💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

İyi pazarlarr kızlaarr🌸
Nasılsınızz

Benim dün ki değerlendirme yalan oldu, tartıştık eşimle ve değerlendiremedik. Pik gününüde çatlamayıda değerlendirememiş olduk☹️

Son düzenleme:
Ay evet kuzum yok ilk defa olmamasına sevindim ilaç kullandığın ve doktorun korunman gerektiğini söylediği için 🤗
İnşallah sonraki aylarda net çizgiler göreceğiz gönül rahatlığıyla 🙏🏻
Ay evet bir rahatlama geldi inşallah adet çok bekletmez gelir denemelere başlamak istiyorum. İnşallah hepimiz görelim çizgileri🙏

Aslında olmaması içimi rahatlattı ilaç kullandım demiştim ya o ilaçların arasında gebelikte kullanılmaması Gerekenler vardı o yüzde. Adetim gecikeli üç gün oluyor ilaçlardanmı acaba nasıl söküle bilirim ki
O zaman iyi olmuş kuzucum olmaması, bir an önce iyileş yeni aya zımba gibi gir o halde 😘

Tünaaydın bebeğimm 😍 hayır hala dönemedim babaannemin evini taşıdık şimdi de yerleştiriyoruz ama kalmicam bugün dönücez kesin akşama ancak test yapabilirim 😢
Hamarat :hamarat:Merve testlerini özledi. Eve uçarak test yapmaya gidiyordu. :KK55::halay:

İyi pazarlarr kızlaarr🌸
Nasılsınızz

Benim dün ki değerlendirme yalan oldu, tartıştık eşimle ve değerlendiremedik. Pik gününüde çatlamayıda değerlendirememiş olduk☹️
Kuzucum piki değerlendirememeniz biraz üzdü ama sen de çok iyi biliyorsun ki spermler 5 güne kadar yaşayabiliyor vücudumuzda o yüzden tabii ki şansın var 😍 umut kaybetmek yok 😘

İyi pazarlarr kızlaarr🌸
Nasılsınızz

İyi pazarkar canım 🤗
Kuzucum canını hiç sıkma pikten hemen önceyi değerlendirmiştin bu da önemli bence hem pik öncesi ilişkide bebişin kız olma ihtimali artıyormuş inşallah kızçene kavuşacaksın 😍🙏🏻
GErçekten bu zamanlarda illa ki bir tartışma oluyor durup durup o zamanı buluyoruz 🤦🏻‍♀️

Kuzucum piki değerlendirememeniz biraz üzdü ama sen de çok iyi biliyorsun ki spermler 5 güne kadar yaşayabiliyor vücudumuzda o yüzden tabii ki şansın var 😍 umut kaybetmek yok 😘
Pikten bir gün öncesinde ilişki olduğu için piki değerlenrmeyip çatlamayı değerlendirecektik kuzum malesef oda olmadı bakalım kısmet artık🥰
Bugün senin yüzünden değerlendiremedik dedim eşime, neden söylemedin diyo😒 sanki o tartışma arasında söyleyebilecektim. Bu erkekler çok ilginç😅

İyi pazarkar canım 🤗
Kuzucum canını hiç sıkma pikten hemen önceyi değerlendirmiştin bu da önemli bence hem pik öncesi ilişkide bebişin kız olma ihtimali artıyormuş inşallah kızçene kavuşacaksın 😍🙏🏻
GErçekten bu zamanlarda illa ki bir tartışma oluyor durup durup o zamanı buluyoruz 🤦🏻‍♀️
Aayyy inşallah kuzucum ya, bende aynen yumurtlamadan önceki ilişkide kız bebek ihtimalinin arttığını okumuştum öyle avutuyorum kendimi😅
İnşallah hepimiz kavuşcaz bebişlerimize🥰🙏🏻

Sorma bebeğim o kadar saçma sapaan bi sebep ki gerçekten, tartışılacak bir şey bile değil ama oluyor işte, şeytan mı dürtüyor napıyor pik günlerinde😅😅

İyi pazarlarr kızlaarr🌸
Nasılsınızz

Ay bu dönem bir de tartismasin erkekler rica ediyorum ya 😢😔 geçen ay tartışacak bir sürü malzeme vardı bende asla ve asla tartismadim bu yuzden. Kuzum pik ve sonrasını düşünme bir gün öncesi olduysa da olur inşallah. Hatta bir yerde kız bebek düşünenler yumurtlama öncesinde birliktelik yaşasın erkek bebek düşünenler pik ve sonrasını değerlendirsin diye bir şey okumuştum o yüzden merak etme canım inşallah olmuştur 🙏🙏

X