💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ayneen kuzum yaa bende ona benzettim aklıma hemen sen geldinn, negatif diye atmıştın sende 🤣🤣
Ama sen canlıda daha net görüyorsun ben o testte hiçbir şey görmedim inan Berna diyene kadar yoksa niye çöpe atayım ahahaha 😅😅😅 bir gün sonra iki damla yaptığım emin olma testi mesela senin dediğin gibiydi ben görüyorum ama fotosunu çekiyorum fotoda yok. İlk cis değildi bir de. Sen yarın sabahtan tekrar güvenilir bir test yap balım. Sabahki cisle inan o kadar farkediyor ki 😍😍

Ama sen canlıda daha net görüyorsun ben o testte hiçbir şey görmedim inan Berna diyene kadar yoksa niye çöpe atayım ahahaha 😅😅😅 bir gün sonra iki damla yaptığım emin olma testi mesela senin dediğin gibiydi ben görüyorum ama fotosunu çekiyorum fotoda yok. İlk cis değildi bir de. Sen yarın sabahtan tekrar güvenilir bir test yap balım. Sabahki cisle inan o kadar farkediyor ki 😍😍
B bernaad @Blue_girll
Bakın sizin için arşivden bir görsel çıkardım yine🤣
Ben bu testle öğrenmiştim hamile olduğumu🤣
Sonrada kaset test yapmıştım onda daha net görmüştüm. O günden sonra erken gebelik testlerine inancım bitti 😂😂😂

Bu arada kuzum ya sabah ki çişim değildi benim biliyor musun? Hatta öğleden sonraki çişle daha net çıkmıştı işte kaset testte🤣

Eklentiler

• 6BF1F949-1846-4E89-8FFF-225059AD6653.jpeg
    6BF1F949-1846-4E89-8FFF-225059AD6653.jpeg
    122,1 KB · Görüntüleme: 65
Kuzumm ne olacağı hiç belli olmaz tamamen kapalı değil hem bir tüpü olmayıp hamile kalan bile var inşallah sonuç güzel olacak canımın içi 🙏🏻
En yakın arkadaşım bana umut oldu tek tüp kapalı ilk seferde hamile kaldı bence Allah nasip etsin olcak olduktan sonra her türlü oluyor 🙏🏻🥰 bir diğer arkadaşımında amh değeri 0.60dı tüp bebek dışında olmaz dediler üç gün önce bebeğini kucağına aldı ❤️❤️ bir diğer arkadaşım erkek faktöründen dolayı dediler 2 yıl uğraştı onunda haberini aldık yani çevremde sorunu olmayan yok diyebilirim inanıyorum bizler de o mutlu haberi alıcaz yeter ki Allah ol desin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kuzum benim bende senii yerimm😍🥰
İnşallah herşeyy gönlünce olsunn🙏🏻
Ama her ne olusada umutsuzluğa kapılmak yok, herşeyin bir vakti zamanı var, rabbim doğru zamanı biliyor hepimiz içinde🙏🏻
İnşallah seninde çabaların boşa çıkmayacak, yakın zamanda bebişin seninle olacak ♥️

Attın mı testini kuzum ya atmadıysa bir daha baksana 🥹

Ya da yarın tekrarlasaan gerçekten çok merak ediyorum, seni umutlandırmak istemiyorum ama ben var gibi hissediyorum🤗
Atmadim aşko bakip bakip gülme krizi geliyor 🤣😅🤣 amin cannnnnn rabbim umutlarimiz hep olsun canim benm zaten reglu olmadan once lekenmem geliyor pazar pazartesi leke gelmezse pazartesi tsh olcumj yapilcak zaten belki oaraya skstirip kan verrim netlesir hic degilse senin hislerinide yerim ne gelirse basim ustune 🤲🏻🥰
Anam kizzzzz benim çöpe attigim teste benziyor B bernaad hele bak bebişim
Habhaha cannn yaaa insallh oledr 😅🩵🤲🏻
Onu bende cok merak ediyorum iste bir cihaz olsa o yumurta nasil ilerliyo o sperm nereleri dolasiyo nerde oyalaniyo agzini aciyo da o yumurtaya ulasmiyo 🤣 tovbe est. Saka bir yana nasip tabiki Rabbim nasip ettiyse birsey engel olamaz etmediysede henuz denemeye devam.
Evet dimi aynn canm rabbim guzellikler nasip etsin 🦋🌺
Kuzumm bunda bende gördüm o yüzden içini açıp çekmesini istedim göremedim o halinde ama inşallah vardırr 😍
Yaaa cannnnn saglik olsun ne yapalim daha onumzde gunler var ben smdi dahda cok hazirim kafam varya bir boş bir boş tin tin geziyorum 🤣😅 ne gelirse kucaklamaya hazirim zirhimi kusandim 😄🥰🐞

Kuzuşumm evet ikinci için uğraşıyorum ben 5 senedir ☺️
Oğlum 6 yaşında canım o doğdu doğalı ben kardeşi olsun diye çabalıyorum, 3 sene boyunca o kadar çok doktora gittim geldim tedavi gördüm sonuç alamadım, son 2 senedir de hiç doktora gitmemiştim belki gitsem bu olayı daha önce öğrenirdim ama kısmet işte ötesi yok 🥰Doğumumu özelde yaptım hatta çok da iyi bir doktor ama demek ki iyi bir doktor da olsa böyle şeyler olabiliyormuş 😑
Amiiinn amin kuzum dediğin gibi sebebini bilmek sebepsiz olmasından daha iyi geldi biliyor musun en azından insanın içinde bir umut yeşeriyor bunu da deneyim belki bu sefee olacak diyorsun ☺️
Sende kendini hiç üzme tamam mıı tek tüpü kapalıyken hamile kalan o kadar çok kişi var kii sende onlardan olacaksın bizi sevinçlere boğacaksın 🙏🏻❤️
Ah kuzummm inşallah Allah büyük 🙏🏻❤️ sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini 🥰

B bernaad @Blue_girll
Bakın sizin için arşivden bir görsel çıkardım yine🤣
Ben bu testle öğrenmiştim hamile olduğumu🤣
Sonrada kaset test yapmıştım onda daha net görmüştüm. O günden sonra erken gebelik testlerine inancım bitti 😂😂😂

Bu arada kuzum ya sabah ki çişim değildi benim biliyor musun? Hatta öğleden sonraki çişle daha net çıkmıştı işte kaset testte🤣
Ben hiç kullanmadım ama kaset testler çok daha iyi bence de S simurgggg freely ninkini kullandi. Ben freely nin kalem testini kullandım taaaa beta 733 de anca doğru düzgün bir çizgi gördüm öncesi hep silikti kuzum 😅😅 sen yarin sabah ilk testi yap beni de etiketle. Ay bende çok merak ettim hemen yarın olsun 😍🙏🙏

Eklentiler

• IMG_20231104_142750.jpg
    IMG_20231104_142750.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaşlar hamilelik belirtileriinde idrar enfeksiyonu gibi yanma olur mu
Sağlık ocağındaki hemşire bana çok benzer belirtiler olduğunu söylemişti. O yüzden ara ara idrar ver bakalım demişti. İlk aylarda ve son aylarda cok dikkat edilmeli de dedi hatta. İlk zamanlar düşüğe son zamanlar erken doğuma sebep oluyormuş. Eğer emin olamiyorsan idrar kültürü verebilirsin için rahat eder hem.

Canim sanki senin testte de var gibi çizgi. Ben biraz oynadım gorseliyle işaretledim bir baksana sende ay hadi İnşallah 😍🙏🙏
Evet evet bende aynen orda gördüm ama uyduruyorum sandım. Ama benim durum biraz karışık. Enfeksiyonum çok yüksek çıktı doktor ilaç kullanmam gerektiğini kullanırkende korunmam gerektiğini söyledi ben korunuyordum hesaplarıma göre ilaç bittiğinde adet olmam gerekti bende tekrar deneme başlamam gerekiyordu ama adetim gelmedi 2 gün gecikti yani varsada biraz panikledim eğer ilaç kullanırken bişey olur mu sağlıklı olurmu diye tabi bilmiyorum yokta olabilir

Evet evet bende aynen orda gördüm ama uyduruyorum sandım. Ama benim durum biraz karışık. Enfeksiyonum çok yüksek çıktı doktor ilaç kullanmam gerektiğini kullanırkende korunmam gerektiğini söyledi ben korunuyordum hesaplarıma göre ilaç bittiğinde adet olmam gerekti bende tekrar deneme başlamam gerekiyordu ama adetim gelmedi 2 gün gecikti yani varsada biraz panikledim eğer ilaç kullanırken bişey olur mu sağlıklı olurmu diye tabi bilmiyorum yokta olabilir
Canım bir acile gidip kan mi versen. Bebek varsa da ilaçlardan zarar gormesin en azından ilacını değiştirirler. Zaten 2 gün gecikmissin çıkar da kanda hemen

Sağlık ocağındaki hemşire bana çok benzer belirtiler olduğunu söylemişti. O yüzden ara ara idrar ver bakalım demişti. İlk aylarda ve son aylarda cok dikkat edilmeli de dedi hatta. İlk zamanlar düşüğe son zamanlar erken doğuma sebep oluyormuş. Eğer emin olamiyorsan idrar kültürü verebilirsin için rahat eder hem.
Bugün adet günüm yanıyorum biraz. Ama gelen giden yok. Göğüs um yumuşak ama balon gibi boş şişlik gibi. Bide gündüz ateşim 36.6. Biraz umut ettim ama.bakalim hayırlısı

X