-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.741
Benim yumurtam büyüdüğünde ağrı başlıyor catlarken cok artıyor.Kızlar bişey soracağım yumurtlama olunca mı kasıkta ağrı olur yoksa çatlarken mi ben geçen ay ağrı olunca o günü değerlendiremedim. Ne zamanlar özellikle değerlendirilmeli
Masallah ya ne güzel bir pik böyle.B bernaad Yetiştimm sanaa
Kızlar yaa ilk defa yumurtlama ağrısı yaşıyorumbu bir işaret mii
Zumruduanka96 Merveeee57 S simurgggg sacibelinde @bebekheyecani bliiss
Canım ne olduğunu bilmiyordum şimdi baktım internetten bugüne kadar doktorlar nasıl görememiş ya da bu doktor nasıl gördü kafam karıştı. Başka bir doktora daha görünmen iyi olur sanki. Belki yanlış teşhisdir ne bileyim umarım öyledir ve ameliyatlık bir durumun olmazKızlarımm mesajlarınızı okudum ama önce başıma geleni anlatıyım dedim
Doktor istmosel var dediii küçük bir ameliyatla hallederiz dedi ve ben o olayın şokuyla doktora ne yumurta sorabildim ne başka birşey doktor konuştu konuştu ne konuştu anlamadım bile öyle şoka girdim ki öylece çıktım odadan
Ben senelerdir doktor doktor geziyorum rahim filmi çektirdim nasıl göremediler anlamıyorum
Salı günü tekrar gidip detaylıca konuşacağım ve bu işin sonunda ameliyat olacağım galiba dilim bağlandı resmen hiçbir şey ne sordum ne doktorun konuştuklarını duydum öyle söyleyim size
Merveeee57 S simurgggg benaroz sacibelinde bliiss umha goldBride Zumruduanka96 tatluboncuk @Blue_girll
Etiketlemeyi unuttuğum kızlarım varsa kusura bakmayın noluuuur
Benmde sancim var afdersiniz gaz cok var adetime takvime gore 2 gun var yumurtlamaya gore 4 gun var akintim cogaldi yazdm ama kizlara boldrm gitmedi gormedilrr sanirim nasil kisi ekliyoruz onuda bulamadimBen dun adet agrisi cektim genelde olduktan sonra cekerdim ama bugun agri gecti sabahta yine oldum zannettim baktim beyaz akinti gelmis A adeninannesi12 adetime de minimum 3 gun var
Ya kuzum çok şaşırdım inanamıyorum. Yıllardır bu yüzden mi olmuyormuş bebiş ve bunu bu zamana kadar gittiğin doktorlar nasıl farketmezKızlarımm mesajlarınızı okudum ama önce başıma geleni anlatıyım dedim
Doktor istmosel var dediii küçük bir ameliyatla hallederiz dedi ve ben o olayın şokuyla doktora ne yumurta sorabildim ne başka birşey doktor konuştu konuştu ne konuştu anlamadım bile öyle şoka girdim ki öylece çıktım odadan
Ben senelerdir doktor doktor geziyorum rahim filmi çektirdim nasıl göremediler anlamıyorum
Salı günü tekrar gidip detaylıca konuşacağım ve bu işin sonunda ameliyat olacağım galiba dilim bağlandı resmen hiçbir şey ne sordum ne doktorun konuştuklarını duydum öyle söyleyim size
Merveeee57 S simurgggg benaroz sacibelinde bliiss umha goldBride Zumruduanka96 tatluboncuk @Blue_girll
Kuzum gösterdi bana çukuru bildiğin görünüyordu yani, benim adetim 3 gün tam oluyor sonra leke leke geliyordu 10 gün bazen daha fazla lekelenmem oluyordu doktor kan orda birikiyor ve sonrasında leke leke geliyor dedi gebeliğe engel midir 5 senedir uğraşıyorum dedim spermler oraya birikip ilerleyemiyor olabilir evet dedi. Daha önce bu doktora da gelmiştim aslında o zaman da söylememişti böyle birşey ama ben o anki şokla bunu bile dile getiremedim. Çukuru çok net şekilde gösterdi bana doğrudur diye düşünüyorum ama tabii ki başka doktora da gidicem kuzum şehir hastanesine gidiyim diyorum bu seferCanım ne olduğunu bilmiyordum şimdi baktım internetten bugüne kadar doktorlar nasıl görememiş ya da bu doktor nasıl gördü kafam karıştı. Başka bir doktora daha görünmen iyi olur sanki. Belki yanlış teşhisdir ne bileyim umarım öyledir ve ameliyatlık bir durumun olmaz
asallah ne guzel pikKızlarım ben hala pikim çatlamayı kaçırmadım diye sevindimama gerçekten tuhaflık var bende kist mi oldu acaba o böyle çıkarır mı sürekli, ya da ne biliyim çatlayamıyor mu anlayamadım o kadar da havuç yedim bugün kadın doğumdan sonra belli olur artık
Belki de bebiş vardır canım, gebelik testi aliversen ya bir tane. Geçen bende de kasıkta doluluk oldu gebelik testim pozitifti.26 ile 30 gün arasında. Düzenlidir. Bugün uygulamaya göre adet günüm. Ovulasyon testim birwz koyu çıktı. Gebelik testim yoktu yapamadım. Ara ta adet olacakmış gibi ağrı ateş basması bide bir kere.ani eğilince bıçak saplanır gibi olmuştu. Kasıkta doluluk var. Göğüslerim de balon gibi içi boş ama şiş gibi. Bide normal de ateşim hep 35-36 larda seyreder hep üşüyen biriyimdir. Ama 1 haftadır sabah ateşim 36.6 gün içinde de ölçüyorum 36.4.5.6 gidiyor
Anladım canım yani ağrı oldu mu yapmamız gerekiyor dimiKuzum benim bugün testim pik yaptı bende ilk defa kasıklarımda ağrı hissediyorumSanırım yumurta iyice büyüyüp çatlamaya yaklaşınca ağrı oluyor
Kuzum bildiğin bir şey mi bu ben ilk defa duydum bir bakayım neymişKızlarımm mesajlarınızı okudum ama önce başıma geleni anlatıyım dedim
Gerçekten o kadar değişik duygular yaşadım ki kuzum anlatamam o kadar git geller ilaçlar tedaviler çöpmüş yaYa kuzum çok şaşırdım inanamıyorum. Yıllardır bu yüzden mi olmuyormuş bebiş ve bunu bu zamana kadar gittiğin doktorlar nasıl farketmez
Ama şöyle düşün kuzum sorunun ne olduğu sonunda bulundu ve küçük bir operasyonla çözümü var. Hiç üzme kendini lütfen pozitif düşünSalı günüde detaylıca konuşursunuz bu durumu. Ama bu duruma rağmen bu ay bebişin tutunacak sağlıkla ben öyle hissediyorum
Yolunda gidecek herşey
Ayneen canım çalışmalara devaammAnladım canım yani ağrı oldu mu yapmamız gerekiyor dimi
Bebeğim benim adetim 3 gün tam oluyor sonra leke leke geliyordu 10 gün bazen daha fazla lekelenmem oluyordu doktor kan orda birikiyor ve sonrasında leke leke geliyor dedi gebeliğe engel midir 5 senedir uğraşıyorum dedim spermler oraya birikip ilerleyemiyor olabilir evet dedi zaten daha önce de araştırmalarımda karşıma çıkmıştı ama ben ihtimal vermemiştim o kadar doktora gittim birinden biri görürdi olsa diye. Hatalı sezeryan dikişinden oluşuyormuş bu çukur, çökmeKuzum bildiğin bir şey mi bu ben ilk defa duydum bir bakayım neymiş
Gecmis olsun canim kolayca atlatr bebis haberoyle gelirsin kisa zamanda insallah hersey gonlunce olsunKızlarımm mesajlarınızı okudum ama önce başıma geleni anlatıyım dedim
Teşekkür ederim canımm inşallah öyle olurGecmis olsun canim kolayca atlatr bebis haberoyle gelirsin kisa zamanda insallah hersey gonlunce olsun
AA hamilemisin hayırlısı olsun canım. Yapmaya korkuyorum çünkü 14 aydır uğraşıyorum her ay değişik belirtiler yaşadım hep adetim geldi. O yüzden 3.4 gün geçerse yapacağım. Senin belirtiler neydiBelki de bebiş vardır canım, gebelik testi aliversen ya bir tane. Geçen bende de kasıkta doluluk oldu gebelik testim pozitifti.
Hangi doktora gittin bebeğim?Gerçekten o kadar değişik duygular yaşadım ki kuzum anlatamam o kadar git geller ilaçlar tedaviler çöpmüş ya
Eşim de öyle söylüyor en azından sorunu bulduk kısmet bugüneymiş diyor, sebepsiz infertilite diyorlardı her seferinde
S simurgggg da bu durumu öğrendiği ay hamiş kalmıştı bende öyle olurum umarım bebeğim
Gidicem kuzum bu sefer özele değil de şehir hastanesine gidiyim diyorum bakalım ne diyecekKuşum bugüne kadar nasıl görmezler aklım almıyor gerçekten.. Başka bi doktora görün istersen belki yanlış teşhistir inşallah öyledir kuşumameliyatlık bi durumun olmaz ki öyleyse bile sen hep bana diyorsun ya;
kalbini ferah tut kuzum kötü düşünmeliyimherşey güzel olucak minik kuşum dualarım seninle