- 12 Ağustos 2023
- 866
- 906
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.141
Anladım canım yumurtlamaya az kalmış senin. Benim daha 3 gün var adetin bitmesine. Hayırlısıyla olur inşallah hepimizin.Yok kuzum benim Bat 20 Kasım 15 gün var daha akıntım çoğaldıda o yüzden sormak istedim
Ay evet bir rahatlama geldi inşallah adet çok bekletmez gelir denemelere başlamak istiyorum. İnşallah hepimiz görelim çizgileriAy evet kuzum yok ilk defa olmamasına sevindim ilaç kullandığın ve doktorun korunman gerektiğini söylediği için
İnşallah sonraki aylarda net çizgiler göreceğiz gönül rahatlığıyla
Smear negatif yani korkulacak bir şey yok temiz demekMerhaba ben smear testi vermistim de sonucu anlamadim bakabilir misiniz?
4000-5000 civarı karından rahatlıkla görülür. Daha erken istiyorsan da 2000-2500 cıvarı vajinal görünürKızlar aranızda bilen varsa cevap verir misiniz kese beta kacken görünür doktora ne zaman gidilmeliii
Teşekkür ederim peki 1000 den 4000 çıkması kaç gün sürer acaba4000-5000 civarı karından rahatlıkla görülür. Daha erken istiyorsan da 2000-2500 cıvarı vajinal görünür
Canim benim betam 1740 i gördügumun ertesi günü doktora gitmiştim kesem 0.47cm olarak göründü. 4+6 ydim göründüğü gece ama doktor 5 haftalikla uyumlu demiştiMerhaba kızlar, beta HCG kaç olduğunda bebek ultrason da görülür ya da kese görülür?
Teşekkürler canımCanim benim betam 1740 i gördügumun ertesi günü doktora gitmiştim kesem 0.47cm olarak göründü. 4+6 ydim göründüğü gece ama doktor 5 haftalikla uyumlu demişti
Tünaaydın bebeğimm
O zaman iyi olmuş kuzucum olmaması, bir an önce iyileş yeni aya zımba gibi gir o haldeAslında olmaması içimi rahatlattı ilaç kullandım demiştim ya o ilaçların arasında gebelikte kullanılmaması Gerekenler vardı o yüzde. Adetim gecikeli üç gün oluyor ilaçlardanmı acaba nasıl söküle bilirim ki
HamaratTünaaydın bebeğimmhayır hala dönemedim babaannemin evini taşıdık şimdi de yerleştiriyoruz ama kalmicam bugün dönücez kesin akşama ancak test yapabilirim
Kuzucum piki değerlendirememeniz biraz üzdü ama sen de çok iyi biliyorsun ki spermler 5 güne kadar yaşayabiliyor vücudumuzda o yüzden tabii ki şansın varİyi pazarlarr kızlaarr
Nasılsınızz
Benim dün ki değerlendirme yalan oldu, tartıştık eşimle ve değerlendiremedik. Pik gününüde çatlamayıda değerlendirememiş olduk
İki günde bir ikiye katlandığını düşünürsek iki üç güne olurTeşekkür ederim peki 1000 den 4000 çıkması kaç gün sürer acaba
İnşallah canım hepimiz gelsin artıkO zaman iyi olmuş kuzucum olmaması, bir an önce iyileş yeni aya zımba gibi gir o halde
Amiinn canım inşallahAy evet bir rahatlama geldi inşallah adet çok bekletmez gelir denemelere başlamak istiyorum. İnşallah hepimiz görelim çizgileri
İyi pazarkar canımİyi pazarlarr kızlaarr
Nasılsınızz
Benim dün ki değerlendirme yalan oldu, tartıştık eşimle ve değerlendiremedik. Pik gününüde çatlamayıda değerlendirememiş olduk
Pikten bir gün öncesinde ilişki olduğu için piki değerlenrmeyip çatlamayı değerlendirecektik kuzum malesef oda olmadı bakalım kısmet artıkKuzucum piki değerlendirememeniz biraz üzdü ama sen de çok iyi biliyorsun ki spermler 5 güne kadar yaşayabiliyor vücudumuzda o yüzden tabii ki şansın varumut kaybetmek yok
Az kalmış kuzum benimTünaaydın bebeğimmhayır hala dönemedim babaannemin evini taşıdık şimdi de yerleştiriyoruz ama kalmicam bugün dönücez kesin akşama ancak test yapabilirim
Aayyy inşallah kuzucum ya, bende aynen yumurtlamadan önceki ilişkide kız bebek ihtimalinin arttığını okumuştum öyle avutuyorum kendimiİyi pazarkar canım
Kuzucum canını hiç sıkma pikten hemen önceyi değerlendirmiştin bu da önemli bence hem pik öncesi ilişkide bebişin kız olma ihtimali artıyormuş inşallah kızçene kavuşacaksın
GErçekten bu zamanlarda illa ki bir tartışma oluyor durup durup o zamanı buluyoruz
Ay bu dönem bir de tartismasin erkekler rica ediyorum yaİyi pazarlarr kızlaarr
Nasılsınızz