-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.061
Erken donemde ya hep ya hic mekanizmasi calisir kuzum korkma. Yani varsa bisey ve tutunursa bisey olmamistir benceEvet bende gördüm. Ama benim durum biraz karışık. Enfeksiyonum çok yüksek çıktı doktor ilaç kullanmam gerektiğini kullanırkende korunmam gerektiğini söyledi ben korunuyordum hesaplarıma göre ilaç bittiğinde adet olmam gerekti bende tekrar deneme başlamam gerekiyordu ama adetim gelmedi 2 gün gecikti yani varsada biraz panikledim eğer ilaç kullanırken bişey olur mu sağlıklı olurmu diye tabi bilmiyorum yokta olabilir
Tabii ki dönebilir sakın üzme kendini kırmızlar gelmeden umut hep var
Ayyyy dimi içim rahatladı şimdi olucağını pek sanmıyorum onca taklalar atarken olmadı korunurkenmi olacak ama nasip hayırlısını diliyorum Allahtan. Bu test daha önce kuruma çizgisi bile çikarmadı çok kullandımErken donemde ya hep ya hic mekanizmasi calisir kuzum korkma. Yani varsa bisey ve tutunursa bisey olmamistir bence
Yaşında bir şey yok ben 35 olacağım ocaktaCanim benim normalde dongu hep 28 gundu hic sasmazdi 5 ay once kimyasal gebelik gecirdim ondan beri duzene giremedi bazen 28 bazen 35 gunu buluyor o yuzden bat tam hesaplayamiyorum. 28 gun olursa en erken 6 kasimda bekliyorum adeti. O yuzden test yapmadim. Şayet hamilelik yoksa bile yaş 30 u gecti bu kadar kasik batmasi bicak saplar gibi hayatimda yasamadim. Regl yokken de regl agrisi gibi hic cekmedim.
Tabii ki öyle kuzucumm bir dahaki testinde güzel haber ver bizeeAh kuzum keşke dediğin gibi olsa nasip kısmet adet olana kadar umudumuz hep var dimi
Kuzucum ben göremedim yaTertemiz bir negatif ama sabah ilk idrarla yapmadım olsaydı illa silik çıkardı çatlamanın 12. Günündeyim
Kaçıncı gündesin peki şu an ?Aynı konudan muzdaribim eşli enfeksiyon geçiriyoruz ama ben buna rağmen gebelik belirtileri yaşıyorum
KOrunman gerektiğini söylediyse önemli demek ki korunuyor olman kuzum ama korunduysan hamilelik yoktur belki test hatalıdır en iyisi kan tahliliyle kesinleştirmek canımBen yurt dışındayım markası bir garip ilk beş dakikada belirdi durdukça daha görülür hale geldi. Ama benim durum biraz karışık. Enfeksiyonum çok yüksek çıktı doktor ilaç kullanmam gerektiğini kullanırkende korunmam gerektiğini söyledi ben korunuyordum hesaplarıma göre ilaç bittiğinde adet olmam gerekti bende tekrar deneme başlamam gerekiyordu ama adetim gelmedi 2 gün gecikti yani varsada biraz panikledim eğer ilaç kullanırken bişey olur mu sağlıklı olurmu diye tabi bilmiyorum yokta olabilir
Kasım ayı mucize ayı olacak inşallah hiç şüphem yokKızlar destekleriniz için teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olurovu testi falan yapmayacağım gün verdi zaten doktor. Olursa mucize oldu deriz
İnşallah mervisim bak 9. Günde 15-16 mm olmuş benim yumurta senin 11. Gün çok daha iyi olacak eminimKasım ayı mucize ayı olacak inşallah hiç şüphem yoksenin de olmasın kuzucum kasım hepimize gülecek inşallah
Bende yoktur diye düşünüyorum onca taklalar attım olmadı korunurkenmi olacaktı diyorum kendime sabah bir test daha yaparım ondada çıkarsa kan veririm artık ama bu testi daha önce çok kullandım hiç kuruma çizgisi bile çıkarmadıKOrunman gerektiğini söylediyse önemli demek ki korunuyor olman kuzum ama korunduysan hamilelik yoktur belki test hatalıdır en iyisi kan tahliliyle kesinleştirmek canım
Mucizene kavuşacaksın inşallah canımın içiiKızlar destekleriniz için teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olurovu testi falan yapmayacağım gün verdi zaten doktor. Olursa mucize oldu deriz
Maaşallah 9 a göre çok yi değil miiİnşallah mervisim bak 9. Günde 15-16 mm olmuş benim yumurta senin 11. Gün çok daha iyi olacak eminim
İnşallah hepimiz için mucize olsun bu ayMucizene kavuşacaksın inşallah canımın içii
Evet ya çok iyi bencede keşke sağdan olsaydıMaaşallah 9 a göre çok yi değil miibakalım benim ne olacak kuzucum 2 gün geriden takip ediyorum seni
Adet günüm bu gün sabah azcik ağrım oldu bitti gelen giden yok. Göğüs Ler balon gibi şiş ama sert değil. Baş ağrısı var bide ateşim gün içinde hep 36.6 benim 36 yi zor bulur.Kaçıncı gündesin peki şu an ?
Doğru diyorsun kuzucum bizde ev aldık bir ton işi var belki o evde oturunca bize uğurlu gelecek Allahın vardır bir bildiği diyorum inşallah hepimizin dualarını kabul etsinIlk basta düser bir iki saate toplanicaksin ben inaniyorum 1 2 saat snra dalgayada vurmaya baslarsin benm gibi gidip gelip teste bakarsin gülme krizin gelir ama vallahi bak beynin bosalcak rahatlama gelecek ben ole oldum beynim cok bosama unutmayalim evet regli gelene kdr umutumuz var rabbim guzellikler versin sonuclarimizi mutlu kilsin beklemek zorundayiz suan uzulsekte cirpinsakta beklemek zorundayiz insallh sonuclarimiz haftaya net belli olur dualarim hep sizinle ben ara vercem su sınavlarimi bir atlatayim odaklanayim rabbim bekletiyorsa vardr bir bildigi dahda guzellestiriyrdur
İnşallah kuzumTabii ki dönebilir sakın üzme kendini kırmızlar gelmeden umut hep var
Öyle bir şey olduğunda ilk zaten buraya atıcam kuzumTabii ki öyle kuzucumm bir dahaki testinde güzel haber ver bizee
Ben de göremedim kuzum Allah büyük elbet hepimiz o çift çizgileri görücezKuzucum ben göremedim ya
Allah saglikli sihhetli oturmayi nasip etsin ne guzel rabbim olmayanlarada versin aynenDoğru diyorsun kuzucum bizde ev aldık bir ton işi var belki o evde oturunca bize uğurlu gelecek Allahın vardır bir bildiği diyorum inşallah hepimizin dualarını kabul etsinsana da sınavlarında başarılar