-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.881
Bu ay olacak kuzum seninKuzum benim valla inan bana doktor şu sorunun var al şu ilacı iç dese öyle rahatlarım ki anlatamam ki sana, kendi kendime çırpındığımı hissediyorum bazen çok yoruluyorumama yılmicam bebeğime kavuşana kadar elimden gelenin fazlasını yapıcam inşallah
Amin kuzummmm amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım pırpırlarımızıBiliyorum kuzum sen de az endiselenmedinama dedigin gibi aslolan guzel ilerlemesi insallah senin de kucagina aldigin gunlere sahitlik ederiz canim hep birlikte
İyiyim iyiyim kuzum sağol
Ah ah nolcak bu halimiz cok zor bu surec ya pozotifi goruncede endiseler basliyo kadnlara hayat nekdar zor yaAmin ben deli gibi teste bakip bakip agladim. Buraya yazdim sagolsun cok destek oldular bazen bildigin bir seyi bile baskasindan duymak rahatlatiyor insani. Baskasinin kucucuk bir cumle destegi bile cok sey degistirebiliyor. Sabretmek zor olmazmi hayatimin en uzun 1 haftasini geciriyorum gunler gecmiyor.
Oyyyyyyy göslerim dolduS simurggggMerveeee57 B bernaad tweeetyyy Zumruduanka96 benaroz @Snnn0 ve etiketleyemedigim kızlar doktor kese ölcumu yapmak için çağırmıştı bu gece. Kese gayet sağlıklı çok şükür. Bekledigi kadar büyümüş. Dış gebelik vs olmadığından %100 emin oldu bugün. Önümüzdeki 10 günü evde geçireceğim bir sorun yok 10 gün sonra kalbini dinleriz dedi. Hayırlısı ile kalbini de.duysaysim
Kuzucum cok sevindim moralli olusuna. Enerjin iyi hissediliyor gercekten. Hakkinda en hayirlisi neyse o olsun insallah bebisim ve de gonlune gore olsunİyiyim iyiyim kuzum sağolmoralim iyi şimdilik çok şükür. Haftaya pazar adet günüm. Haftaya Çarşamba perşembe gibi test yapmayı planlıyorum. Olmazsa da tüp bebişe gideceğim zaten kendimi ikiz bebişe odakladım tekiz olursa üzülecek durumdayım şaka şaka sağlıklı hayırlı olsun da tek de olur sen naaaptın taze hamiş keseyi gördünüz mü? Kalp atışını haftaya mı duyacaksınız? Var mı belirtiler bebiş nasıl yeğenim nasıl?
Kuzum benim çok sağol,inşallahOyyyyyyy göslerim doldumaşallah kuzum sağlıkla bebişine kavuş inşallah
En güzelini yapıyorsun kuzum. Ne kadar az stres o kadar iyi. 13 Kasım'da kese belli olur heralde inşallah sağlıkla ilerlesin kuzumKuzucum cok sevindim moralli olusuna. Enerjin iyi hissediliyor gercekten. Hakkinda en hayirlisi neyse o olsun insallah bebisim ve de gonlune gore olsuntek veya ikiz hepsi guzel
Ben daha gitmedim bi yere kuzum. Ne kese ne kalp atimi. Beta takibi yapiyorum simdiye kadar guzel artti. Oyle devam ederse 13 kasim ilk kontrol olacak bakalim
Dur kiz adim adim once bir pozitifi gorelimde hayirlisiyla cift cizgiye odaklandim suan benAh ah nolcak bu halimiz cok zor bu surec ya pozotifi goruncede endiseler basliyo kadnlara hayat nekdar zor ya
Ay zaten koskoca eczanede yoktu yarın bi sorcam olmadı trendyoldan sipariş etcem daha uygun zatenİnşallah çok pahalı birşey değildir canım ama nöbetçiye sorma nöbetçiler normalden daha pahalıya satıyor yarın sor bence
Bundan sonra dediğim gibi kuzum allah korusun lekelenme kanama olmadığı sürece sancıdan korkma. Rahmin genişliyo yer açılıyo bebiş için doğal olarak sancılar olabiliyorSağol kuzum benim hepimizin insallah. Öyle sancilar için normal dedi doktor da. İlk zamanlar oluyormuş ama o geceki beni uyandıracak kadardı.Bir şey oldu fikri ile de hem canım yaniyor bir yandan çok kaldiramadim sanırım durumu. Doktora gidince de cort diye kesildi sanci daha komiği ama iyi ki gitmişim içim acayip rahatladi. Bu arada ay iyi ki söyledin hiç aklıma gelmezdi valla video işi
Kuzumm sen yazdın mı görmedim sanırımBiliyorum kuzum sen de az endiselenmedinama dedigin gibi aslolan guzel ilerlemesi insallah senin de kucagina aldigin gunlere sahitlik ederiz canim hep birlikte
Amin kuşum inşallahhDarısı sana olsun dualarimdasin kuzum burda adını gördüğüm tüm kadınlar da öylekimse ile paylasamadigim mutluluğumu paylastiniz
Aynen öyle kuzum sen şimdi önce sorununu çöz sonra Allah ın izniyle bebeğine hızlıca kavuşacaksınOy kuzum benim yaa öyle tabii ki belirsizliktense sorunun için çözüm bulmaya çalışmak daha tercih edilir bir durum, bende yıllarca "sebepsiz" kelimesiyle karşı karşıyaydım onca gidip gelmeye rağmen, şimdi böyle birşey ortaya çıktı diyorum ki kısmet böyleymiş demek ki
Seni de bebişin eninde sonunda bulacak en yakın zamanda olur inşallahh
İnşallah kuzucumm hayırlısı olsun
Senin bana inancın öyle mutlu ediyo ki beni kuzummBu ay olacak kuzum senincok inanıyorum buna
İnşallah canımın içiiAynen öyle kuzum sen şimdi önce sorununu çöz sonra Allah ın izniyle bebeğine hızlıca kavuşacaksınsonraki doktor randevun ne zaman ?
İnşallah bulacak beni bebeğim çok az kaldı biliyorum
Kuzumm tekrar test yaptınn mıı?İnşallah canımın içii
Salı günü gideceğim kuzum birşey çıkmazsa hem özele hem şehir hastanesine gitcem
Bende senin için aynı şeyi hissediyorum kuzumm en kısa zamanda nasip olacak
Bebişimm son 1 testim kaldı yarın yapcam onu da inşallah çatlamış olurKuzumm tekrar test yaptınn mıı?
Çatladı mı yumuşş??