💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum gösterdi bana çukuru bildiğin görünüyordu yani, benim adetim 3 gün tam oluyor sonra leke leke geliyordu 10 gün bazen daha fazla lekelenmem oluyordu doktor kan orda birikiyor ve sonrasında leke leke geliyor dedi gebeliğe engel midir 5 senedir uğraşıyorum dedim spermler oraya birikip ilerleyemiyor olabilir evet dedi. Daha önce bu doktora da gelmiştim aslında o zaman da söylememişti böyle birşey ama ben o anki şokla bunu bile dile getiremedim. Çukuru çok net şekilde gösterdi bana doğrudur diye düşünüyorum ama tabii ki başka doktora da gidicem kuzum şehir hastanesine gidiyim diyorum bu sefer 😔
İkinci bir görüş alman iyi olur git tabii, belki evet var ama ameliyata gerek yok der. Eğer ameliyat olman gerekiyorsa da en azından artık sorun bulundu çözüm belli ☺️ hem senin de dediğin gibi S simurgggg da bu durumu öğrendiği ay hamile kaldı. Hiç bir şey engel değil olacağa 💛

Gidicem kuzum bu sefer özele değil de şehir hastanesine gidiyim diyorum bakalım ne diyecek 😌
İçim rahat aslında kuzum onca zamandır hiçbir şey yok demeleri daha çok canımı sıkıyordu biliyor musun sanki üstümden yük kalkmış gibi hissettim 😥
Doktorlarla görüştükten sonra kesinse ameliyat olurum kuzucum sonra da bebişime kavuşurum inşallah 🙏🏻❤️
Ben de tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendiğimde senin gibi hissetmiştim sorun bulundu ve kısmen çözüldü diyip rahatlamıştım. Böyle hissetmene sevindim ☺️
Kizlar merhaba akinti adet geliyor belirtisimi gebelik belirtisimi sizce adetime 4 gun var bugun birden akintim cogaldi
Bu akıntı isi kafa karıştırıcı ya ben de adet öncesi hiç olmazdı bir ay adete doğru çok arttı kesin hamileyim diye düşünmüştüm. Çok bel bağlamamak lazım böyle belirtilere ama inşallah bebek vardır ve ondandır senin ki 🙏🏻

Hangi doktora gittin bebeğim?
Aynen öyle kuzum çok iyi anlıyorum yaşadığın şoku, bebiş durumuna o kadar odaklıyız o kadar içten istiyoruz ki, bu konuyla alakalı en ufak bi olumsuzluk bile bizi aşırı yıpratıp üzüyor.
Ama rabbim inşallah çabalarımızı boşa çıkarmayacak, karşılığını verecek🙏🏻🥰
Ben inanıyorum bu ay o iş tamamm♥️😍
Kuzum ahmet acer e gittim. Aslında üzülmedim kuzum hiçbir şey yok demeleri daha çok üzüyordu beni sanki şimdi en azından bir umudum oldu ameliyat sonrası belki de bebişime kavuşurum diyorum ☺️
Bu ayı atlatıyım ama bu aydan umutluyum kuzum hepimiz hamiş çıkcaz 😍😍🙏🏻
Sende piki görmüşün bebiş haberini aynı gün verelim canımm ❤️

Kızlarımm mesajlarınızı okudum ama önce başıma geleni anlatıyım dedim 😱
Doktor istmosel var dediii küçük bir ameliyatla hallederiz dedi ve ben o olayın şokuyla doktora ne yumurta sorabildim ne başka birşey doktor konuştu konuştu ne konuştu anlamadım bile öyle şoka girdim ki öylece çıktım odadan 🤦🏻‍♀️
Ben senelerdir doktor doktor geziyorum rahim filmi çektirdim nasıl göremediler anlamıyorum 😔
Salı günü tekrar gidip detaylıca konuşacağım ve bu işin sonunda ameliyat olacağım galiba dilim bağlandı resmen hiçbir şey ne sordum ne doktorun konuştuklarını duydum öyle söyleyim size 😥
@Merveeee57 S simurgggg benaroz benaroz @sacibelinde bliiss bliiss @umha goldBride goldBride Zumruduanka96 Zumruduanka96 @tatluboncuk @Blue_girll
Etiketlemeyi unuttuğum kızlarım varsa kusura bakmayın noluuuur 🙏🏻
Kuzum bunu daha cook yakin zamanda yasayan biri olarak senin bu yasadigin şoku 1 ay once ben sizlerle paylasmistim hatirlarsan. Hatta sana sormustum galiba sezeryan mi oldun diye? Sende de ayni sey olma ihtimali olabilir mi diye? Adet donemindeki muayenede bana soylendikten sonra 10 gun kafam dopdolu gezdim. Ameliyat ihtimali icimi sıktı da sıktı. Bebekten falan vazgecmis halde kendi derdime dustum. Ama 13.gundeki kontrolde kendi doktorum bu durumu hic onemsemedi. Hemen ameliyat da demedi. Tam tersine tutunmayi destekleyelim dedi. Ilaclari yazdi etti. Soruna yonelik de bir sonraki sezeryanda tamir ederiz dedi. Ustune de hamile kaldim zaten biliyorsun. Bir kac doktor gorusu alabilirsin bence ameliyat karari vermeden. Cok gecmis olsun bu arada💕

İkinci bir görüş alman iyi olur git tabii, belki evet var ama ameliyata gerek yok der. Eğer ameliyat olman gerekiyorsa da en azından artık sorun bulundu çözüm belli ☺️ hem senin de dediğin gibi S simurgggg da bu durumu öğrendiği ay hamile kaldı. Hiç bir şey engel değil olacağa 💛
Ben de tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendiğimde senin gibi hissetmiştim sorun bulundu ve kısmen çözüldü diyip rahatlamıştım. Böyle hissetmene sevindim ☺️

Bu akıntı isi kafa karıştırıcı ya ben de adet öncesi hiç olmazdı bir ay adete doğru çok arttı kesin hamileyim diye düşünmüştüm. Çok bel bağlamamak lazım böyle belirtilere ama inşallah bebek vardır ve ondandır senin ki 🙏🏻
Onca zamandır aldığım ilaçların doktor doktor gezmelerimin boşa olması az biraz üzdü ama umudum daha da arttı, buna şükür diyorum 🙏🏻
İnşallah gerek kalmadan bebiş haberi alırım kuzum bu ay hepimiz hamiş çıkacağız inanıyorum 😍😍❤️

Kuzum ahmet acer e gittim. Aslında üzülmedim kuzum hiçbir şey yok demeleri daha çok üzüyordu beni sanki şimdi en azından bir umudum oldu ameliyat sonrası belki de bebişime kavuşurum diyorum ☺️
Bu ayı atlatıyım ama bu aydan umutluyum kuzum hepimiz hamiş çıkcaz 😍😍🙏🏻
Sende piki görmüşün bebiş haberini aynı gün verelim canımm ❤️
Valla sağolsun helal olsun Ahmet Bey'e kuzum yıllardır hiçbir doktorun göremediği şeyi gördü.
İnşallah bu ay kavuşacaksın bebişine bende çok umutluyum bebeğim ya 🙏🏻😍

Peki hamilelik konusunda felan bişey dedi mi kuzum?

Kuzum bunu daha cook yakin zamanda yasayan biri olarak senin bu yasadigin şoku 1 ay once ben sizlerle paylasmistim hatirlarsan. Hatta sana sormustum galiba sezeryan mi oldun diye? Sende de ayni sey olma ihtimali olabilir mi diye? Adet donemindeki muayenede bana soylendikten sonra 10 gun kafam dopdolu gezdim. Ameliyat ihtimali icimi sıktı da sıktı. Bebekten falan vazgecmis halde kendi derdime dustum. Ama 13.gundeki kontrolde kendi doktorum bu durumu hic onemsemedi. Hemen ameliyat da demedi. Tam tersine tutunmayi destekleyelim dedi. Ilaclari yazdi etti. Soruna yonelik de bir sonraki sezeryanda tamir ederiz dedi. Ustune de hamile kaldim zaten biliyorsun. Bir kac doktor gorusu alabilirsin bence ameliyat karari vermeden. Cok gecmis olsun bu arada💕
Evet kuzumm sen bana umutsunn bu ay umudumu kesmiyorum sayende 😍😍
Ama şöyle de düşünüyorum sen kimyasal geçirdin birçok kez tutunamıyordu ama ben 5 senedir hiç yaşamadım klomen çatlatma iğnesi 6 ay denedik olmadı belki de ameliyat olmam gerekiyordur diyorum 😌
Tabi birkaç doktorun daha fikrini alıcam bebeğim 🙏🏻

Amin canim insallah 🙏😇

Valla sağolsun helal olsun Ahmet Bey'e kuzum yıllardır hiçbir doktorun göremediği şeyi gördü.
İnşallah bu ay kavuşacaksın bebişine bende çok umutluyum bebeğim ya 🙏🏻😍

Peki hamilelik konusunda felan bişey dedi mi kuzum?
Evet kuzum ya buna şükür 🙏🏻
Kuzum çok şey konuştu söyledi ama inan ki duymadım uğultu gibiydi sesler kafamda 🤣🤣 Annem diyor ki keşke ben gelseydim yanında ddoktora hiç mi birşey sormadın demedin yooo diyorum 😌
O yüzden salı tekrar gidip iyice konuşcam ☺️

Doktor istmosel var dediii küçük bir ameliyatla hallederiz dedi ve ben o olayın şokuyla doktora ne yumurta sorabildim ne başka birşey doktor konuştu konuştu ne konuştu anlamadım bile öyle şoka girdim ki öylece çıktım odadan 🤦🏻‍♀️
Ben senelerdir doktor doktor geziyorum rahim filmi çektirdim nasıl göremediler anlamıyorum 😔
Salı günü tekrar gidip detaylıca konuşacağım ve bu işin sonunda ameliyat olacağım galiba dilim bağlandı resmen hiçbir şey ne sordum ne doktorun konuştuklarını duydum öyle söyleyim size 😥
@Merveeee57 S simurgggg benaroz benaroz @sacibelinde bliiss bliiss @umha goldBride goldBride Zumruduanka96 Zumruduanka96 @tatluboncuk @Blue_girll
İstmosel ne hiç bilmiyorum aşkım. Çok geçmiş olsun ama. Herşeyin bi zamanı var demek ki sıkma canını sonu güzel olsun inşallah 💫

Gidicem kuzum bu sefer özele değil de şehir hastanesine gidiyim diyorum bakalım ne diyecek 😌
İçim rahat aslında kuzum onca zamandır hiçbir şey yok demeleri daha çok canımı sıkıyordu biliyor musun sanki üstümden yük kalkmış gibi hissettim 😥
Doktorlarla görüştükten sonra kesinse ameliyat olurum kuzucum sonra da bebişime kavuşurum inşallah 🙏🏻❤️

İnşallah kuşum benim git bi bakalım ne dicek soracaklarını yaz bi kağıda o an orda aklına gelmeyebilir hemen çıkarır sorarsın 🙏 amin bebeğimmm hep dualarımdasın sonrada bebişin gelecek sana 🙏❤️

Evet kuzumm sen bana umutsunn bu ay umudumu kesmiyorum sayende 😍😍
Ama şöyle de düşünüyorum sen kimyasal geçirdin birçok kez tutunamıyordu ama ben 5 senedir hiç yaşamadım klomen çatlatma iğnesi 6 ay denedik olmadı belki de ameliyat olmam gerekiyordur diyorum 😌
Tabi birkaç doktorun daha fikrini alıcam bebeğim 🙏🏻
Ya tabi herkesin durumu da kendine ozeldir bebisim ama yine de bir arastir bence💕. Hic progesteron kullanmis miydin? Ben kendimde onun da etkili oldugunu dusunuyorum. Bu arada dedigin cok dogru sebepsiz olmamasindansa bir sebep bulunmus olmasi cok daha iyi. Bir anlamda rahatlamis hissediyor insan kendini. Insallah hic biseye gerek kalmadan guzel haberi alirsin da bu ay🙏🙏 bu arada yumurta? Catlatma ignesi? Ilac vs hic mi bisey konusulmadi

İstmosel ne hiç bilmiyorum aşkım. Çok geçmiş olsun ama. Herşeyin bi zamanı var demek ki sıkma canını sonu güzel olsun inşallah 💫
Kuzum hatalı sezeryan dikişinden oluyormuş orda çukur oluşuyormuş bu da engelleyebiliyormuş gebeliği spermler o çukura birikiyormuş ☺️
Aynen öyle kuzum kısmet bu zamanaymış demek ki 🙏🏻

İnşallah kuşum benim git bi bakalım ne dicek soracaklarını yaz bi kağıda o an orda aklına gelmeyebilir hemen çıkarır sorarsın 🙏 amin bebeğimmm hep dualarımdasın sonrada bebişin gelecek sana 🙏❤️
Ay evet kuzum gerçekten öyle oluyor dediğin gibi yazıp ezber yapıyım 😂
İnşallah kuzum benimm 😘❤️❤️

Kuzum hatalı sezeryan dikişinden oluyormuş orda çukur oluşuyormuş bu da engelleyebiliyormuş gebeliği spermler o çukura birikiyormuş ☺️
Aynen öyle kuzum kısmet bu zamanaymış demek ki 🙏🏻
Aşkım birşeyin vakti gelmediği zaman türlü türlü engeller çıkıyor. Hepimiz yaşıyoruz hayatımızın her alanında. Sakın üzülme şimdi fark edildi ve gerisinin nasıl olduğu önemli ❤️

Yaziklar olsun o doktorlara bunu nasil farketmemisler cok uzaktan bir ark. Bole birsey oldu amelyti oldu 6 7 ay hamile kalmamasi gerek dedi kadin oturup agliyrdu benm onca zamanim gitmmis gibi 6 ayda dah bekliycem falan diye 😔 ama onmli olan bunun gorulmesi ve ameliyat olman canm caresi var rabbim dermamsiz dert vermesin elinden geleni yap sen dualarim seninle 🤲🏻

Aa hiç böyle bişey duymamıştım şimdi öğrendim.. Çok geçmiş olsun canım. Ben hep teşhis edilemeyen şeyden korkarım çok şükür ki teşhis edilmiş ve çaresine baktırakacaksın iyi yönünden düşün.Tek üzücü yan bugüne kadar nasıl farkedilmediği ve bir umut boşa geçen zamanın.. Ah şu doktorlar ahhh

X