💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Erken donemde ya hep ya hic mekanizmasi calisir kuzum korkma. Yani varsa bisey ve tutunursa bisey olmamistir bence

Erken donemde ya hep ya hic mekanizmasi calisir kuzum korkma. Yani varsa bisey ve tutunursa bisey olmamistir bence
Ayyyy dimi içim rahatladı şimdi olucağını pek sanmıyorum onca taklalar atarken olmadı korunurkenmi olacak ama nasip hayırlısını diliyorum Allahtan. Bu test daha önce kuruma çizgisi bile çikarmadı çok kullandım

Yaşında bir şey yok ben 35 olacağım ocakta ovulasyonu takip ettiysen aslında biraz daha net oluyor çatlama sonrası. İnşallah poztifi görürsün valla canım.6 sini referans alırsak sabahtan bir test yap olmadı

KOrunman gerektiğini söylediyse önemli demek ki korunuyor olman kuzum ama korunduysan hamilelik yoktur belki test hatalıdır en iyisi kan tahliliyle kesinleştirmek canım

Kızlar destekleriniz için teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur ovu testi falan yapmayacağım gün verdi zaten doktor. Olursa mucize oldu deriz
Kasım ayı mucize ayı olacak inşallah hiç şüphem yok senin de olmasın kuzucum kasım hepimize gülecek inşallah

KOrunman gerektiğini söylediyse önemli demek ki korunuyor olman kuzum ama korunduysan hamilelik yoktur belki test hatalıdır en iyisi kan tahliliyle kesinleştirmek canım
Bende yoktur diye düşünüyorum onca taklalar attım olmadı korunurkenmi olacaktı diyorum kendime sabah bir test daha yaparım ondada çıkarsa kan veririm artık ama bu testi daha önce çok kullandım hiç kuruma çizgisi bile çıkarmadı

İnşallah mervisim bak 9. Günde 15-16 mm olmuş benim yumurta senin 11. Gün çok daha iyi olacak eminim
Maaşallah 9 a göre çok yi değil mii bakalım benim ne olacak kuzucum 2 gün geriden takip ediyorum seni

Doğru diyorsun kuzucum bizde ev aldık bir ton işi var belki o evde oturunca bize uğurlu gelecek Allahın vardır bir bildiği diyorum inşallah hepimizin dualarını kabul etsin sana da sınavlarında başarılar

Doğru diyorsun kuzucum bizde ev aldık bir ton işi var belki o evde oturunca bize uğurlu gelecek Allahın vardır bir bildiği diyorum inşallah hepimizin dualarını kabul etsin sana da sınavlarında başarılar
Allah saglikli sihhetli oturmayi nasip etsin ne guzel rabbim olmayanlarada versin aynen beklettikce guzellestircek rabbim mucizelerimize kavuscaz aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…