💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bu ay olacak kuzum senin cok inanıyorum buna

edahandro kuzucum nerelerdesin? Ne durumdasin. Kayıplara karisma sakin arada ugra buraya
İyiyim iyiyim kuzum sağol moralim iyi şimdilik çok şükür. Haftaya pazar adet günüm. Haftaya Çarşamba perşembe gibi test yapmayı planlıyorum. Olmazsa da tüp bebişe gideceğim zaten kendimi ikiz bebişe odakladım tekiz olursa üzülecek durumdayım şaka şaka sağlıklı hayırlı olsun da tek de olur sen naaaptın taze hamiş keseyi gördünüz mü? Kalp atışını haftaya mı duyacaksınız? Var mı belirtiler bebiş nasıl yeğenim nasıl?

Ah ah nolcak bu halimiz cok zor bu surec ya pozotifi goruncede endiseler basliyo kadnlara hayat nekdar zor ya

Oyyyyyyy göslerim doldu maşallah kuzum sağlıkla bebişine kavuş inşallah

Kuzucum cok sevindim moralli olusuna. Enerjin iyi hissediliyor gercekten. Hakkinda en hayirlisi neyse o olsun insallah bebisim ve de gonlune gore olsun tek veya ikiz hepsi guzel

Ben daha gitmedim bi yere kuzum. Ne kese ne kalp atimi. Beta takibi yapiyorum simdiye kadar guzel artti. Oyle devam ederse 13 kasim ilk kontrol olacak bakalim

En güzelini yapıyorsun kuzum. Ne kadar az stres o kadar iyi. 13 Kasım'da kese belli olur heralde inşallah sağlıkla ilerlesin kuzum

Bundan sonra dediğim gibi kuzum allah korusun lekelenme kanama olmadığı sürece sancıdan korkma. Rahmin genişliyo yer açılıyo bebiş için doğal olarak sancılar olabiliyor
Yaa ben hala arada o videoyu açıp ağlıyorum çok değişik bi andı, biçimsiz nokta kadar birşeyin kalbi atıyor, nasıl büyük mucize

Biliyorum kuzum sen de az endiselenmedin ama dedigin gibi aslolan guzel ilerlemesi insallah senin de kucagina aldigin gunlere sahitlik ederiz canim hep birlikte
Kuzumm sen yazdın mı görmedim sanırım Senin doktor kontrolün ne zaman, senin bıdığın usgsini ne zaman görücezz

Aynen öyle kuzum sen şimdi önce sorununu çöz sonra Allah ın izniyle bebeğine hızlıca kavuşacaksın sonraki doktor randevun ne zaman ?
İnşallah bulacak beni bebeğim çok az kaldı biliyorum

Aynen öyle kuzum sen şimdi önce sorununu çöz sonra Allah ın izniyle bebeğine hızlıca kavuşacaksın sonraki doktor randevun ne zaman ?
İnşallah bulacak beni bebeğim çok az kaldı biliyorum
İnşallah canımın içii
Salı günü gideceğim kuzum birşey çıkmazsa hem özele hem şehir hastanesine gitcem
Bende senin için aynı şeyi hissediyorum kuzumm en kısa zamanda nasip olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…