💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bebeğim sezeryandan kaynaklı dikiş yerinde çukur oluşmuş o çukura birikiyormuş adet kanı o yüzden leke leke uzun sürüyormuş spermlerde orda birikerek yumurtaya ulaşamayabilir dedi
Kuzum internetten baktım ne olduğunu yani şaşırdım doktorlar bunu nasıl fark etmez ki rahim filmi de çektirmişsin inşallah yanlış görmüştür bence başka doktora da git istersen kuzum
Aynen öyle kuzum bende o şekilde şok oldum ama bu sonradan da oluşabiliyormuş sanırım nette öyle yazıyor doktıra soramadım ben hiç birşey
Gidicem kuzumm hatta şehir hastanesine gitcem bu sefer bu sıkıntıdan hiç bahsetmeden şikayetlerimi söylicem bakalım aynı tanıyı koyacak mı

Çok sevindim cnm sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kese kaç cm dedi birde kaç haftalık gözüküyorsun

Yaaaa ne guzeeeel nasil da minik tatli bir kese saglikla buyudugunu de gorelim insallah kuzum

Ohh çok şükür kuzuummm ya çok sevindim inşallah pıtı pıtı kalp atışını da duycaz

Oyyyyy maşallah kuzummmm bugün kaçıncı hafta. Ben 6+5 de duydum kuzum kalp atışını

Cannn cok sevindim masallh minnaga simdi sira kalp atisinda cok guzel bir ses mutlaka kayit et hayatimzdaki duydugumuz en guzel melodi o olmali sanirim ben bazen youtubada denk geliyrdum cok duygulaniyr insan rabbim bizede yasatsin mucizelerini

Kuzum benim valla inan bana doktor şu sorunun var al şu ilacı iç dese öyle rahatlarım ki anlatamam ki sana, kendi kendime çırpındığımı hissediyorum bazen çok yoruluyorum ama yılmicam bebeğime kavuşana kadar elimden gelenin fazlasını yapıcam inşallah

Sen bence de başka doktorlara görün, ırtak fikir buysa bence de ameliyat ol kuşum sonra Allah ın izniyle kavuşacaksın yavruna

Kuzucum estağfirullah çok görmek ne demek istersen 25 kere sor cevaplarım ben ben de çok unutkanımdır çok iyi anlıyorum seni

Gözünaydınn kuzumm hayırlısıyla inşallah kalp atışınıda duyacaksın Sağlıkla büyüsün mercimeekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…