-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.781
Bebeğim klomen ve iğne kullandığım zamanlarda duphaston du galiba kullanmıştım aynı ilaç mı oluyor bilmiyorumYa tabi herkesin durumu da kendine ozeldir bebisim ama yine de bir arastir bence. Hic progesteron kullanmis miydin? Ben kendimde onun da etkili oldugunu dusunuyorum. Bu arada dedigin cok dogru sebepsiz olmamasindansa bir sebep bulunmus olmasi cok daha iyi. Bir anlamda rahatlamis hissediyor insan kendini. Insallah hic biseye gerek kalmadan guzel haberi alirsin da bu ay bu arada yumurta? Catlatma ignesi? Ilac vs hic mi bisey konusulmadi
Evet öyle de diyorlar ben regl olurum diye korkuyordum hep korktuğum başıma geldiKan rüyası boştur kızlar rüya bozulur merak etmeyin
Yaa o kadar da süresi mi varmıl bunun, o kadar haklı kii insan çok sinirleniyor böyle durumlardaYaziklar olsun o doktorlara bunu nasil farketmemisler cok uzaktan bir ark. Bole birsey oldu amelyti oldu 6 7 ay hamile kalmamasi gerek dedi kadin oturup agliyrdu benm onca zamanim gitmmis gibi 6 ayda dah bekliycem falan diyeama onmli olan bunun gorulmesi ve ameliyat olman canm caresi var rabbim dermamsiz dert vermesin elinden geleni yap sen dualarim seninle
Yaa ne güzel söyledin canım benimm gerçekten öyle inşallah bundan sonra güzel olur herşeyAşkım birşeyin vakti gelmediği zaman türlü türlü engeller çıkıyor. Hepimiz yaşıyoruz hayatımızın her alanında. Sakın üzülme şimdi fark edildi ve gerisinin nasıl olduğu önemli
Teşekkür ederim canımmAa hiç böyle bişey duymamıştım şimdi öğrendim.. Çok geçmiş olsun canım. Ben hep teşhis edilemeyen şeyden korkarım çok şükür ki teşhis edilmiş ve çaresine baktırakacaksın iyi yönünden düşün.Tek üzücü yan bugüne kadar nasıl farkedilmediği ve bir umut boşa geçen zamanın.. Ah şu doktorlar ahhh
Vallahi ben ole biliyrum cnm onun yzundende cok aglamisti sen yimede arastir canim sor belki zaman degisti benm arkdasim 5 sene once oldu amleyti 1 sene snra hamile kaldi ben anlamiyrum sezeryan dikisli birsuru kadin var nasil anlayacagiz smdi ole birsey olup olmadigi i yanlis hatali oldugunu bir belirtisi falan varmi acaba ama doktrlar hep soruyr diyor gebelik duaundugunde cocugun varmi diye evet yqda hayr diyrsun e doktr kesin sormustur e bu kadin hamile kalabiliyr demektir bu 5 sene boyunca hicmi aklina gelmmis madem bole birsey var bnde ona sasrdim soncta senin 1 tane cocugun var sezeryan dikisi yapistirma mi canm senin yoksa normal ip dikisimi nasil bole bir hata olmus vallahi arkadasim allh sifa versin vallhi dua etcemYaa o kadar da süresi mi varmıl bunun, o kadar haklı kii insan çok sinirleniyor böyle durumlarda
Kısmet bu zamanaymış demek ki amiin canımm çok teşekkür ederimm
Çok güzel olmuş emeğine sağlıkKızlar en yakın arkadaşım hamile onun erkek bebişi için hazırladım.. Ne yapsam bu işe girsem mi acaba 7 aylık evliyim eşim çalışmamı istemiyor ama böyle evden yapabilirim diye düşünüyorumTercih edilir mi bunlar siz olsanız falan alır mısınız ?
Teşekkür ederim canım Biraz çevremdekilere yapıp hem fotoğraflayıp hemde kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Yoksa evde gerçekten bir iş ile uğraşmayınca insan daha çok takıyor kendineÇok güzel olmuş emeğine sağlıkneden olmasın yapıp yapıp bi sayfa açarsın İnstagramdan ordan satarsın , çevrendekilere satarsın bence çok güzel olur hem sana bi uğraş hem bütçene bi katkı
Aynen kuzum konuştuğumda her şeyi detaylı sorcam zaten bide şehir hastanesine gitcem özellere çok da güvenemiyorum açıkçası doğumum da özelde olmuştu birde çok da iyi bir doktor nasıl böyle bir hata yaptı bilmiyorumVallahi ben ole biliyrum cnm onun yzundende cok aglamisti sen yimede arastir canim sor belki zaman degisti benm arkdasim 5 sene once oldu amleyti 1 sene snra hamile kaldi ben anlamiyrum sezeryan dikisli birsuru kadin var nasil anlayacagiz smdi ole birsey olup olmadigi i yanlis hatali oldugunu bir belirtisi falan varmi acaba ama doktrlar hep soruyr diyor gebelik duaundugunde cocugun varmi diye evet yqda hayr diyrsun e doktr kesin sormustur e bu kadin hamile kalabiliyr demektir bu 5 sene boyunca hicmi aklina gelmmis madem bole birsey var bnde ona sasrdim soncta senin 1 tane cocugun var sezeryan dikisi yapistirma mi canm senin yoksa normal ip dikisimi nasil bole bir hata olmus vallahi arkadasim allh sifa versin vallhi dua etcem
Kesinlikle girmelisin bu işe çoook güzel olmuş, eline emeğine sağlıkKızlar en yakın arkadaşım hamile onun erkek bebişi için hazırladım.. Ne yapsam bu işe girsem mi acaba 7 aylık evliyim eşim çalışmamı istemiyor ama böyle evden yapabilirim diye düşünüyorumTercih edilir mi bunlar siz olsanız falan alır mısınız ?
Teşekkür ederim canım Biraz çevremdekilere yapıp hem fotoğraflayıp hemde kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Yoksa evde gerçekten bir iş ile uğraşmayınca insan daha çok takıyor kendine
Seviyorum da yapmayıAynen öyle ne güzel böyle bi yeteneğin var neden yapamayasınki çokta güzel yaparsın inanıyorum ben sanakeşke bende yapabilsem ama bi haşore örgü biliyorum ne örsem hep o modelden yapıyorum başka yapamıyorum solağım ondan sanırım beceremiyorum
Çok sağolll bitanem bakalım inşallah istiyorumKesinlikle girmelisin bu işe çoook güzel olmuş, eline emeğine sağlık
Hadi bakalım 2 gün geriden geliyorum kuzum sendenEvet canım ben de femarayi bitiriyorum bugün 5. Günüm
Bebeğim bunu 5. Soruşun falan b12 ne durumda senin ?Oh oh superyaa cok heyecanli hemen gecsin gunler. Kontrol ne zaman
Ayyy maaşallah maaşallah ne güzel bi ovü testi buuuB bernaad Yetiştimm sanaa
Kızlar yaa ilk defa yumurtlama ağrısı yaşıyorumbu bir işaret mii
Zumruduanka96 Merveeee57 @simurgggg @sacibelinde @bebekheyecani @bliiss
Kuzucum geldim artık çok geç pişman oldum almadığımaYanında goturuver kuzum en azından takip yaparsın operasyon olmasa bile
Kuzucum o nedir nerdeymiş ameliyat mecburi miymiş ? Yani yumurtaların için bi şey demedi mi ki doktor ?Kızlarımm mesajlarınızı okudum ama önce başıma geleni anlatıyım dedim
Doktor istmosel var dediii küçük bir ameliyatla hallederiz dedi ve ben o olayın şokuyla doktora ne yumurta sorabildim ne başka birşey doktor konuştu konuştu ne konuştu anlamadım bile öyle şoka girdim ki öylece çıktım odadan
Ben senelerdir doktor doktor geziyorum rahim filmi çektirdim nasıl göremediler anlamıyorum
Salı günü tekrar gidip detaylıca konuşacağım ve bu işin sonunda ameliyat olacağım galiba dilim bağlandı resmen hiçbir şey ne sordum ne doktorun konuştuklarını duydum öyle söyleyim size
Merveeee57 @simurgggg @benaroz @sacibelinde @bliiss @umha goldBride Zumruduanka96 @tatluboncuk @Blue_girll
Etiketlemeyi unuttuğum kızlarım varsa kusura bakmayın noluuuur