- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.721
Harika o zaman tamamVar kuzum var ortak kullanım makineler
Biliyo musun ben biliyodum senin pik olacağını bugünKızlarım ben hala pikim çatlamayı kaçırmadım diye sevindimama gerçekten tuhaflık var bende kist mi oldu acaba o böyle çıkarır mı sürekli, ya da ne biliyim çatlayamıyor mu anlayamadım o kadar da havuç yedim bugün kadın doğumdan sonra belli olur artık
Reglin yeni bitti ya kalanlar geliyor herhalde kuzumm. O her kadında öyle oluyor sanırım. Benim reglim 6 gün sürerdi regl bitince ovulasyon dönemine girerdim hemen.iki gün anca boşta oluyordum sonra ovulasyon akintisi oluyordu çatlamaya kadar çatlama sonrası duruyordu. Akıntı başlamis gibi anladigim sende de başlarsın ovulasyona. 30 lu aldın kuzum testiİnşallah kuzucumya ama bu ay her şey garip ilerliyor bugün çok aşırı akıntım var hafif kahverengilik de var, sağ yumurtalığım çok ağrıyor yani 3 4 gün sonra olsa yumurtam çatladı heralde derim anlayamadım
Iyi demissin bence de kuzum. Elindekinin kiymetini bilmeli insan. Birimizin umursamadan sahip oldugu nimet bir baskasinin hayallerinin süsü olabiliyor. Ablan da senin sorunlarinla ilgilense biraz iyi olurmus. Hep bana hep bana kardeslik iliskisi olur mu yaKesinlikle Öyle, bi de evliliğinde sorunlar var sürekli bi ağlamaklı kötü ruh halinde. Ben normalde aileme çok anlatmam bi sorunum varsa da geçen prolaktinim yüksek çıktığında mesaj attım ablama dalgaya aldı ciddi anlamda dinlemedi bile beni. Dedim bu dünyanın en çilekeş insanı sensin demi ? Senden başka kimsenin derdi sıkıntısı yok Rabbim sana nasıl bi nimet vermiş anlayamazsın dedim kızdım br sürü
Kuzucum evet 30 lu aldım ama 2 gün şehir dışındayım yapamicam inşallah kaçırmamReglin yeni bitti ya kalanlar geliyor herhalde kuzumm. O her kadında öyle oluyor sanırım. Benim reglim 6 gün sürerdi regl bitince ovulasyon dönemine girerdim hemen.iki gün anca boşta oluyordum sonra ovulasyon akintisi oluyordu çatlamaya kadar çatlama sonrası duruyordu. Akıntı başlamis gibi anladigim sende de başlarsın ovulasyona. 30 lu aldın kuzum testi
Klomene basladin dimi canim?Evet kuzucum regl dün bitti hatta ovü testine başladım bile baaakkkontrol salı bebişimm
Bilmez mi kuzum bütün ailem biliyor nerdeyse, cidden bilmiyor elindekinin kıymetini kocam şu an varını yoğunu vermeye hazır bir çocuk için ben de öyle, anlamıyorlar işte yokluğunu bilmediklerinden .. Rabbim kimseye yaşatmasın bu eksikliğiIyi demissin bence de kuzum. Elindekinin kiymetini bilmeli insan. Birimizin umursamadan sahip oldugu nimet bir baskasinin hayallerinin süsü olabiliyor. Ablan da senin sorunlarinla ilgilense biraz iyi olurmus. Hep bana hep bana kardeslik iliskisi olur mu yabiliyor mu bebek icin ugrastigini?
Evet kuzucum yarısı bitti bile 3. Gün bugünKlomene basladin dimi canim?
Evet canım ben de femarayi bitiriyorum bugün 5. GünümNe için gidecektin kuzucum doktora yumurta kontrolü mü ? Sen de benim kusuruma bakma olur mu unutuyorum
Oh oh superEvet kuzucum yarısı bitti bile 3. Gün bugün
Kuzum benim bugün testim pik yaptı bende ilk defa kasıklarımda ağrı hissediyorumKızlar bişey soracağım yumurtlama olunca mı kasıkta ağrı olur yoksa çatlarken mi ben geçen ay ağrı olunca o günü değerlendiremedim. Ne zamanlar özellikle değerlendirilmeli
Yanında goturuver kuzum en azından takip yaparsın operasyon olmasa bileKuzucum evet 30 lu aldım ama 2 gün şehir dışındayım yapamicam inşallah kaçırmam
Eee olmus bu kuzum.B bernaad Yetiştimm sanaa
Kızlar yaa ilk defa yumurtlama ağrısı yaşıyorumbu bir işaret mii
Zumruduanka96 Merveeee57 S simurgggg sacibelinde bebekheyecani bliiss
Yaaa ne guzel pikler goruyoruz bugunB bernaad Yetiştimm sanaa
Kızlar yaa ilk defa yumurtlama ağrısı yaşıyorumbu bir işaret mii
Zumruduanka96 Merveeee57 S simurgggg sacibelinde bebekheyecani bliiss
Kan rüyası boştur kızlar rüya bozulur merak etmeyinBen öyle 2 kere pedli ve regl olmuş olarak gördüm kendimi ve sabahına regl olmustum travma olacaktı artıkşimdi de böyle gördüm bakalım ahhaha. Ama bilinc altı canım ya aklına hep regl olacak mıyım olacağım falan diye geçiyorsa öyle görmüşşsndr ben de öyle oluyor. İnsallah hayırlısı ile rüyanın tabiri çıkar
Evett kuzum valla ilk defa bu ay çok iyi çalışma yaptık,Eee olmus bu kuzum.
Aaahh inşallaah kuzummYaaa ne guzel pikler goruyoruz bugunolacak olacak bu is bas gaza işareti bu canim
26 ile 30 gün arasında. Düzenlidir. Bugün uygulamaya göre adet günüm. Ovulasyon testim birwz koyu çıktı. Gebelik testim yoktu yapamadım. Ara ta adet olacakmış gibi ağrı ateş basması bide bir kere.ani eğilince bıçak saplanır gibi olmuştu. Kasıkta doluluk var. Göğüslerim de balon gibi içi boş ama şiş gibi. Bide normal de ateşim hep 35-36 larda seyreder hep üşüyen biriyimdir. Ama 1 haftadır sabah ateşim 36.6 gün içinde de ölçüyorum 36.4.5.6 gidiyorCanım kaç günde bir regl oluyorsun?