💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaa sanki bi şey var gibiiii
Evet evet bende aynen orda gördüm ama uyduruyorum sandım. Ama benim durum biraz karışık. Enfeksiyonum çok yüksek çıktı doktor ilaç kullanmam gerektiğini kullanırkende korunmam gerektiğini söyledi ben korunuyordum hesaplarıma göre ilaç bittiğinde adet olmam gerekti bende tekrar deneme başlamam gerekiyordu ama adetim gelmedi 2 gün gecikti yani varsada biraz panikledim eğer ilaç kullanırken bişey olur mu sağlıklı olurmu diye tabi bilmiyorum yokta olabilir

@rani1234

@maaaavi

Z zesamu93

@Sofiasofia
Kızlar son durumlar nedir güzel haberler verin haydiözelden durum bildirimi bekliyorum
Canım testte ertesı gün beliren çizgi kuruma çizgisiymiş dün yanı 3 kasım itibariyle regl oldum eşim saç ektirdı cok zormuş bu saç ekimi Ameliyat gibi bişeymiş resmen cok fazla bakamadım buraya bide evel gun giyinirken sol arka kaburgamın üstünde bişey farkettım bi kitle hemen doktora gittim genel cerraha yağ bezesi varmış yaklaşık 6. 6 cm büyüklüğünde cok şükür iyi huyluymus. Ama yinede cok fazla bekletme aldır dedı bana doktor iyi ki gebelik olmadı benım bu ay her şerde bir hayır varmış gercektende hamıle kalıp farketsem belkide hamılelık boyunca amelıyat olamayacaktım kitle daha fazla büyüyecekti o yüzden bu ay korunup ameliyatımı olayım dıyorum herşeyın hayırlısını ısteyın kızlar rabbim vermıyorsa bir bildiği vardır mutlaka

sacibelinde M Melegim96 V Vavelya09 Merveeee57 B Butterfly193 D denizperisii S simurgggg Zumruduanka96

Kızlar bugün iç çamaşırımda kahverengi leke vardı. Adet tarihime göre 4+4 haftalık şuan. Sizde De oldu mu merak ettim

Kizlar bende belirti aramayayim diyorum ama hatirlatma da yapayim 2 gun once test yaptim (sabah idrariyla degil) negatifti ayni gunun aksami regl agrisi oldu belim catladi yattim bu sefer siddetli basim donmeye basladi en son uyudum. 1 haftadirda sag kasigim hatta yumurtaligim hafif hafif batiyordu. Bugun cok siddetlendi bicak sokup cikariyorlar sanki ayaga kalkamiyorum hayir olsun bu arada bat 6-12 kasim sevgili hamisler sizin bat tan once bu denli siddetli kasik agriniz oldu mu baska bir sebebi mi var acaba gun gelmeden bidaha test yapmak istemiyorum erken olur negatif cikar diye.
TurnaBulut Snnn0 S simurgggg sacibelinde ve baska tecrube etmis olanlar

Son düzenleme:
Her şerde bi hayır varmış ne kadar doğru cok geçmiş olsun

Kuzum bence hemen gidip kan ver emin olmak için

Aynen öyle kuzucum her işte bir hayır vardır Allah ım bebişlerimizi hayırlı zamanda hayırlı şekilde nasip etsin hepimize inşallah

Bnmde belim ve kasıklarım ağryodu cnm sürekli adet olacakmışım gibi bi his vardı. İnşallah hamilesindir ama daha çok erken

Tertemiz bir negatif ama sabah ilk idrarla yapmadım olsaydı illa silik çıkardı çatlamanın 12. Günündeyim

Eklentiler

• IMG_4656.jpeg
    208 KB · Görüntüleme: 60
O zamanlar görsem ne hamilesi ya derdin şuan bu çizgi çok net geliyor bana

Her şeyin zamanı var diyorum kuzum ben bunlarda örneği bence, Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek bize de ve o günler çok yakın inanıyorum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…