- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.821
Ayy çıkınca haber ver bizee bebişi görürsün inşallahh, güzel haberlerle gelCanım ben regle 2 gün kalasiya öğrendim şuan 5 haftalık. Şimdide hastaneye gidiyorum kontrole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çıkınca haber ver bizee bebişi görürsün inşallahh, güzel haberlerle gelCanım ben regle 2 gün kalasiya öğrendim şuan 5 haftalık. Şimdide hastaneye gidiyorum kontrole
Aynen canım dikkat etcem hatta şimdi nöbetçi eczaneye gidip şeker ölçme cihazı sorcam bi çok pahalı değilse alcam en azından evde de kendim takip ederim açlık tokluk şekerimi yiyeceklerimi ona göre yerim .Amiinnn canım ya öyle gerçekten tek bir doktora bağlı kalmamak gerrkiyor
Kuzucum bir tık daha beslenmene özen gösterip 1 ay sonra tekrarlarsın inşallah düşmüş olur da içimiz rahatlar kuzum, Rabbim beterinden korusun inşallah
Yaaa sana ultrason fotoğrafı falanda verirler şimdi ne güzel Allahım hepimize nasip etCanım ben regle 2 gün kalasiya öğrendim şuan 5 haftalık. Şimdide hastaneye gidiyorum kontrole
Ben 1 hafta kala test yaptim negatifti simdi adet gununu de tam bilemedigim icin benim biraz duzensizlesti gecsin diye bekliyorum. test yapmayacagim gecene kadar belirtilerim cok var ama yaniltiyor insani. 4 5 gun daha bekleyecegim regl olmazsamBenmde sancim var afdersiniz gaz cok var adetime takvime gore 2 gun var yumurtlamaya gore 4 gun var akintim cogaldi yazdm ama kizlara boldrm gitmedi gormedilrr sanirim nasil kisi ekliyoruz onuda bulamadim test yapmayi dusunuuomusunuz
Benmde duzensiz bu ay ovulasyon testi yaptim pikten snra 14 gun saydm 8 kasimi bekliyorum benimde kasıkta batmalar kasilmalar var hafif bel agrim var belirtiler var ama akintim cogaldi bugun test yapmamk icn zor tutuyorumBen 1 hafta kala test yaptim negatifti simdi adet gununu de tam bilemedigim icin benim biraz duzensizlesti gecsin diye bekliyorum. test yapmayacagim gecene kadar belirtilerim cok var ama yaniltiyor insani. 4 5 gun daha bekleyecegim regl olmazsam
İnşallah çok pahalı birşey değildir canım ama nöbetçiye sorma nöbetçiler normalden daha pahalıya satıyor yarın sor benceAynen canım dikkat etcem hatta şimdi nöbetçi eczaneye gidip şeker ölçme cihazı sorcam bi çok pahalı değilse alcam en azından evde de kendim takip ederim açlık tokluk şekerimi yiyeceklerimi ona göre yerim .
Şimdi geldim kaydı yaptırdım idrara sıkışık gel demisti altıma yapmadan bitseydi şu muayeneHayırlı haberlerle gel inşallah cnm bnde gittim bugün banada 5 haftalık dedi çıkınca ayrıntıları yaz bize
ayy bnde de o dert vardı bugün doktora çok bastrma heran kaçırabilirm dedimŞimdi geldim kaydı yaptırdım idrara sıkışık gel demisti altıma yapmadan bitseydi şu muayene
Yaa pazar gitmeyecek miydin canim sen. Bu neyin kontrolü?Şimdi geldim kaydı yaptırdım idrara sıkışık gel demisti altıma yapmadan bitseydi şu muayene
Kuzum neymiş oKızlarımm mesajlarınızı okudum ama önce başıma geleni anlatıyım dedim
Doktor istmosel var dediii küçük bir ameliyatla hallederiz dedi ve ben o olayın şokuyla doktora ne yumurta sorabildim ne başka birşey doktor konuştu konuştu ne konuştu anlamadım bile öyle şoka girdim ki öylece çıktım odadan
Ben senelerdir doktor doktor geziyorum rahim filmi çektirdim nasıl göremediler anlamıyorum
Salı günü tekrar gidip detaylıca konuşacağım ve bu işin sonunda ameliyat olacağım galiba dilim bağlandı resmen hiçbir şey ne sordum ne doktorun konuştuklarını duydum öyle söyleyim size
Merveeee57 S simurgggg benaroz sacibelinde @bliiss umha @goldBride Zumruduanka96 tatluboncuk @Blue_girll
Etiketlemeyi unuttuğum kızlarım varsa kusura bakmayın noluuuur
Kuzum internetten baktım ne olduğunu yani şaşırdım doktorlar bunu nasıl fark etmez ki rahim filmi de çektirmişsin inşallah yanlış görmüştür bence başka doktora da git istersen kuzumKızlarımm mesajlarınızı okudum ama önce başıma geleni anlatıyım dedim
Doktor istmosel var dediii küçük bir ameliyatla hallederiz dedi ve ben o olayın şokuyla doktora ne yumurta sorabildim ne başka birşey doktor konuştu konuştu ne konuştu anlamadım bile öyle şoka girdim ki öylece çıktım odadan
Ben senelerdir doktor doktor geziyorum rahim filmi çektirdim nasıl göremediler anlamıyorum
Salı günü tekrar gidip detaylıca konuşacağım ve bu işin sonunda ameliyat olacağım galiba dilim bağlandı resmen hiçbir şey ne sordum ne doktorun konuştuklarını duydum öyle söyleyim size
Merveeee57 S simurgggg benaroz sacibelinde @bliiss umha @goldBride Zumruduanka96 tatluboncuk @Blue_girll
Etiketlemeyi unuttuğum kızlarım varsa kusura bakmayın noluuuur
Bence tut kendini ben dayanamadim yaptim negatif cikinca kotu oldum belkide var ama cikmayacak bosuna sikma canini. Benim bel agrim oldu ama psikolojik falan degil oturamadim bile bacaklarima vurdu yinede test icin gunumun gecmesini bekleyecegimBenmde duzensiz bu ay ovulasyon testi yaptim pikten snra 14 gun saydm 8 kasimi bekliyorum benimde kasıkta batmalar kasilmalar var hafif bel agrim var belirtiler var ama akintim cogaldi bugun test yapmamk icn zor tutuyorum
Yaa masallah sana guzel telaslar bunlarŞimdi geldim kaydı yaptırdım idrara sıkışık gel demisti altıma yapmadan bitseydi şu muayene
Bu konuda sabrermek cok zor ama bu sabah wc gttim snra aklima test geldi 4 gun once cikarmydi bilemiyorm da varsa yani negatif insani cok kotu etkiliyor ya kac kere yasadm Allah im isteyen bekleyenleri tez zamanda guzel haberine kavustursun insallahBence tut kendini ben dayanamadim yaptim negatif cikinca kotu oldum belkide var ama cikmayacak bosuna sikma canini. Benim bel agrim oldu ama psikolojik falan degil oturamadim bile bacaklarima vurdu yinede test icin gunumun gecmesini bekleyecegim
Kuzum gecen sancilandim ya iki gün önce gece. Acile gitmiştim, acildeki doktor 2 gün sonra nobetçiyim gelin bir bakalım demişti onun yanına gittim. Kese ölçümü içinYaa pazar gitmeyecek miydin canim sen. Bu neyin kontrolü?
Amin ben deli gibi teste bakip bakip agladim. Buraya yazdim sagolsun cok destek oldular bazen bildigin bir seyi bile baskasindan duymak rahatlatiyor insani. Baskasinin kucucuk bir cumle destegi bile cok sey degistirebiliyor. Sabretmek zor olmazmi hayatimin en uzun 1 haftasini geciriyorum gunler gecmiyor.Bu konuda sabrermek cok zor ama bu sabah wc gttim snra aklima test geldi 4 gun once cikarmydi bilemiyorm da varsa yani negatif insani cok kotu etkiliyor ya kac kere yasadm Allah im isteyen bekleyenleri tez zamanda guzel haberine kavustursun insallah
Benim aklimda pazar gunu gibi kalmis ee nasil peki durumlar? Guzel haberler insallah?Kuzum gecen sancilandim ya iki gün önce gece. Acile gitmiştim, acildeki doktor 2 gün sonra nobetçiyim gelin bir bakalım demişti onun yanına gittim. Kese ölçümü için
canım konu çok hassas zaten. biz ayrıca hassas oluyoruz.Yani birde dönüp lafını işitmek daha da morelimizi bozuyor gerek yok