- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.761
Kizlar merhaba akinti adet geliyor belirtisimi gebelik belirtisimi sizce adetime 4 gun var bugun birden akintim cogaldiUSER=1086657]@Merveeee57[/USER] S simurggggbenaroz @sacibelinde bliiss @umha goldBride Zumruduanka96 @tatluboncuk @Blue_girll
İkinci bir görüş alman iyi olur git tabii, belki evet var ama ameliyata gerek yok der. Eğer ameliyat olman gerekiyorsa da en azından artık sorun bulundu çözüm belliKuzum gösterdi bana çukuru bildiğin görünüyordu yani, benim adetim 3 gün tam oluyor sonra leke leke geliyordu 10 gün bazen daha fazla lekelenmem oluyordu doktor kan orda birikiyor ve sonrasında leke leke geliyor dedi gebeliğe engel midir 5 senedir uğraşıyorum dedim spermler oraya birikip ilerleyemiyor olabilir evet dedi. Daha önce bu doktora da gelmiştim aslında o zaman da söylememişti böyle birşey ama ben o anki şokla bunu bile dile getiremedim. Çukuru çok net şekilde gösterdi bana doğrudur diye düşünüyorum ama tabii ki başka doktora da gidicem kuzum şehir hastanesine gidiyim diyorum bu sefer
Bugunu bos gecsen de yarin sabahi degerlendir mutlaka kuzum. Arayi cok acma. Pik gunu onemliAaahh inşallaah kuzummDün çalıştık bugünü boş mu geçsem acaba Enerciimm kalmadı artıkk
İnaşllah peşinizden geliyoruz canımm
Ben de tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendiğimde senin gibi hissetmiştim sorun bulundu ve kısmen çözüldü diyip rahatlamıştım. Böyle hissetmene sevindimGidicem kuzum bu sefer özele değil de şehir hastanesine gidiyim diyorum bakalım ne diyecek
İçim rahat aslında kuzum onca zamandır hiçbir şey yok demeleri daha çok canımı sıkıyordu biliyor musun sanki üstümden yük kalkmış gibi hissettim
Doktorlarla görüştükten sonra kesinse ameliyat olurum kuzucum sonra da bebişime kavuşurum inşallah
Bu akıntı isi kafa karıştırıcı ya ben de adet öncesi hiç olmazdı bir ay adete doğru çok arttı kesin hamileyim diye düşünmüştüm. Çok bel bağlamamak lazım böyle belirtilere ama inşallah bebek vardır ve ondandır senin kiKizlar merhaba akinti adet geliyor belirtisimi gebelik belirtisimi sizce adetime 4 gun var bugun birden akintim cogaldi
Kuzum ahmet acer e gittim. Aslında üzülmedim kuzum hiçbir şey yok demeleri daha çok üzüyordu beni sanki şimdi en azından bir umudum oldu ameliyat sonrası belki de bebişime kavuşurum diyorumHangi doktora gittin bebeğim?
Aynen öyle kuzum çok iyi anlıyorum yaşadığın şoku, bebiş durumuna o kadar odaklıyız o kadar içten istiyoruz ki, bu konuyla alakalı en ufak bi olumsuzluk bile bizi aşırı yıpratıp üzüyor.
Ama rabbim inşallah çabalarımızı boşa çıkarmayacak, karşılığını verecek
Ben inanıyorum bu ay o iş tamamm
Kuzum bunu daha cook yakin zamanda yasayan biri olarak senin bu yasadigin şoku 1 ay once ben sizlerle paylasmistim hatirlarsan. Hatta sana sormustum galiba sezeryan mi oldun diye? Sende de ayni sey olma ihtimali olabilir mi diye? Adet donemindeki muayenede bana soylendikten sonra 10 gun kafam dopdolu gezdim. Ameliyat ihtimali icimi sıktı da sıktı. Bebekten falan vazgecmis halde kendi derdime dustum. Ama 13.gundeki kontrolde kendi doktorum bu durumu hic onemsemedi. Hemen ameliyat da demedi. Tam tersine tutunmayi destekleyelim dedi. Ilaclari yazdi etti. Soruna yonelik de bir sonraki sezeryanda tamir ederiz dedi. Ustune de hamile kaldim zaten biliyorsun. Bir kac doktor gorusu alabilirsin bence ameliyat karari vermeden. Cok gecmis olsun bu aradaKızlarımm mesajlarınızı okudum ama önce başıma geleni anlatıyım dedim
Doktor istmosel var dediii küçük bir ameliyatla hallederiz dedi ve ben o olayın şokuyla doktora ne yumurta sorabildim ne başka birşey doktor konuştu konuştu ne konuştu anlamadım bile öyle şoka girdim ki öylece çıktım odadan
Ben senelerdir doktor doktor geziyorum rahim filmi çektirdim nasıl göremediler anlamıyorum
Salı günü tekrar gidip detaylıca konuşacağım ve bu işin sonunda ameliyat olacağım galiba dilim bağlandı resmen hiçbir şey ne sordum ne doktorun konuştuklarını duydum öyle söyleyim size
@Merveeee57 S simurggggbenaroz @sacibelinde bliiss @umha goldBride Zumruduanka96 @tatluboncuk @Blue_girll
Etiketlemeyi unuttuğum kızlarım varsa kusura bakmayın noluuuur
Onca zamandır aldığım ilaçların doktor doktor gezmelerimin boşa olması az biraz üzdü ama umudum daha da arttı, buna şükür diyorumBen de tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendiğimde senin gibi hissetmiştim sorun bulundu ve kısmen çözüldü diyip rahatlamıştım. Böyle hissetmene sevindim
Bu akıntı isi kafa karıştırıcı ya ben de adet öncesi hiç olmazdı bir ay adete doğru çok arttı kesin hamileyim diye düşünmüştüm. Çok bel bağlamamak lazım böyle belirtilere ama inşallah bebek vardır ve ondandır senin ki
Valla sağolsun helal olsun Ahmet Bey'e kuzum yıllardır hiçbir doktorun göremediği şeyi gördü.Kuzum ahmet acer e gittim. Aslında üzülmedim kuzum hiçbir şey yok demeleri daha çok üzüyordu beni sanki şimdi en azından bir umudum oldu ameliyat sonrası belki de bebişime kavuşurum diyorum
Bu ayı atlatıyım ama bu aydan umutluyum kuzum hepimiz hamiş çıkcaz
Sende piki görmüşün bebiş haberini aynı gün verelim canımm
Evet kuzumm sen bana umutsunn bu ay umudumu kesmiyorum sayendeKuzum bunu daha cook yakin zamanda yasayan biri olarak senin bu yasadigin şoku 1 ay once ben sizlerle paylasmistim hatirlarsan. Hatta sana sormustum galiba sezeryan mi oldun diye? Sende de ayni sey olma ihtimali olabilir mi diye? Adet donemindeki muayenede bana soylendikten sonra 10 gun kafam dopdolu gezdim. Ameliyat ihtimali icimi sıktı da sıktı. Bebekten falan vazgecmis halde kendi derdime dustum. Ama 13.gundeki kontrolde kendi doktorum bu durumu hic onemsemedi. Hemen ameliyat da demedi. Tam tersine tutunmayi destekleyelim dedi. Ilaclari yazdi etti. Soruna yonelik de bir sonraki sezeryanda tamir ederiz dedi. Ustune de hamile kaldim zaten biliyorsun. Bir kac doktor gorusu alabilirsin bence ameliyat karari vermeden. Cok gecmis olsun bu arada
Amin canim insallahBen de tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendiğimde senin gibi hissetmiştim sorun bulundu ve kısmen çözüldü diyip rahatlamıştım. Böyle hissetmene sevindim
Bu akıntı isi kafa karıştırıcı ya ben de adet öncesi hiç olmazdı bir ay adete doğru çok arttı kesin hamileyim diye düşünmüştüm. Çok bel bağlamamak lazım böyle belirtilere ama inşallah bebek vardır ve ondandır senin ki
Hadi inşallah bebiş olsunB bernaad Yetiştimm sanaa
Kızlar yaa ilk defa yumurtlama ağrısı yaşıyorumbu bir işaret mii
Zumruduanka96 @Merveeee57 S simurgggg @sacibelinde bebekheyecani bliiss
Evet kuzum ya buna şükürValla sağolsun helal olsun Ahmet Bey'e kuzum yıllardır hiçbir doktorun göremediği şeyi gördü.
İnşallah bu ay kavuşacaksın bebişine bende çok umutluyum bebeğim ya
Peki hamilelik konusunda felan bişey dedi mi kuzum?
İstmosel ne hiç bilmiyorum aşkım. Çok geçmiş olsun ama. Herşeyin bi zamanı var demek ki sıkma canını sonu güzel olsun inşallahKızlarımm mesajlarınızı okudum ama önce başıma geleni anlatıyım dedim
Doktor istmosel var dediii küçük bir ameliyatla hallederiz dedi ve ben o olayın şokuyla doktora ne yumurta sorabildim ne başka birşey doktor konuştu konuştu ne konuştu anlamadım bile öyle şoka girdim ki öylece çıktım odadan
Ben senelerdir doktor doktor geziyorum rahim filmi çektirdim nasıl göremediler anlamıyorum
Salı günü tekrar gidip detaylıca konuşacağım ve bu işin sonunda ameliyat olacağım galiba dilim bağlandı resmen hiçbir şey ne sordum ne doktorun konuştuklarını duydum öyle söyleyim size
@Merveeee57 S simurggggbenaroz @sacibelinde bliiss @umha goldBride Zumruduanka96 @tatluboncuk @Blue_girll
Gidicem kuzum bu sefer özele değil de şehir hastanesine gidiyim diyorum bakalım ne diyecek
İçim rahat aslında kuzum onca zamandır hiçbir şey yok demeleri daha çok canımı sıkıyordu biliyor musun sanki üstümden yük kalkmış gibi hissettim
Doktorlarla görüştükten sonra kesinse ameliyat olurum kuzucum sonra da bebişime kavuşurum inşallah
Ya tabi herkesin durumu da kendine ozeldir bebisim ama yine de bir arastir benceEvet kuzumm sen bana umutsunn bu ay umudumu kesmiyorum sayende
Ama şöyle de düşünüyorum sen kimyasal geçirdin birçok kez tutunamıyordu ama ben 5 senedir hiç yaşamadım klomen çatlatma iğnesi 6 ay denedik olmadı belki de ameliyat olmam gerekiyordur diyorum
Tabi birkaç doktorun daha fikrini alıcam bebeğim
Kuzum hatalı sezeryan dikişinden oluyormuş orda çukur oluşuyormuş bu da engelleyebiliyormuş gebeliği spermler o çukura birikiyormuşİstmosel ne hiç bilmiyorum aşkım. Çok geçmiş olsun ama. Herşeyin bi zamanı var demek ki sıkma canını sonu güzel olsun inşallah
Ay evet kuzum gerçekten öyle oluyor dediğin gibi yazıp ezber yapıyımİnşallah kuşum benim git bi bakalım ne dicek soracaklarını yaz bi kağıda o an orda aklına gelmeyebilir hemen çıkarır sorarsınamin bebeğimmm hep dualarımdasın sonrada bebişin gelecek sana
Aşkım birşeyin vakti gelmediği zaman türlü türlü engeller çıkıyor. Hepimiz yaşıyoruz hayatımızın her alanında. Sakın üzülme şimdi fark edildi ve gerisinin nasıl olduğu önemliKuzum hatalı sezeryan dikişinden oluyormuş orda çukur oluşuyormuş bu da engelleyebiliyormuş gebeliği spermler o çukura birikiyormuş
Aynen öyle kuzum kısmet bu zamanaymış demek ki
Yaziklar olsun o doktorlara bunu nasil farketmemisler cok uzaktan bir ark. Bole birsey oldu amelyti oldu 6 7 ay hamile kalmamasi gerek dedi kadin oturup agliyrdu benm onca zamanim gitmmis gibi 6 ayda dah bekliycem falan diyeKızlarımm mesajlarınızı okudum ama önce başıma geleni anlatıyım dedim
Aa hiç böyle bişey duymamıştım şimdi öğrendim.. Çok geçmiş olsun canım. Ben hep teşhis edilemeyen şeyden korkarım çok şükür ki teşhis edilmiş ve çaresine baktırakacaksın iyi yönünden düşün.Tek üzücü yan bugüne kadar nasıl farkedilmediği ve bir umut boşa geçen zamanın.. Ah şu doktorlar ahhhGidicem kuzum bu sefer özele değil de şehir hastanesine gidiyim diyorum bakalım ne diyecek