sende onlardan olacaksın bizi sevinçlere boğacaksın
Canım evet haklısın her şey Allahtan nasip kısmet bu işlerKuzucum hic belli olmaz. Ne hikayeler dinledik burada. Ne imkansizlara sahit olduk. Sen yine de pes etme bu ay icin. Diyelim ki olmadi. Gelecek ay cok daha kuvvetli bir ihtimale sahip olacaksin. Ultrasonla nokta atisi olacak bu is en gec gelecek ay. Ama ben bu ay icin de umudu kesmiyorum senden asla. Allah olmazlari oldurur
İnşallah canım canı gönülden diliyorum hepimize nasip etsinKuzucum Rabbim ol derse olur, hem soldan olması imkansızlaştırmıyor sadece biraz zorlaştırıyorRabbim inşallah nasip etsin bu mutluluğu sana da bana da ümitsizliğe yer yokkk