💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzumm çok çok geçmiş olsun ama hemen kötü düşünüp kendini de harap etme, bence şöyle düşünmelisin yıllardır bebiş olmuyor ve sebebini anlamıyodun ama şimdi en azından sebebini biliyosun ve Allah a şükür çözümsüz değil inşallah basit bir operasyonla çözülecek ben de mesela kendimdeki sorunu kendimce keşfederek çözümünü bulmaya çalışıyorum inan bana sebepsiz olması sebepli olmasından çok daha kötü sıkma canını

Yaaa canım benim çok üzüldüm nasıl şimdiye kadar görmediler ki o kadar gidip kontrol ettirmene rağmen anlamıyorum neden doktorlar bazen böyle üstün körü bakıyorlar ya. Ama bence kuzum sen başka bir doktora yine git ondan önce direk ameliyata karar verme derim. Bi yerde daha kesinleşsin inşallah yoktur da yani kesinleşsin ona göre işlem yaptır bence sonra yanlış teşhis olmuş olmasın kuzum.
Sen üzme kendini her şeyin bi çözümü illaki olur çiçeğim Moralini iyi tut kuzum hepsinin üstesinden gelirsin sen

Bu arada benimde sonuçlarım çıktı ben ölmüşüm bitmişim de selamı veren yok kızlar valla bende çok üzüldüm canım çok sıkıldı doktorda erken çıkmış doktorla konuşamadım pazartesi konuşcam ama tahlil sonuçlarım kötü gözüküyor. Prolaktin önce 36 çıkmıştı bugün ki tahlilde 39 olmuş. Ve en kötüsü glukoz çok yüksek çıkmış şekerim çıktı yani 146 açlık şekeri Ne yapcam bilmiyorum

Kuzucum o nedir nerdeymiş ameliyat mecburi miymiş ? Yani yumurtaların için bi şey demedi mi ki doktor ?
Kuzucum sezeryan kesisiyle alakalı bir hataymış orda çukur oluşmuş adet kanı oraya doluyor o yüzden leke leke uzun süre gelmeye devam ediyor dedi gebelik açısından da spermler bu çukurda birikip yumurtaya ulaşamıyor olabilir, infertilite sebebi olabiliyor dedi
Kuzumm yok yok iyiyim şükür dediğin gibi en azından sorun bulundu diye düşünüyorum sebepsiz dediklerinde daha çok üzülüyordum şimdi umudum arttı
Zaten birkaç doktorla görüşüp hepsi aynı fikirde olursa ameliyat olurum
Sen bu ay hamiş olacaksın daha fazla üzülmeyeceksin inanıyorum canımın içii

Yaaa kuzum benim neyse olsun Salı günü güzel haberleer bekliyoruz senden, bak çok iyi dinle bu sefer doktoru

Ayyy maaşallah maaşallah ne güzel bi ovü testi buuu bebişlerle dönsün bu testler inşallah ben de yetişicem sizeee ve bim de ağrım var bugün ciddi anlamda hem de
İnşallaah kuzumm, seninde bu ay erken olacak heralde yumurtlaman, az kaldı kavuşcaz bebişlere

Oyy
Çok geçmiş olsun canım ama ilaçla hemen hallolabilecek şeyler için üzme kendini

Öyle yapcam kuzum özellere pek güvenim yok işin içine para girdiği için acaba mı oluyor insan bi o yüzden birde devlete gidiyim hiç bu olaydan bahsetmeden şikayetlerimi dile getiriyim bakalım ne diyecek diyorum o da aynı şeyi söylerse ameliyata evet derim ☺
Teşekkür ederim kuzucumm

Yaa düzenli tahlil yaptırmıyor muydun kuzum daha önce nasıldı şekerin birden mi çıktı bu ortaya
Prolaktin çabuk düşüyormuş zaten ona takılmadım ama doktor ne dedi şeker için bebeğim?
Benim için hemen yukarda yazdığın cümleleri kendine de hatırlat ve moralini yüksek tut üstesinden geleceksin

Bebeğim bunu 5. Soruşun falan b12 ne durumda senin ? salı kuzum kontrol inşallah
Yaaa cidden mi? Valla kuzum beni gundelik hayatta gorsen 15.sorusum olmayisina hayret ederdin. O kadaaar unutkanim ki. Sarj aletimi unutmamak icin cabalar telefonumu unuturum
Arabanin anahtarini unutur sık sık eve cikmak zorunda kalirm. Evin anahtarini unutur oldukca fazla kapida kalirim cocugumu okuldan almayi unutmuslugum var yani o derece düşün yani cok gorme bana 3 5 soruyu lütfen b12 700lerde ama unutkanligima care bulamadim simdiye kadar

Seviyorum da yapmayı Ben video açıp yapıyodum sonra zaten alışıyorsun gerçi hala video bakıyorum ölçüler için falan ama solaksan biraz zor gibi evet
Aynen kuşum olmuyo solak olunca ne yazıkki bu da benim fix model işte

Eklentiler

• image.jpg
    160,4 KB · Görüntüleme: 42
Aynen canım bu tür sorunlarda bende özele çok güvenemiyorum daha önce mesela eşim için sperm testi vermiştik bi tane özelde laboratuvar sonuçları hem anlaşılır değildi üstüne bide işte ameliyat gerekiyor gibi saçma sapan şeyler söyledi çok üzüldük o dönem. Sonra iki farklı yerde daha sperm testi verdik onlarda hiç bir sorun çıkmadı sadece kalitesi artsın diye bi takviye verdiler onu kullandı hatta hala düzenli alıyoruz kullanıyor. O yüzden farklı yerlerde baktırıp ondan sonra karar vermek lazım belki de o ilk hastanede biz doktora güvenip ameliyat olsaydı çok daha kötü şeyler olacaktı kim bilir. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım bu süreçler hepimizi baya bi yıpratıyor.

Sağol kuzum valla daha önceki gittiklerimde böyle bişey bende fark etmedim doktorda söylemedi anlamadım yani . Bu yıl 4 defa tahlil vermişim onların da çıktısını alıp bugünküyle bi karşılaştırdım önceden de aslında varmış ama yüksek değilmiş bu kadar belki o yüzden bişey demediler. Zaten benim anne tarafımda hep şeker var annem de dahil şeker hastası ırsi bi sorun. Artık daha dikkatli olcam şeker içeren şeylerden daha çok uzaklaşıcam inşallah. Ki yani öyle pirinç patates falan tüketen biri değilim anca misafir gelecek olursa öyle yaparım pirinç pilavını ya da mesela çay kahve hep şekersiz içerim uzun yıllardır. Sadece bi tatlı sevdam vardır sütlü tatlılara bayılırım ama onu da zaten ayda yılda bi yerim yani hiç beklemiyordum böyle bi sonuç çıkacağını . Bakalım bir tık daha zorlu süreç bizi bekliyor Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Çok gecmis olsun canim benm kim bilir sen kacinci o doktoru ne diyim ya yazik birde sole dusun sen suan sanslisinki bu durumu biliyrsun onunde. Bir kapi acildi insallh mucizeninde haberlerini almak nasip olur dualarimdasin

Kuzum gecen scar gebeliği diye bir şey görmüştüm. Sezeryan yerine bebeğin yerlesmesi ile alakaliymis o da. Belki bunda da vardır kuzum bir hayır. Ameliyat olunca çok daha sağlıklı olacak gebeliğin. Ama bunca zaman farketmemelerine bende kızdım. Yok daha önce gebeliğin var, sezeyan olmussun. Bunları sorup ihtimalleri değerlendirebilirdi. Her doktora gittiğimde ozellikle ilk gebeliğim diyorum bende mesela atladıklari bir şey olmasın diye

Sağol canım darısı başına olsun insallahbende nerdeyse belirti yoktu canım, sismis göğüs ve kasikta doluluk hissi dışında

Amiinnn canım ya öyle gerçekten tek bir doktora bağlı kalmamak gerrkiyor
Kuzucum bir tık daha beslenmene özen gösterip 1 ay sonra tekrarlarsın inşallah düşmüş olur da içimiz rahatlar kuzum, Rabbim beterinden korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…