-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.001
BEbeğim bunda gördüm bende o yüzden içini açıp at dedim ama diğerlerinde göremedim inşallah vardır umutluyum ben
Çok silik olan test fotoda değişik çıkıyor. Bknz benim freely testlerim. Çizgiyi ben gördüm size çekemedim bir türluKuzumm bunda bende gördüm o yüzden içini açıp çekmesini istedim göremedim o halinde ama inşallah vardırr
Ay evet kuzumm ikimizde saymaya başlıyoruz hadi hayırlısııTam bende sana yazacaktım kuzucum
Oh çok şükür artık gün saymaya başlayabilirsin
Ben de en alttaki testi bugün yaptım kuzum, sanırım akşama çatlar diye düşünüyorum
Ama sen canlıda daha net görüyorsun ben o testte hiçbir şey görmedim inan Berna diyene kadar yoksa niye çöpe atayım ahahahaAyneen kuzum yaa bende ona benzettim aklıma hemen sen geldinn, negatif diye atmıştın sende
B bernaad @Blue_girllAma sen canlıda daha net görüyorsun ben o testte hiçbir şey görmedim inan Berna diyene kadar yoksa niye çöpe atayım ahahahabir gün sonra iki damla yaptığım emin olma testi mesela senin dediğin gibiydi ben görüyorum ama fotosunu çekiyorum fotoda yok. İlk cis değildi bir de. Sen yarın sabahtan tekrar güvenilir bir test yap balım. Sabahki cisle inan o kadar farkediyor ki
Bu ay çok güzel başladı inşallah bu şekilde de devam edecekBebişim bende bu ay ilk defa çok net gördüm bizimki test şanssızlığıydı sanırım önceki denemelerimizde
Bu sefer çok güzel olacak her şey
En yakın arkadaşım bana umut oldu tek tüp kapalı ilk seferde hamile kaldı bence Allah nasip etsin olcak olduktan sonra her türlü oluyorKuzumm ne olacağı hiç belli olmaz tamamen kapalı değil hem bir tüpü olmayıp hamile kalan bile var inşallah sonuç güzel olacak canımın içi
Kuzucum hiç bilemezsin tamamen kapalı değil sonuçta umudunu kaybetme her şey çok güzrl olacak bebeğimKızlar selam doktordan geldim yumurtalar 9. Güne göre çok güzel büyümüş ama maalesef soldansol tüpüm kapalı sayılır geçiş çok az o yüzden çatlatma iğnesi bu ay vermedi. Tutma ihtimali az bu ay anlayacağınız B bernaad benaroz sacibelinde S simurgggg Merveeee57 tatluboncuk ve etiketleyemedigim diğer kızlar
O kadar merak ediyorum ki anlatamam sanaMervis o catlatma ignesini vur bak pik nasil oluyormus goreceksin
Atmadim aşko bakip bakip gülme krizi geliyorKuzum benim bende senii yerimm
İnşallah herşeyy gönlünce olsunn
Ama her ne olusada umutsuzluğa kapılmak yok, herşeyin bir vakti zamanı var, rabbim doğru zamanı biliyor hepimiz içinde
İnşallah seninde çabaların boşa çıkmayacak, yakın zamanda bebişin seninle olacak
Attın mı testini kuzum ya atmadıysa bir daha baksana
Ya da yarın tekrarlasaan gerçekten çok merak ediyorum, seni umutlandırmak istemiyorum ama ben var gibi hissediyorum
Habhaha cannn yaaa insallh oledr
Evet dimi aynn canm rabbim guzellikler nasip etsinOnu bende cok merak ediyorum iste bir cihaz olsa o yumurta nasil ilerliyo o sperm nereleri dolasiyo nerde oyalaniyo agzini aciyo da o yumurtaya ulasmiyotovbe est. Saka bir yana nasip tabiki Rabbim nasip ettiyse birsey engel olamaz etmediysede henuz denemeye devam.
Yaaa cannnnn saglik olsun ne yapalim daha onumzde gunler var ben smdi dahda cok hazirim kafam varya bir boş bir boş tin tin geziyorumKuzumm bunda bende gördüm o yüzden içini açıp çekmesini istedim göremedim o halinde ama inşallah vardırr
Ah kuzummm inşallah Allah büyükKuzuşumm evet ikinci için uğraşıyorum ben 5 senedir
Oğlum 6 yaşında canım o doğdu doğalı ben kardeşi olsun diye çabalıyorum, 3 sene boyunca o kadar çok doktora gittim geldim tedavi gördüm sonuç alamadım, son 2 senedir de hiç doktora gitmemiştim belki gitsem bu olayı daha önce öğrenirdim ama kısmet işte ötesi yokDoğumumu özelde yaptım hatta çok da iyi bir doktor ama demek ki iyi bir doktor da olsa böyle şeyler olabiliyormuş
Amiiinn amin kuzum dediğin gibi sebebini bilmek sebepsiz olmasından daha iyi geldi biliyor musun en azından insanın içinde bir umut yeşeriyor bunu da deneyim belki bu sefee olacak diyorsun
Sende kendini hiç üzme tamam mıı tek tüpü kapalıyken hamile kalan o kadar çok kişi var kii sende onlardan olacaksın bizi sevinçlere boğacaksın
Ben hiç kullanmadım ama kaset testler çok daha iyi bence de S simurgggg freely ninkini kullandi. Ben freely nin kalem testini kullandım taaaa beta 733 de anca doğru düzgün bir çizgi gördüm öncesi hep silikti kuzumB bernaad @Blue_girll
Bakın sizin için arşivden bir görsel çıkardım yine
Ben bu testle öğrenmiştim hamile olduğumu
Sonrada kaset test yapmıştım onda daha net görmüştüm. O günden sonra erken gebelik testlerine inancım bitti
Bu arada kuzum ya sabah ki çişim değildi benim biliyor musun? Hatta öğleden sonraki çişle daha net çıkmıştı işte kaset testte
Canim sanki senin testte de var gibi çizgi. Ben biraz oynadım gorseliyle işaretledim bir baksana sende ay hadi İnşallahTest prosu canlar testimi yorumlarmısınız ben artık bakmaktan şaşı oldum bile
B bernaad S simurggggMerveeee57 bliiss Zumruduanka96 benaroz umha sacibelinde Eki Görüntüle 3329534
Arkadaşlar hamilelik belirtileriinde idrar enfeksiyonu gibi yanma olur muCanim sanki senin testte de var gibi çizgi. Ben biraz oynadım gorseliyle işaretledim bir baksana sende ay hadi İnşallah
Sağlık ocağındaki hemşire bana çok benzer belirtiler olduğunu söylemişti. O yüzden ara ara idrar ver bakalım demişti. İlk aylarda ve son aylarda cok dikkat edilmeli de dedi hatta. İlk zamanlar düşüğe son zamanlar erken doğuma sebep oluyormuş. Eğer emin olamiyorsan idrar kültürü verebilirsin için rahat eder hem.Arkadaşlar hamilelik belirtileriinde idrar enfeksiyonu gibi yanma olur mu
Evet evet bende aynen orda gördüm ama uyduruyorum sandım. Ama benim durum biraz karışık. Enfeksiyonum çok yüksek çıktı doktor ilaç kullanmam gerektiğini kullanırkende korunmam gerektiğini söyledi ben korunuyordum hesaplarıma göre ilaç bittiğinde adet olmam gerekti bende tekrar deneme başlamam gerekiyordu ama adetim gelmedi 2 gün gecikti yani varsada biraz panikledim eğer ilaç kullanırken bişey olur mu sağlıklı olurmu diye tabi bilmiyorum yokta olabilirCanim sanki senin testte de var gibi çizgi. Ben biraz oynadım gorseliyle işaretledim bir baksana sende ay hadi İnşallah
Canım bir acile gidip kan mi versen. Bebek varsa da ilaçlardan zarar gormesin en azından ilacını değiştirirler. Zaten 2 gün gecikmissin çıkar da kanda hemenEvet evet bende aynen orda gördüm ama uyduruyorum sandım. Ama benim durum biraz karışık. Enfeksiyonum çok yüksek çıktı doktor ilaç kullanmam gerektiğini kullanırkende korunmam gerektiğini söyledi ben korunuyordum hesaplarıma göre ilaç bittiğinde adet olmam gerekti bende tekrar deneme başlamam gerekiyordu ama adetim gelmedi 2 gün gecikti yani varsada biraz panikledim eğer ilaç kullanırken bişey olur mu sağlıklı olurmu diye tabi bilmiyorum yokta olabilir
Bugün adet günüm yanıyorum biraz. Ama gelen giden yok. Göğüs um yumuşak ama balon gibi boş şişlik gibi. Bide gündüz ateşim 36.6. Biraz umut ettim ama.bakalim hayırlısıSağlık ocağındaki hemşire bana çok benzer belirtiler olduğunu söylemişti. O yüzden ara ara idrar ver bakalım demişti. İlk aylarda ve son aylarda cok dikkat edilmeli de dedi hatta. İlk zamanlar düşüğe son zamanlar erken doğuma sebep oluyormuş. Eğer emin olamiyorsan idrar kültürü verebilirsin için rahat eder hem.
Senin durumlar nasıl canımBugün adet günüm yanıyorum biraz. Ama gelen giden yok. Göğüs um yumuşak ama balon gibi boş şişlik gibi. Bide gündüz ateşim 36.6. Biraz umut ettim ama.bakalim hayırlısı