💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Biliyo musun ben biliyodum senin pik olacağını bugün değerlendirin bugünüüüü doktor baksın bakalım kaç mm olmuş çatlatma iğnesi verir inşallah

Reglin yeni bitti ya kalanlar geliyor herhalde kuzumm. O her kadında öyle oluyor sanırım. Benim reglim 6 gün sürerdi regl bitince ovulasyon dönemine girerdim hemen.iki gün anca boşta oluyordum sonra ovulasyon akintisi oluyordu çatlamaya kadar çatlama sonrası duruyordu. Akıntı başlamis gibi anladigim sende de başlarsın ovulasyona. 30 lu aldın kuzum testi

Iyi demissin bence de kuzum. Elindekinin kiymetini bilmeli insan. Birimizin umursamadan sahip oldugu nimet bir baskasinin hayallerinin süsü olabiliyor. Ablan da senin sorunlarinla ilgilense biraz iyi olurmus. Hep bana hep bana kardeslik iliskisi olur mu ya biliyor mu bebek icin ugrastigini?

Kuzucum evet 30 lu aldım ama 2 gün şehir dışındayım yapamicam inşallah kaçırmam

Bilmez mi kuzum bütün ailem biliyor nerdeyse, cidden bilmiyor elindekinin kıymetini kocam şu an varını yoğunu vermeye hazır bir çocuk için ben de öyle, anlamıyorlar işte yokluğunu bilmediklerinden .. Rabbim kimseye yaşatmasın bu eksikliği

Kızlar bişey soracağım yumurtlama olunca mı kasıkta ağrı olur yoksa çatlarken mi ben geçen ay ağrı olunca o günü değerlendiremedim. Ne zamanlar özellikle değerlendirilmeli

Kızlar bişey soracağım yumurtlama olunca mı kasıkta ağrı olur yoksa çatlarken mi ben geçen ay ağrı olunca o günü değerlendiremedim. Ne zamanlar özellikle değerlendirilmeli
Kuzum benim bugün testim pik yaptı bende ilk defa kasıklarımda ağrı hissediyorum Sanırım yumurta iyice büyüyüp çatlamaya yaklaşınca ağrı oluyor

Kan rüyası boştur kızlar rüya bozulur merak etmeyin

Canım kaç günde bir regl oluyorsun?
26 ile 30 gün arasında. Düzenlidir. Bugün uygulamaya göre adet günüm. Ovulasyon testim birwz koyu çıktı. Gebelik testim yoktu yapamadım. Ara ta adet olacakmış gibi ağrı ateş basması bide bir kere.ani eğilince bıçak saplanır gibi olmuştu. Kasıkta doluluk var. Göğüslerim de balon gibi içi boş ama şiş gibi. Bide normal de ateşim hep 35-36 larda seyreder hep üşüyen biriyimdir. Ama 1 haftadır sabah ateşim 36.6 gün içinde de ölçüyorum 36.4.5.6 gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…