-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.861
CansinKuzucum estağfirullah çok görmek ne demek istersen 25 kere sor cevaplarım benben de çok unutkanımdır çok iyi anlıyorum seni
10 gün sonra direkt kalp atışı için gelebilirsin şimdilik gayet iyi gidiyor her şey dedi.Insallah kuzum.Sonraki kontrol icin ne dedi?
Gözün aydın bebeğimmm çok sevindim keseyi görmeneeS simurggggMerveeee57 B bernaad tweeetyyy Zumruduanka96 benaroz @Snnn0 ve etiketleyemedigim kızlar doktor kese ölcumu yapmak için çağırmıştı bu gece. Kese gayet sağlıklı çok şükür. Bekledigi kadar büyümüş. Dış gebelik vs olmadığından %100 emin oldu bugün. Önümüzdeki 10 günü evde geçireceğim bir sorun yok 10 gün sonra kalbini dinleriz dedi. Hayırlısı ile kalbini de.duysaysim
Sağol kuzucum benimGözünaydınn kuzummhayırlısıyla inşallah kalp atışınıda duyacaksın Sağlıkla büyüsün mercimeekk
13unde benim de randevum10 gün sonra direkt kalp atışı için gelebilirsin şimdilik gayet iyi gidiyor her şey dedi.kuzum bu kendi doktorum değil acilde seni gelen kadın doğum doktoru yine bu hastaneye gideceğim ama takibi başka doktor ile yapacağım. Sağolsun bu doktor o gün nöbetçi olmasına rağmen kendi hastası gibi ilgilendi notlarını aldı falan
Darısı sana olsun dualarimdasin kuzum burda adını gördüğüm tüm kadınlar da öyleGözün aydın bebeğimmm çok sevindim keseyi görmeneedarısı önce kalp atışını duymak sonra da cinsiyetini görmeye ne güzel heyecanlar yaaa
Evet bebişim ya13unde benim de randevumayni gun gidecegiz o zaman
Amin kuzum aminBenimki daha küçük teyzesi bugün tam 5+0. Maşallah sen duymussun ne güzelSağlıcakla al inşallah kucağına da minnosu.
Anneler grubuna bi turlu gidemiyoruz ama farkinda misinEvet bebişim yaheyecanlıyız valla.
4+5teyim bugun canim. 13 eylule aldim ilk randevuyu. 6+1 oluyorum o zaman. O vakte kadar 4 gune bir beta baktrmayi düşünüyorum
Canım benimSağol kuzucum benimAy bir görüp duysam iyice rahatlayacagim da. En azından %100 dış gebelik değil onu öğrendim ve kesenin de sağlıklı olduğunu öğrendim o biraz rahatlattı beni kuzum. Daha kalbine var çünkü catlardim meraktan. O gün sancilandim diye çok ağladım ama varmış bunda da bir hayır
Başka grup açacağız ya kızlar da gelecek oraya.Anneler grubuna bi turlu gidemiyoruz ama farkinda misinbugun bir iki yazayim dedim ama burdaki tat yok. Burda dogurmayiz umarim
Amin kuzum aminnn4+5teyim bugun canim. 13 eylule aldim ilk randevuyu. 6+1 oluyorum o zaman. O vakte kadar 4 gune bir beta baktrmayi düşünüyoruminsallah duzenli artar da
Sağol kuzum benim hepimizin insallah. Öyle sancilar için normal dedi doktor da. İlk zamanlar oluyormuş ama o geceki beni uyandıracak kadardı.Canım benimBidahaki ağlayışların hep mutluluktan olsun
Ben 6+2de duymuştum kalp atışlarını, sende o civarlarda duyarsın kuzucumMuhteşem bir duygu o anı videoya kaydetmeyi unutma
Rabbim isteyen herkese tattırsın en kısa sürede
Insallah canımAmin kuzum aminnnduyarsın bence kalp atışını benim geç döllenme o yüzden 6+5. Yoksa daha erken duyuyorlar
Aynen bence de oyle yapalim. Harika bir fikirBaşka grup açacağız ya kızlar da gelecek oraya.ben kaldım burda kovulana kadar burdayım dedim. Daha ses yok
Oy kuzum benim yaa öyle tabii ki belirsizliktense sorunun için çözüm bulmaya çalışmak daha tercih edilir bir durum, bende yıllarca "sebepsiz" kelimesiyle karşı karşıyaydım onca gidip gelmeye rağmen, şimdi böyle birşey ortaya çıktı diyorum ki kısmet böyleymiş demek kiKuzum benim valla inan bana doktor şu sorunun var al şu ilacı iç dese öyle rahatlarım ki anlatamam ki sana, kendi kendime çırpındığımı hissediyorum bazen çok yoruluyorumama yılmicam bebeğime kavuşana kadar elimden gelenin fazlasını yapıcam inşallah
İnşallah kuzucumm hayırlısı olsunSen bence de başka doktorlara görün, ırtak fikir buysa bence de ameliyat ol kuşum sonra Allah ın izniyle kavuşacaksın yavruna
İnşallah sağlıkla büyüsün kuzumInsallah canımkalp atimi duymak da önemli tabi ama saglikla buyumesi su an odak noktam. Dusuk yaptigimda kalp atimi gormustum ama düşeceğini biliyordum. Kese guzel buyumemisti
Biliyorum kuzum sen de az endiselenmedinİnşallah sağlıkla büyüsün kuzumbenim ilk başlarda çok sıkıntılı geçti biliyorsun. Şükür ki yolunda ilerliyor inşallah senin de sağlıkla ilerleyecek inşallah benim de başlardaki gibi üzüleceğim birşey olmaz