💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bebeğim klomen ve iğne kullandığım zamanlarda duphaston du galiba kullanmıştım aynı ilaç mı oluyor bilmiyorum
İnşallah canımın içi ya arkanızdan yetişcem
Kuzum vallahi ben hiçbir şey söyleyemedim yumurtadır şudur budur doktor da söylemedi, ben şey dedim girince akıntım yanma ve kaşıntım var idrarda enfeksiyon çıkmadı o yüzden geldim dedim sonra gitmişken bu lekelenmelerimi söyleyim dedim onu araya sıkıştırdım ben onu söyledikten sonra tabi lekenmen olur sezeryan istmoselin var dedi bende film koptu sonraki söylediklerini hiç hatırlamıyorum

Hamilelere bir sorum olacaktı gebeliği öğrenmeden önce çatlamadan 6 gün sonra falan nasıl bir ağrı oldu yani regl ağrısı tam nasıl bilmiyorum da benim bugun sanki sağ kasığım tutulmuş gibi Bi ağrı oldu 2 kere üstü üste anlam veremedim bu 6.denemem

Yaa o kadar da süresi mi varmıl bunun, o kadar haklı kii insan çok sinirleniyor böyle durumlarda
Kısmet bu zamanaymış demek ki amiin canımm çok teşekkür ederimm

Teşekkür ederim canımm
Aynen öyle doktorlara bile güven olmuyor maalesef o kadar çok doktora gittim ki ayrı ayrı, kısmet diyorum artık

Yaa o kadar da süresi mi varmıl bunun, o kadar haklı kii insan çok sinirleniyor böyle durumlarda
Kısmet bu zamanaymış demek ki amiin canımm çok teşekkür ederimm
Vallahi ben ole biliyrum cnm onun yzundende cok aglamisti sen yimede arastir canim sor belki zaman degisti benm arkdasim 5 sene once oldu amleyti 1 sene snra hamile kaldi ben anlamiyrum sezeryan dikisli birsuru kadin var nasil anlayacagiz smdi ole birsey olup olmadigi i yanlis hatali oldugunu bir belirtisi falan varmi acaba ama doktrlar hep soruyr diyor gebelik duaundugunde cocugun varmi diye evet yqda hayr diyrsun e doktr kesin sormustur e bu kadin hamile kalabiliyr demektir bu 5 sene boyunca hicmi aklina gelmmis madem bole birsey var bnde ona sasrdim soncta senin 1 tane cocugun var sezeryan dikisi yapistirma mi canm senin yoksa normal ip dikisimi nasil bole bir hata olmus vallahi arkadasim allh sifa versin vallhi dua etcem

Kızlar en yakın arkadaşım hamile onun erkek bebişi için hazırladım.. Ne yapsam bu işe girsem mi acaba 7 aylık evliyim eşim çalışmamı istemiyor ama böyle evden yapabilirim diye düşünüyorum Tercih edilir mi bunlar siz olsanız falan alır mısınız ?

Eklentiler

• IMG_20231103_170058_901.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 47
Çok güzel olmuş emeğine sağlık neden olmasın yapıp yapıp bi sayfa açarsın İnstagramdan ordan satarsın , çevrendekilere satarsın bence çok güzel olur hem sana bi uğraş hem bütçene bi katkı

Teşekkür ederim canım Biraz çevremdekilere yapıp hem fotoğraflayıp hemde kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Yoksa evde gerçekten bir iş ile uğraşmayınca insan daha çok takıyor kendine

Aynen kuzum konuştuğumda her şeyi detaylı sorcam zaten bide şehir hastanesine gitcem özellere çok da güvenemiyorum açıkçası doğumum da özelde olmuştu birde çok da iyi bir doktor nasıl böyle bir hata yaptı bilmiyorum
Bende 5 senedir farklı farklı çok doktor gezdim hiçbiri de farketmedi bu farkeden de daha önce gittiğim bir doktordu ama ben o anın şokuyla daha önce de geldim söyşememiştiniz böyle birşey diyemedim.
Camım yapıştırmaydı benimki bende bilmiyorum böyle birşey nasıl oldu

Kesinlikle girmelisin bu işe çoook güzel olmuş, eline emeğine sağlık

Teşekkür ederim canım Biraz çevremdekilere yapıp hem fotoğraflayıp hemde kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Yoksa evde gerçekten bir iş ile uğraşmayınca insan daha çok takıyor kendine

Aynen öyle ne güzel böyle bi yeteneğin var neden yapamayasınki çokta güzel yaparsın inanıyorum ben sana keşke bende yapabilsem ama bi haşore örgü biliyorum ne örsem hep o modelden yapıyorum başka yapamıyorum solağım ondan sanırım beceremiyorum

Seviyorum da yapmayı Ben video açıp yapıyodum sonra zaten alışıyorsun gerçi hala video bakıyorum ölçüler için falan ama solaksan biraz zor gibi evet

Kuzucum o nedir nerdeymiş ameliyat mecburi miymiş ? Yani yumurtaların için bi şey demedi mi ki doktor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…