💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Atmadim aşko bakip bakip gülme krizi geliyor 🤣😅🤣 amin cannnnnn rabbim umutlarimiz hep olsun canim benm zaten reglu olmadan once lekenmem geliyor pazar pazartesi leke gelmezse pazartesi tsh olcumj yapilcak zaten belki oaraya skstirip kan verrim netlesir hic degilse senin hislerinide yerim ne gelirse basim ustune 🤲🏻🥰

Habhaha cannn yaaa insallh oledr 😅🩵🤲🏻

Evet dimi aynn canm rabbim guzellikler nasip etsin 🦋🌺

Yaaa cannnnn saglik olsun ne yapalim daha onumzde gunler var ben smdi dahda cok hazirim kafam varya bir boş bir boş tin tin geziyorum 🤣😅 ne gelirse kucaklamaya hazirim zirhimi kusandim 😄🥰🐞
Ohh en güzeli de bu kuzum yaa sen iyi ol huzurlu ol inşallah gönlündeki en kısa zamanda nasip olacak 😍❤️❤️

Canım testte ertesı gün beliren çizgi kuruma çizgisiymiş dün yanı 3 kasım itibariyle regl oldum 🥲🥲eşim saç ektirdı cok zormuş bu saç ekimi Ameliyat gibi bişeymiş resmen cok fazla bakamadım buraya bide evel gun giyinirken sol arka kaburgamın üstünde bişey farkettım bi kitle hemen doktora gittim genel cerraha yağ bezesi varmış yaklaşık 6. 6 cm büyüklüğünde cok şükür iyi huyluymus. Ama yinede cok fazla bekletme aldır dedı bana doktor iyi ki gebelik olmadı benım bu ay her şerde bir hayır varmış gercektende hamıle kalıp farketsem belkide hamılelık boyunca amelıyat olamayacaktım kitle daha fazla büyüyecekti o yüzden bu ay korunup ameliyatımı olayım dıyorum herşeyın hayırlısını ısteyın kızlar rabbim vermıyorsa bir bildiği vardır mutlaka
Çok geçmiş olsun canım pek küçük değilmiş aslında nasıl farketmedin. Bence de ameliyatini olursun rahat rahat çocuk düşünürsün eşin de saç ektirmis zaten o süreci de atlatmış olursunuz. Her şeyin hayırlısı olsun o yüzden canım benim 🙏🙏

Canım testte ertesı gün beliren çizgi kuruma çizgisiymiş dün yanı 3 kasım itibariyle regl oldum 🥲🥲eşim saç ektirdı cok zormuş bu saç ekimi Ameliyat gibi bişeymiş resmen cok fazla bakamadım buraya bide evel gun giyinirken sol arka kaburgamın üstünde bişey farkettım bi kitle hemen doktora gittim genel cerraha yağ bezesi varmış yaklaşık 6. 6 cm büyüklüğünde cok şükür iyi huyluymus. Ama yinede cok fazla bekletme aldır dedı bana doktor iyi ki gebelik olmadı benım bu ay her şerde bir hayır varmış gercektende hamıle kalıp farketsem belkide hamılelık boyunca amelıyat olamayacaktım kitle daha fazla büyüyecekti o yüzden bu ay korunup ameliyatımı olayım dıyorum herşeyın hayırlısını ısteyın kızlar rabbim vermıyorsa bir bildiği vardır mutlaka
Gecmis olsun kuzum gercekten her iste bir hayir vardir dedigin gibi. Insallah sen su isleri hallettikten sonra hayirlisiyla olur nasilsa. Aslinda gebelik oncesi diş basta olmak uzere bi baktirmak gerekiyor galiba genel olarak

Kizlar bende belirti aramayayim diyorum ama hatirlatma da yapayim 2 gun once test yaptim (sabah idrariyla degil) negatifti ayni gunun aksami regl agrisi oldu belim catladi yattim bu sefer siddetli basim donmeye basladi en son uyudum. 1 haftadirda sag kasigim hatta yumurtaligim hafif hafif batiyordu. Bugun cok siddetlendi bicak sokup cikariyorlar sanki ayaga kalkamiyorum hayir olsun bu arada bat 6-12 kasim sevgili hamisler sizin bat tan once bu denli siddetli kasik agriniz oldu mu baska bir sebebi mi var acaba gun gelmeden bidaha test yapmak istemiyorum erken olur negatif cikar diye.
@TurnaBulut @Snnn0 S simurgggg sacibelinde sacibelinde ve baska tecrube etmis olanlar
Canim yarın ilk idrarla tekrarlasan ya testi. Senin bat niye öyle ki regl düzensizliği mi var

Ben hiç kullanmadım ama kaset testler çok daha iyi bence de S simurgggg freely ninkini kullandi. Ben freely nin kalem testini kullandım taaaa beta 733 de anca doğru düzgün bir çizgi gördüm öncesi hep silikti kuzum 😅😅 sen yarin sabah ilk testi yap beni de etiketle. Ay bende çok merak ettim hemen yarın olsun 😍🙏🙏
Bence de kuzum kaset testler daha iyi ve daha ucuz. Ben basta predictorcuydum. O zaman fiyatlar da bu kadar ucmamisti. Toplu aliyordum. Sonra sitede takildikca. Freely mavi kaset testi kesfettim. Ayni anda pozitif cikariyordu predictorle freely ama fiyata farki temizinden 10 kati. Bugun freely i tanesi 6 tl ye aliyorsun. Predictoru en az 60 o da internetten ucuza denk getirirsen😊 benaroz benaroz

Bence de kuzum kaset testler daha iyi ve daha ucuz. Ben basta predictorcuydum. O zaman fiyatlar da bu kadar ucmamisti. Toplu aliyordum. Sonra sitede takildikca. Freely mavi kaset testi kesfettim. Ayni anda pozitif cikariyordu predictorle freely ama fiyata farki temizinden 10 kati. Bugun freely i tanesi 6 tl ye aliyorsun. Predictoru en az 60 o da internetten ucuza denk getirirsen😊 benaroz benaroz
Sen bu işi çözmüşsun valla bende kalem test diye tutturdum niye kapağı var eşime sürpriz yaparım diye. Akıl işte 😅😅

Canim yarın ilk idrarla tekrarlasan ya testi. Senin bat niye öyle ki regl düzensizliği mi var
Canim benim normalde dongu hep 28 gundu hic sasmazdi 5 ay once kimyasal gebelik gecirdim ondan beri duzene giremedi bazen 28 bazen 35 gunu buluyor o yuzden bat tam hesaplayamiyorum. 28 gun olursa en erken 6 kasimda bekliyorum adeti. O yuzden test yapmadim. Şayet hamilelik yoksa bile yaş 30 u gecti bu kadar kasik batmasi bicak saplar gibi hayatimda yasamadim. Regl yokken de regl agrisi gibi hic cekmedim.

Tertemiz bir negatif ama sabah ilk idrarla yapmadım olsaydı illa silik çıkardı çatlamanın 12. Günündeyim 😢🥹
Tatlisim bu olayi en cok ben anlamiyorum kuzum bizim icin erken sanirim daha regli olana kdar umudumuz var sanirim ben seni anliyrum modun düstu ama sabah ilk idrarla yapsaydin pazartesi tekrarla canim testi bende pazaryesi tsh hormonuma bakicam o arada belki kandan degerime baktirrim ne cikarsa bahtimiza uzme kendini inanki hayat sevdiklerimiz yanimzdaysa umut etmeye deger bu sinavimizda alnimizin akiyla vericez cannn dualarim hep sizinle 🩵🦋🥰

Tatlisim bu olayi en cok ben anlamiyorum kuzum bizim icin erken sanirim daha regli olana kdar umudumuz var sanirim ben seni anliyrum modun düstu ama sabah ilk idrarla yapsaydin pazartesi tekrarla canim testi bende pazaryesi tsh hormonuma bakicam o arada belki kandan degerime baktirrim ne cikarsa bahtimiza uzme kendini inanki hayat sevdiklerimiz yanimzdaysa umut etmeye deger bu sinavimizda alnimizin akiyla vericez cannn dualarim hep sizinle 🩵🦋🥰
Evet modum düştü kuzum ama Allah büyük inşallah bizde o mutlu haberi alıcaz evet adet kanı gelene kadar umut var nasip bakalım 🥰🙏🏻

Evet modum düştü kuzum ama Allah büyük inşallah bizde o mutlu haberi alıcaz evet adet kanı gelene kadar umut var nasip bakalım 🥰🙏🏻
Ilk basta düser bir iki saate toplanicaksin ben inaniyorum 1 2 saat snra dalgayada vurmaya baslarsin benm gibi gidip gelip teste bakarsin gülme krizin gelir ama vallahi bak beynin bosalcak rahatlama gelecek ben ole oldum beynim cok bos 🤣 ama unutmayalim evet regli gelene kdr umutumuz var rabbim guzellikler versin sonuclarimizi mutlu kilsin beklemek zorundayiz suan uzulsekte cirpinsakta beklemek zorundayiz insallh sonuclarimiz haftaya net belli olur dualarim hep sizinle ben ara vercem su sınavlarimi bir atlatayim odaklanayim rabbim bekletiyorsa vardr bir bildigi dahda guzellestiriyrdur 🤲🏻🦋🩵🤗

Canım ben görüyorum çizgiyii 😍
Kaçıncı dakikada çıktı birde markası ne 🤩
Ben yurt dışındayım markası bir garip ilk beş dakikada belirdi durdukça daha görülür hale geldi. Ama benim durum biraz karışık. Enfeksiyonum çok yüksek çıktı doktor ilaç kullanmam gerektiğini kullanırkende korunmam gerektiğini söyledi ben korunuyordum hesaplarıma göre ilaç bittiğinde adet olmam gerekti bende tekrar deneme başlamam gerekiyordu ama adetim gelmedi 2 gün gecikti yani varsada biraz panikledim eğer ilaç kullanırken bişey olur mu sağlıklı olurmu diye tabi bilmiyorum yokta olabilir

Ben golge goruyorum🤩🤩🤩
Evet bende gördüm. Ama benim durum biraz karışık. Enfeksiyonum çok yüksek çıktı doktor ilaç kullanmam gerektiğini kullanırkende korunmam gerektiğini söyledi ben korunuyordum hesaplarıma göre ilaç bittiğinde adet olmam gerekti bende tekrar deneme başlamam gerekiyordu ama adetim gelmedi 2 gün gecikti yani varsada biraz panikledim eğer ilaç kullanırken bişey olur mu sağlıklı olurmu diye tabi bilmiyorum yokta olabilir

İnşallah mucizen seninle olur kuzum🙏🏻
Eğer olmazsada inşallah önümüzdeki ay yumurtlaman sağdan olur, ve yumuşta bebişe dönüşürr♥️🤰🏼

Kuzumm ne olacağı hiç belli olmaz tamamen kapalı değil hem bir tüpü olmayıp hamile kalan bile var inşallah sonuç güzel olacak canımın içi 🙏🏻

Olsun kuzum Allah'tan her ay aynı taraftan yumurtlamiyoruz. Bu konu çok entresan geldi bana. Gebe kalmadan 1 ay önceki çalışmalarım daha verimli olmasına rağmen o ay bende gebe kalamadim ve o kadar eminim ki soldan yumurtladim. Sol yumurtaligimda hayvan kadar kist var. 🥺 Bir sonraki ay sağlıklı olan yumurtaligimdan gelen yumurta ile hamile kaldım. Hiç canını sıkma o yüzden. Bir sonraki aya olur 🙏🙏

Kuzucum hiç bilemezsin tamamen kapalı değil sonuçta umudunu kaybetme her şey çok güzrl olacak bebeğim 😍♥️
Kızlar destekleriniz için teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur 🙏🏻 ovu testi falan yapmayacağım gün verdi zaten doktor. Olursa mucize oldu deriz ☺️

X