💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum işte bizim dez avantajımız sol tüpümüzün kapalı olması ama olsun belli olmaz Allah büyük bir bakarsın sol yumurtamızı sağ tüp yakalar nasip kısmet inşallah en kısa zamanda mutlu haber al

Canımm, ihtimal az ama imkansız değil, değil mi ?
Geçiş çok azda olsa bir umut var sonuçta
Umarım o umut gerçek olur, ve mucizen seninle olur

benaroz Test yaptın mı kuzum tekrar ? Ben çatlamışım şükür
Tam bende sana yazacaktım kuzucum
Oh çok şükür artık gün saymaya başlayabilirsin
Ben de en alttaki testi bugün yaptım kuzum, sanırım akşama çatlar diye düşünüyorum

Eklentiler

• 97DD8F6A-4B9A-40C9-9DAA-67B5BD20AF12.jpeg
    163,9 KB · Görüntüleme: 68
Tam bende sana yazacaktım kuzucum
Oh çok şükür artık gün saymaya başlayabilirsin
Ben de en alttaki testi bugün yaptım kuzum, sanırım akşama çatlar diye düşünüyorum
Silinmeye baslamis kuzucum. Sen de yavastan bekleme moduna gececeksin son degerlendirmelerini yap hemencecik gecsin bu 10 gun sonra da gorelim poztifi

hayal kırıklığına ugradim yalan yok çok umutluydum. Çok düşük bir ihtimal ama Allah büyük ne diyelim inşallah
Canımm, ihtimal az ama imkansız değil, değil mi ?
Geçiş çok azda olsa bir umut var sonuçta
Umarım o umut gerçek olur, ve mucizen seninle olur
İmkansız değil evet ama düşük ihtimal o yüzden tadım kaçtı. Önümüzdeki ay sağdan olacağı da meçhul. İnşallah mucize olur

İ
Silinmeye baslamis kuzucum. Sen de yavastan bekleme moduna gececeksin son degerlendirmelerini yap hemencecik gecsin bu 10 gun sonra da gorelim poztifi
İnşallah kuzumm Dua et bizlere
Uzun aylardan sonra ilk defa bu kadar geç yumurtladım, bir yandan seviniyorum bu duruma
Çünkü son zamanlarda döngüm gitgide kısalmaya başlamıştı, üzülüyordum bu duruma nette döngü kısalması menapoz belirtisi gibi şeyler yazıyordu çünkü
Bugün son değerlendirmeyide yapıcaz

hahhaha tatlim buara encok olmuşum leyla adli sarkiyi dinliyrum yok yavrum estagfurrullah bence endisenlendin ya ondan yanlis yapiyruz iste calismak evet yoruyr ama bos kaldikca kafa daha cok dolu oluyor enerji kaynaklarim sizsiniz uzuldum tabi ama 1 2 saat snra toparlandim smdi daha cok odakliyim kafan net evef asko regli olunca gideyim baktirayim neydi o sancilar neydi onlar inan merk ediyrum zaten benm reglim 2 gun kala lekelenme seklinde geliyor sali gunu olmazsam doktora gitcem sagol cannnnnn allah razi olsun dikkt et kendine
Hhahahah aynen vallahi kafam suan bomboş amin canim benim rabbim ne eylerse guzel eyler nasibimizi bekliyruz vardr rabbimin guzellestrdihi birsey
Vallahi canim icerde ne olabilxegini gostetecek bir cihazda icat olsaydida yada okdar ovu testi icat oldu misal dollendimi dollnmedimi diyede bir cihat olsa harika olurdu hayrlisi rabbimden canim benm umutlarimiz hep var olsun
Yaaaa seni yirimmmmm cann yaaa bembeyaz asko testim annisimin carsaflari gibi bemmmbeyaz pür pak hahahhaha
@Blue_girll
Kuzum efect yaptım böyle ben görebiliyorum ama umarım doğrudur
B bernaad sacibelinde
Yaaaaa bak efect yapmis tatlim benm yuregini severim senin sali günü hersey belli olur cannnn insallh hayrli haberlerimiz olsun

HEPINİZİ SEVIYORUM BENIM BACILARIM ALLAH RAZI OLSUN DILERIM RABBIM MUCIZELER ILE DONATSIN BIZLERI SAGLIGIMIZ HER DAIM IYI OLSUN SEVDIKLERIMIZ YANIMZDA OLSUN ..

İnşallah mucizen seninle olur kuzum
Eğer olmazsada inşallah önümüzdeki ay yumurtlaman sağdan olur, ve yumuşta bebişe dönüşürr

hahhaha tatlim buara encok olmuşum leyla adli sarkiyi dinliyrum yok yavrum estagfurrullah bence endisenlendin ya ondan yanlis yapiyruz iste calismak evet yoruyr ama bos kaldikca kafa daha cok dolu oluyor enerji kaynaklarim sizsiniz uzuldum tabi ama 1 2 saat snra toparlandim smdi daha cok odakliyim kafan net evef asko regli olunca gideyim baktirayim neydi o sancilar neydi onlar inan merk ediyrum zaten benm reglim 2 gun kala lekelenme seklinde geliyor sali gunu olmazsam doktora gitcem sagol cannnnnn allah razi olsun dikkt et kendine
Hhahahah aynen vallahi kafam suan bomboş amin canim benim rabbim ne eylerse guzel eyler nasibimizi bekliyruz vardr rabbimin guzellestrdihi birsey
Vallahi canim icerde ne olabilxegini gostetecek bir cihazda icat olsaydida yada okdar ovu testi icat oldu misal dollendimi dollnmedimi diyede bir cihat olsa harika olurdu hayrlisi rabbimden canim benm umutlarimiz hep var olsun
Yaaaa seni yirimmmmm cann yaaa bembeyaz asko testim annisimin carsaflari gibi bemmmbeyaz pür pak hahahhaha
@Blue_girll
Kuzum efect yaptım böyle ben görebiliyorum ama umarım doğrudur
B bernaad sacibelinde
Yaaaaa bak efect yapmis tatlim benm yuregini severim senin sali günü hersey belli olur cannnn insallh hayrli haberlerimiz olsun

HEPINİZİ SEVIYORUM BENIM BACILARIM ALLAH RAZI OLSUN DILERIM RABBIM MUCIZELER ILE DONATSIN BIZLERI SAGLIGIMIZ HER DAIM IYI OLSUN SEVDIKLERIMIZ YANIMZDA OLSUN ..

Kuzum benim bende senii yerimm
İnşallah herşeyy gönlünce olsunn
Ama her ne olusada umutsuzluğa kapılmak yok, herşeyin bir vakti zamanı var, rabbim doğru zamanı biliyor hepimiz içinde
İnşallah seninde çabaların boşa çıkmayacak, yakın zamanda bebişin seninle olacak

Attın mı testini kuzum ya atmadıysa bir daha baksana

Ya da yarın tekrarlasaan gerçekten çok merak ediyorum, seni umutlandırmak istemiyorum ama ben var gibi hissediyorum

Onu bende cok merak ediyorum iste bir cihaz olsa o yumurta nasil ilerliyo o sperm nereleri dolasiyo nerde oyalaniyo agzini aciyo da o yumurtaya ulasmiyo tovbe est. Saka bir yana nasip tabiki Rabbim nasip ettiyse birsey engel olamaz etmediysede henuz denemeye devam.

Kuzumm ne olacağı hiç belli olmaz tamamen kapalı değil hem bir tüpü olmayıp hamile kalan bile var inşallah sonuç güzel olacak canımın içi

Olsun kuzum Allah'tan her ay aynı taraftan yumurtlamiyoruz. Bu konu çok entresan geldi bana. Gebe kalmadan 1 ay önceki çalışmalarım daha verimli olmasına rağmen o ay bende gebe kalamadim ve o kadar eminim ki soldan yumurtladim. Sol yumurtaligimda hayvan kadar kist var. Bir sonraki ay sağlıklı olan yumurtaligimdan gelen yumurta ile hamile kaldım. Hiç canını sıkma o yüzden. Bir sonraki aya olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…