- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.406
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.701
Ama hep bu kötülükte değildik balımKuzum benimki hep aynı gün pik olup siliniyordu birde birden koyulaşıyordu bu sefer teste başladım başlayalı koyu görünce anormal geldi ama inşallah dediğin gibidir
Aynen bebişim 2 gündür koyu dün ilişki olmayacak diye çok üzülmüştüm ama bugünde pik olunca sevindim doktora söyleyim belki çatlatma iğnesi verirAma hep bu kötülükte değildik balım
Hala pik devam ediyor kuzum doktordan sonra haber et bize deKızlarım ben hala pikim çatlamayı kaçırmadım diye sevindimama gerçekten tuhaflık var bende kist mi oldu acaba o böyle çıkarır mı sürekli, ya da ne biliyim çatlayamıyor mu anlayamadım o kadar da havuç yedim bugün kadın doğumdan sonra belli olur artık
O kadar haklısın ki yeter ki Allah ol desin oluyor ben ve buradaki bütün arkadaşlarımız dahil emek veriyoruz çaba sarf ediyoruz ama bak çaba sarf etmeden hiç aklında yokken Allah nasip ediyor arkadaşın için çok sevindim kuzum darısı bizlerin başına olsun inşallah şu mübarek günde Allah dualarımızı kabul EtsinKızlar selam. az önce değişik bir ana tanık oldum sizlerle de paylaşmak istedim. İşyerimde 3 yakın arkadaşım var. 3 aydır benim hamile kalmaya çabalama süreçlerim yok yumurtlama testlerim molalarda geyik yapar dururuz. Arkadaşımın 1 tanesinin 5 yaşında oğlu var dünya tatlısı. Onun okuluydu eğitimiydi kendisi yeterince yoğun ve bir de buranın işyerinin stresi.. Eşi sürekli 2. çocuğu istediğini her fırsatta dile getiriyor arkadaşımda yok zamanı değil hazır değilim derdi hep..Hatta aralarında tartışma bile olmuştu.. Daha birine zor bakarken zor yeterken 2. fikri çok uzak derdi bize.. Geçen ay aynı dönemde regl olmuştuk bu ay benimki oldu bitti ve kendisi 6 gün gecikti.Ben olsam bin tane test yapmıştım. Stressten gecikmiştir dedi.. Günlerdir diyorum kızım sana benim testlerden bitane getireyim de bak diye gülüşüp geyiğe vuruyoruz. Yok ya imkansız sürekli korunuyoruz ihtimal dahi vermiyorum diyordu. Sabah bi tane getirdim işe al yap şunu diye öylesine. Tuvaletten bir çıkmış ağlıyor iki kıpkırmızı çizgi. Hemde öylesine koyu ki...Nasıl olur diyor ağlıyor.. Görünce bende şok oldum sevinçle karışık değişik bi his. Onu teselli etmek istedim sarıldım öptüm içime sokasım geldi.
Yani bunu şimdi size neden anlattım. Ben 3 aydır girmediğim maymunluk kalmadı. Bazal termometresi , yumurtlama testi, yumurtlama günleri, sabaha kadar hareket etmeden yatması vs vs. kendimi parçalıyorum. Sizlerin yazdıklarınızı çabalarınızı görüyorum.. Allaha göre hiç bir güçlüğü yok gerçekten bugün bir kez daha anladım. Yaptığımız çoğu şey fasa fiso kızlar.. Yeter ki o bebiş gelmek istesin ve o zaman doğru zaman olsun...Hiç plansız üstelik korunurken gebe kaldı arkadaşım. İhtimal dahi vermediğini söylüyor hatta ve hatta çok da dikkat etmiş.
Bende bugünden sonra akışına bırakmayı, deli gibi kafama takmamayı öğrenicem bu da bana böyle bir ibret oldu.Gelmek isteyen her şekilde geliyor ne şartla olursa olsun
Tamam kuzucummHala pik devam ediyor kuzum doktordan sonra haber et bize de
Ben öyle 2 kere pedli ve regl olmuş olarak gördüm kendimi ve sabahına regl olmustum travma olacaktı artıkAh bende iki gün önce ped gördüm regl olduğumu gördüm üzüldüm ama tabirini okuyunca süpriz sevinçli bir haber alacaksın diyordu hemen topladım kendimihayır olsun
Öyle kuzum öyle mübarek gün hepimizin duaları kabul olsun ,çok şey istemiyoruz ki...Kasım ayı uğurlu gelicek inanıyorumO kadar haklısın ki yeter ki Allah ol desin oluyor ben ve buradaki bütün arkadaşlarımız dahil emek veriyoruz çaba sarf ediyoruz ama bak çaba sarf etmeden hiç aklında yokken Allah nasip ediyor arkadaşın için çok sevindim kuzum darısı bizlerin başına olsun inşallah şu mübarek günde Allah dualarımızı kabul Etsin
Daha erken ya 15 gün beklicem ayın 22si kalp atışı yazıyordu bir uygulamada beklicem o yüzden 22 si gibi direk kalp atışına giderim beta 2 katı artışı gördüm nasıl olsaMasallah masallah bu ay senden pozitif bekliyorum bu özlem ve enerjiyle
Teşekkürler iyi olmaya çalışıyorum ya iş güç bir yandan gripsen randevu aldın mı bebisi görmek için ?
Ayy çok heyecanli, sürekli doktorun olacak artık değil mi gittiğin kişi ? Güzel haberlerini bekliyoruz
bence de söylememeliyiz ya. işi buna döktüğümüz anda her şey tersine gidecek gibi geliyor bana da. ne kadar istesem de çocuk işini böyle dayatıyormuşum gibi olmaktan aşırı çekiniyorumBence pik günlerimizi eşlerimize söylememeliyiz ayrıca eşine neden çocuk istemediği hakkında sormalısın çok tek taraflı olmuyor ve sorumluluk sadece annede olamaz ikinizin sevgisinede ihtiyacı olacak bir canlı gelecek dünyaya emin ol doğumda hamileyken insan en çok eşini arıyor bence ilk önce eşinle sakince bu konu hakkında konuşmalısın ve pik günlerini söyleme neden bilmiyorum o gün bir çok kişinin eşi kaçıyor ya ne alakaysa
Kuzum klomen kullanıyorsun ya erkene çeker belkihayırlısı olsunn
Balım ben femara kullanıyorum ama aynı hesap dimi klomenleKızlarım ben hala pikim çatlamayı kaçırmadım diye sevindimama gerçekten tuhaflık var bende kist mi oldu acaba o böyle çıkarır mı sürekli, ya da ne biliyim çatlayamıyor mu anlayamadım o kadar da havuç yedim bugün kadın doğumdan sonra belli olur artık
Kesinlikle katılıyorum benim de bir tanıdığım doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldı. Bu işler tamamen kısmet geleceği varsa geliyor. Ama biz içimizi rahat ettirmek adına cabaliyoruz. Kendi adıma diğer kadinlardan daha çok çabalamam ve dikkat etmem gerekiyormuş gibi geliyor yaşadığım sağlık sorunları yüzünden. Gerisi Allah’a kalmış.Kızlar selam. az önce değişik bir ana tanık oldum sizlerle de paylaşmak istedim. İşyerimde 3 yakın arkadaşım var. 3 aydır benim hamile kalmaya çabalama süreçlerim yok yumurtlama testlerim molalarda geyik yapar dururuz. Arkadaşımın 1 tanesinin 5 yaşında oğlu var dünya tatlısı. Onun okuluydu eğitimiydi kendisi yeterince yoğun ve bir de buranın işyerinin stresi.. Eşi sürekli 2. çocuğu istediğini her fırsatta dile getiriyor arkadaşımda yok zamanı değil hazır değilim derdi hep..Hatta aralarında tartışma bile olmuştu.. Daha birine zor bakarken zor yeterken 2. fikri çok uzak derdi bize.. Geçen ay aynı dönemde regl olmuştuk bu ay benimki oldu bitti ve kendisi 6 gün gecikti.Ben olsam bin tane test yapmıştım. Stressten gecikmiştir dedi.. Günlerdir diyorum kızım sana benim testlerden bitane getireyim de bak diye gülüşüp geyiğe vuruyoruz. Yok ya imkansız sürekli korunuyoruz ihtimal dahi vermiyorum diyordu. Sabah bi tane getirdim işe al yap şunu diye öylesine. Tuvaletten bir çıkmış ağlıyor iki kıpkırmızı çizgi. Hemde öylesine koyu ki...Nasıl olur diyor ağlıyor.. Görünce bende şok oldum sevinçle karışık değişik bi his. Onu teselli etmek istedim sarıldım öptüm içime sokasım geldi.
Yani bunu şimdi size neden anlattım. Ben 3 aydır girmediğim maymunluk kalmadı. Bazal termometresi , yumurtlama testi, yumurtlama günleri, sabaha kadar hareket etmeden yatması vs vs. kendimi parçalıyorum. Sizlerin yazdıklarınızı çabalarınızı görüyorum.. Allaha göre hiç bir güçlüğü yok gerçekten bugün bir kez daha anladım. Yaptığımız çoğu şey fasa fiso kızlar.. Yeter ki o bebiş gelmek istesin ve o zaman doğru zaman olsun...Hiç plansız üstelik korunurken gebe kaldı arkadaşım. İhtimal dahi vermediğini söylüyor hatta ve hatta çok da dikkat etmiş.
Bende bugünden sonra akışına bırakmayı, deli gibi kafama takmamayı öğrenicem bu da bana böyle bir ibret oldu.Gelmek isteyen her şekilde geliyor ne şartla olursa olsun
hadi bakalım böyle devam etsin inşallahDaha erken ya 15 gün beklicem ayın 22si kalp atışı yazıyordu bir uygulamada beklicem o yüzden 22 si gibi direk kalp atışına giderim beta 2 katı artışı gördüm nasıl olsa
İştrr şimdi pikinn piki olmuşş kuzummKızlarım ben hala pikim çatlamayı kaçırmadım diye sevindimama gerçekten tuhaflık var bende kist mi oldu acaba o böyle çıkarır mı sürekli, ya da ne biliyim çatlayamıyor mu anlayamadım o kadar da havuç yedim bugün kadın doğumdan sonra belli olur artık
Canım internetten trendyol vs baktığımda her markanın hataları var çıkarabiliyor yani en iyi markalar bileKızlar bebetime erken gebelik testi yalancı pozitif çıkarıyor mu kullanan var mı ? Bebetime kaset testinin yalancı çıkardığını biliyorum ama erken gebelik testi de çıkarıyor mu acaba
Iste gercek tam bir pikKızlarım ben hala pikim çatlamayı kaçırmadım diye sevindimama gerçekten tuhaflık var bende kist mi oldu acaba o böyle çıkarır mı sürekli, ya da ne biliyim çatlayamıyor mu anlayamadım o kadar da havuç yedim bugün kadın doğumdan sonra belli olur artık
Berbat bi şey bu ya ne çok çeken varmış burada daEvet maalesef migrenim var kuzum
Benim iş yerinden bir arkadaşımın da hem kayınvalidesi hem annesi hastaydı ve kendisinde kalıyordu. Azıcık kocasıyla yalnız kalsınlar diye dışarı çıkmış iki dünür, bunlar da evde takılmış birkac saat karı kocaKızlar selam. az önce değişik bir ana tanık oldum sizlerle de paylaşmak istedim. İşyerimde 3 yakın arkadaşım var. 3 aydır benim hamile kalmaya çabalama süreçlerim yok yumurtlama testlerim molalarda geyik yapar dururuz. Arkadaşımın 1 tanesinin 5 yaşında oğlu var dünya tatlısı. Onun okuluydu eğitimiydi kendisi yeterince yoğun ve bir de buranın işyerinin stresi.. Eşi sürekli 2. çocuğu istediğini her fırsatta dile getiriyor arkadaşımda yok zamanı değil hazır değilim derdi hep..Hatta aralarında tartışma bile olmuştu.. Daha birine zor bakarken zor yeterken 2. fikri çok uzak derdi bize.. Geçen ay aynı dönemde regl olmuştuk bu ay benimki oldu bitti ve kendisi 6 gün gecikti.Ben olsam bin tane test yapmıştım. Stressten gecikmiştir dedi.. Günlerdir diyorum kızım sana benim testlerden bitane getireyim de bak diye gülüşüp geyiğe vuruyoruz. Yok ya imkansız sürekli korunuyoruz ihtimal dahi vermiyorum diyordu. Sabah bi tane getirdim işe al yap şunu diye öylesine. Tuvaletten bir çıkmış ağlıyor iki kıpkırmızı çizgi. Hemde öylesine koyu ki...Nasıl olur diyor ağlıyor.. Görünce bende şok oldum sevinçle karışık değişik bi his. Onu teselli etmek istedim sarıldım öptüm içime sokasım geldi.
Kız naptın dün yapamayınca çatlamasın diye dua mı ettin maşallahAynen bebişim 2 gündür koyu dün ilişki olmayacak diye çok üzülmüştüm ama bugünde pik olunca sevindim doktora söyleyim belki çatlatma iğnesi verir
Kesinlikle Öyle, bi de evliliğinde sorunlar var sürekli bi ağlamaklı kötü ruh halinde. Ben normalde aileme çok anlatmam bi sorunum varsa da geçen prolaktinim yüksek çıktığında mesaj attım ablama dalgaya aldı ciddi anlamda dinlemedi bile beni. Dedim bu dünyanın en çilekeş insanı sensin demi ? Senden başka kimsenin derdi sıkıntısı yok Rabbim sana nasıl bi nimet vermiş anlayamazsın dedim kızdım br sürüYok sen ne soylersen soyle senin gibi bakamazlar olaya. Bazi seyler tecrube etmeden anlasilmiyor bence. Hatta en ufak olumsuzluklarda faturayı hamilelige bile kesebilirler. Keske derler basbasa evliyken 1 yil gecirme imkanimiz olsaydi. Insan neye sahip degilse onu arzular
İnşallah kuzucumGeçen ay ben 5 tane mi ne yaptım kuzum ya ilk çişle değil öğleden sonra gibi. Bir iki gün sonra başlarsın hergun aynı saatte yapsan olur az cok biliyoruz senin pik tarihini aslında16-17. Gün gibi oluyor. Ama sen ne olur ne olmaz diye 2 gün sonra baslayabilirsin. Bak bu test daha hassas senin o kullandığın sipsilik cikariyordu sanki bembeyaz. İnşallah piki de göreceğiz bu ay sende
Ne için gidecektin kuzucum doktora yumurta kontrolü mü ? Sen de benim kusuruma bakma olur mu unutuyorumAllah korusun kız tutuklanma tabibenim 9. Gün oluyor yarın biraz erken hafta içi yine gidebilirim muhtemelen.
İnşallah kuzum ama tahminim hafta içi yine çağırır 9. Gün biraz erken benim için çünkü. Amin balım amin kimse hasta olmasın
Hadi bakalım inşallah guzel çıkar sonuçlarındahaber ver bize.
Sagol tatlım. Migren mi vardı sende de ? Benim migren direkt bulantı yaparsana da çok geçmiş olsun.
İnşallah büyüyorlardır kuzum