💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Insallah kuzum. 🙏🙏Sonraki kontrol icin ne dedi?
10 gün sonra direkt kalp atışı için gelebilirsin şimdilik gayet iyi gidiyor her şey dedi. ♥️ kuzum bu kendi doktorum değil acilde seni gelen kadın doğum doktoru 😅😅yine bu hastaneye gideceğim ama takibi başka doktor ile yapacağım. Sağolsun bu doktor o gün nöbetçi olmasına rağmen kendi hastası gibi ilgilendi notlarını aldı falan ♥️♥️

S simurgggg Merveeee57 Merveeee57 B bernaad tweeetyyy tweeetyyy Zumruduanka96 Zumruduanka96 benaroz benaroz @Snnn0 ve etiketleyemedigim kızlar doktor kese ölcumu yapmak için çağırmıştı bu gece. Kese gayet sağlıklı çok şükür.🙏♥️ Bekledigi kadar büyümüş. Dış gebelik vs olmadığından %100 emin oldu bugün. Önümüzdeki 10 günü evde geçireceğim bir sorun yok 10 gün sonra kalbini dinleriz dedi. Hayırlısı ile kalbini de.duysaysim 🙏🙏🥺
Gözün aydın bebeğimmm çok sevindim keseyi görmenee 😍😍 darısı önce kalp atışını duymak sonra da cinsiyetini görmeye 😍 ne güzel heyecanlar yaaa 😍😍😍

Gözünaydınn kuzumm😍 hayırlısıyla inşallah kalp atışınıda duyacaksın🙏🏻 Sağlıkla büyüsün mercimeekk👼🏻
Sağol kuzucum benim ♥️♥️Ay bir görüp duysam iyice rahatlayacagim da. En azından %100 dış gebelik değil onu öğrendim ve kesenin de sağlıklı olduğunu öğrendim o biraz rahatlattı beni kuzum. Daha kalbine var çünkü catlardim meraktan. O gün sancilandim diye çok ağladım ama varmış bunda da bir hayır ♥️♥️

10 gün sonra direkt kalp atışı için gelebilirsin şimdilik gayet iyi gidiyor her şey dedi. ♥️ kuzum bu kendi doktorum değil acilde seni gelen kadın doğum doktoru 😅😅yine bu hastaneye gideceğim ama takibi başka doktor ile yapacağım. Sağolsun bu doktor o gün nöbetçi olmasına rağmen kendi hastası gibi ilgilendi notlarını aldı falan ♥️♥️
13unde benim de randevum🥰 ayni gun gidecegiz o zaman😊😊

Sağol kuzucum benim ♥️♥️Ay bir görüp duysam iyice rahatlayacagim da. En azından %100 dış gebelik değil onu öğrendim ve kesenin de sağlıklı olduğunu öğrendim o biraz rahatlattı beni kuzum. Daha kalbine var çünkü catlardim meraktan. O gün sancilandim diye çok ağladım ama varmış bunda da bir hayır ♥️♥️
Canım benim♥️ Bidahaki ağlayışların hep mutluluktan olsun🥰
Ben 6+2de duymuştum kalp atışlarını, sende o civarlarda duyarsın kuzucum🤗 Muhteşem bir duygu o anı videoya kaydetmeyi unutma🥰
Rabbim isteyen herkese tattırsın en kısa sürede 🙏🥹

Canım benim♥️ Bidahaki ağlayışların hep mutluluktan olsun🥰
Ben 6+2de duymuştum kalp atışlarını, sende o civarlarda duyarsın kuzucum🤗 Muhteşem bir duygu o anı videoya kaydetmeyi unutma🥰
Rabbim isteyen herkese tattırsın en kısa sürede 🙏🥹
Sağol kuzum benim hepimizin insallah. Öyle sancilar için normal dedi doktor da. İlk zamanlar oluyormuş ama o geceki beni uyandıracak kadardı. 🥺 Bir şey oldu fikri ile de hem canım yaniyor bir yandan çok kaldiramadim sanırım durumu. Doktora gidince de cort diye kesildi sanci daha komiği 😅😅ama iyi ki gitmişim içim acayip rahatladi. Bu arada ay iyi ki söyledin 😅😅 hiç aklıma gelmezdi valla video işi 😍🥺

Kuzum benim valla inan bana doktor şu sorunun var al şu ilacı iç dese öyle rahatlarım ki anlatamam ki sana, kendi kendime çırpındığımı hissediyorum bazen çok yoruluyorum 😢 ama yılmicam bebeğime kavuşana kadar elimden gelenin fazlasını yapıcam inşallah ♥️
Oy kuzum benim yaa öyle tabii ki belirsizliktense sorunun için çözüm bulmaya çalışmak daha tercih edilir bir durum, bende yıllarca "sebepsiz" kelimesiyle karşı karşıyaydım onca gidip gelmeye rağmen, şimdi böyle birşey ortaya çıktı diyorum ki kısmet böyleymiş demek ki ❤️
Seni de bebişin eninde sonunda bulacak en yakın zamanda olur inşallahh 🙏🏻
Sen bence de başka doktorlara görün, ırtak fikir buysa bence de ameliyat ol kuşum sonra Allah ın izniyle kavuşacaksın yavruna ♥️
İnşallah kuzucumm hayırlısı olsun 🙏🏻❤️

Insallah canım 🙏🙏 kalp atimi duymak da önemli tabi ama saglikla buyumesi su an odak noktam. Dusuk yaptigimda kalp atimi gormustum ama düşeceğini biliyordum. Kese guzel buyumemisti😔😔
İnşallah sağlıkla büyüsün kuzum 🙏 benim ilk başlarda çok sıkıntılı geçti biliyorsun. Şükür ki yolunda ilerliyor 🙏inşallah senin de sağlıkla ilerleyecek ❤️❤️❤️ inşallah benim de başlardaki gibi üzüleceğim birşey olmaz 🙏

İnşallah sağlıkla büyüsün kuzum 🙏 benim ilk başlarda çok sıkıntılı geçti biliyorsun. Şükür ki yolunda ilerliyor 🙏inşallah senin de sağlıkla ilerleyecek ❤️❤️❤️ inşallah benim de başlardaki gibi üzüleceğim birşey olmaz 🙏
Biliyorum kuzum sen de az endiselenmedin😔 ama dedigin gibi aslolan guzel ilerlemesi🙏🙏 insallah senin de kucagina aldigin gunlere sahitlik ederiz canim hep birlikte🥰🥰

X