💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hala pik devam ediyor kuzum doktordan sonra haber et bize de

O kadar haklısın ki yeter ki Allah ol desin oluyor ben ve buradaki bütün arkadaşlarımız dahil emek veriyoruz çaba sarf ediyoruz ama bak çaba sarf etmeden hiç aklında yokken Allah nasip ediyor arkadaşın için çok sevindim kuzum darısı bizlerin başına olsun inşallah şu mübarek günde Allah dualarımızı kabul Etsin

Ah bende iki gün önce ped gördüm regl olduğumu gördüm üzüldüm ama tabirini okuyunca süpriz sevinçli bir haber alacaksın diyordu hemen topladım kendimi hayır olsun
Ben öyle 2 kere pedli ve regl olmuş olarak gördüm kendimi ve sabahına regl olmustum travma olacaktı artık şimdi de böyle gördüm bakalım ahhaha. Ama bilinc altı canım ya aklına hep regl olacak mıyım olacağım falan diye geçiyorsa öyle görmüşşsndr ben de öyle oluyor. İnsallah hayırlısı ile rüyanın tabiri çıkar

Öyle kuzum öyle mübarek gün hepimizin duaları kabul olsun ,çok şey istemiyoruz ki...Kasım ayı uğurlu gelicek inanıyorum

Daha erken ya 15 gün beklicem ayın 22si kalp atışı yazıyordu bir uygulamada beklicem o yüzden 22 si gibi direk kalp atışına giderim beta 2 katı artışı gördüm nasıl olsa

bence de söylememeliyiz ya. işi buna döktüğümüz anda her şey tersine gidecek gibi geliyor bana da. ne kadar istesem de çocuk işini böyle dayatıyormuşum gibi olmaktan aşırı çekiniyorum

Kızlar bebetime erken gebelik testi yalancı pozitif çıkarıyor mu kullanan var mı ? Bebetime kaset testinin yalancı çıkardığını biliyorum ama erken gebelik testi de çıkarıyor mu acaba

Kuzum klomen kullanıyorsun ya erkene çeker belki hayırlısı olsunn

Balım ben femara kullanıyorum ama aynı hesap dimi klomenle evet çekmiştir belki bak üzülüyordun hiç gerek yokmuş üzülmeye hala pik. Bence senin bu yumurta çok kaliteli oldu kist falan değil 2 gün pik kalması normal. Bakalım doktor ne diyecek.
Kesinlikle katılıyorum benim de bir tanıdığım doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldı. Bu işler tamamen kısmet geleceği varsa geliyor. Ama biz içimizi rahat ettirmek adına cabaliyoruz. Kendi adıma diğer kadinlardan daha çok çabalamam ve dikkat etmem gerekiyormuş gibi geliyor yaşadığım sağlık sorunları yüzünden. Gerisi Allah’a kalmış. kafanın rahatlamasına sevindim ama inşallah en kısa sürede güzel haberi alırsın sen de
Daha erken ya 15 gün beklicem ayın 22si kalp atışı yazıyordu bir uygulamada beklicem o yüzden 22 si gibi direk kalp atışına giderim beta 2 katı artışı gördüm nasıl olsa
hadi bakalım böyle devam etsin inşallah direkt kalp atışını duyarsınız

İştrr şimdi pikinn piki olmuşş kuzumm

Doktora gittin mii naptın bebeğim ?

Kızlar bebetime erken gebelik testi yalancı pozitif çıkarıyor mu kullanan var mı ? Bebetime kaset testinin yalancı çıkardığını biliyorum ama erken gebelik testi de çıkarıyor mu acaba
Canım internetten trendyol vs baktığımda her markanın hataları var çıkarabiliyor yani en iyi markalar bile

Iste gercek tam bir pik bence asil bugun oldu gercek pik kuzum. Bakalim doktor ne diyecek yumurtayi gorecek mi merak ediyorum

Benim iş yerinden bir arkadaşımın da hem kayınvalidesi hem annesi hastaydı ve kendisinde kalıyordu. Azıcık kocasıyla yalnız kalsınlar diye dışarı çıkmış iki dünür, bunlar da evde takılmış birkac saat karı kocaKadında spiral var. Tek ilişkide spirale rağmen hamile kalmış dünyalar tatlısı bir oğlu olmuştu . Çok haklısın kuzum olacağı varsa da oluyor işte.

Aynen bebişim 2 gündür koyu dün ilişki olmayacak diye çok üzülmüştüm ama bugünde pik olunca sevindim doktora söyleyim belki çatlatma iğnesi verir
Kız naptın dün yapamayınca çatlamasın diye dua mı ettin maşallah artık akşama parti var sen bu ay baya baya hamile olacaksın gibi geliyor bana

Kesinlikle Öyle, bi de evliliğinde sorunlar var sürekli bi ağlamaklı kötü ruh halinde. Ben normalde aileme çok anlatmam bi sorunum varsa da geçen prolaktinim yüksek çıktığında mesaj attım ablama dalgaya aldı ciddi anlamda dinlemedi bile beni. Dedim bu dünyanın en çilekeş insanı sensin demi ? Senden başka kimsenin derdi sıkıntısı yok Rabbim sana nasıl bi nimet vermiş anlayamazsın dedim kızdım br sürü

İnşallah kuzucum ya ama bu ay her şey garip ilerliyor bugün çok aşırı akıntım var hafif kahverengilik de var, sağ yumurtalığım çok ağrıyor yani 3 4 gün sonra olsa yumurtam çatladı heralde derim anlayamadım

Ne için gidecektin kuzucum doktora yumurta kontrolü mü ? Sen de benim kusuruma bakma olur mu unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…