- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.801
Kuzumm çok çok geçmiş olsun ama hemen kötü düşünüp kendini de harap etme, bence şöyle düşünmelisin yıllardır bebiş olmuyor ve sebebini anlamıyodun ama şimdi en azından sebebini biliyosun ve Allah a şükür çözümsüz değil inşallah basit bir operasyonla çözülecek ben de mesela kendimdeki sorunu kendimce keşfederek çözümünü bulmaya çalışıyorum inan bana sebepsiz olması sebepli olmasından çok daha kötü sıkma canınıKuzum gösterdi bana çukuru bildiğin görünüyordu yani, benim adetim 3 gün tam oluyor sonra leke leke geliyordu 10 gün bazen daha fazla lekelenmem oluyordu doktor kan orda birikiyor ve sonrasında leke leke geliyor dedi gebeliğe engel midir 5 senedir uğraşıyorum dedim spermler oraya birikip ilerleyemiyor olabilir evet dedi. Daha önce bu doktora da gelmiştim aslında o zaman da söylememişti böyle birşey ama ben o anki şokla bunu bile dile getiremedim. Çukuru çok net şekilde gösterdi bana doğrudur diye düşünüyorum ama tabii ki başka doktora da gidicem kuzum şehir hastanesine gidiyim diyorum bu sefer